Skön dag att knulla brevbäraren

knulla brevbäraren en varm sommardagDet var mitt sista sommarlov innan jag skulle börja plugga på högskolan och jag hade bestämt mig för att slappa och njut så mycket som möjligt. Det var en riktigt varm dag, jag tror det var en av de varmaste den sommaren, och jag satt inne för att hålla mig sval. Inte nog med det, jag var både singel och kåt. Det var en aning tråkigt och jag var själv hemma så jag satt till slut och stirrade ut och väntade på brevbäraren, bara för att ha något att göra. Jag tappade nästan hakan när jag såg henne, den nya brevbäraren var en semestervikarie och hon var lång, blond, sexig och med enorma tuttar. Och mina tankar vandrade direkt till hur skönt det vore att knulla brevbäraren, särskilt en så sexig sådan.

Hon var så snygg i sina korta shorts och den tajta t-shirten som hon hade på sig medan svetten rann över hennes perfekt solbrända kropp. När hon kom gående mot verandan så kunde jag inte göra annat än att stirra. Hon kom fram till brevlådan, fick syn på mig som stirrade som ett fån och log mot mig medan hon stoppade posten i lådan och vände sig för att gå. Jag skyndade mig ut på verandan och ropade efter henne, ”ursäkta, skulle du vilja ha något att dricka? Och om du inte har något emot det så skulle jag vilja fråga lite om ditt jobb?”. Hon kom in, tackade och sa att hon inte hade något emot att få lite vatten och svara på mina frågor.

Vi gick in till köket genom vardagsrummet, och hon fick syn på en av mina bilder från när jag spelade för fotbollslaget tidigare under våren. Hon frågade vad jag spelade, och jag svarade att jag var mittfältare. Med ett fniss svarade hon att det förklarade varför jag hade en så snygg tränad kropp. Jag rodnade medan hon synade mig i mina shorts och vita linne. Vatten gav jag henne och vi gick till vardagsrummet. Hon satte sig i soffan och jag på en stol framför henne.

Vi stirrade på varandra i tystnad en stund innan jag ställde den första frågan. ”Gillar du ditt jobb?”, frågade jag lamt. Hon stirrade förvirrat på mig och svarade, ”Vad heter du?”. ”Alex”, svarade jag kort. ”Okej, Alex. Jag vet att du inte bad mig att komma in för att prata eller hur? Du ville knulla brevbäraren, så jag tycker vi knullar istället. Kom hit”. Jag var förvånad, först för att hon var så rak på sak och att hon visste och ville göra det jag funderat på. Mitt hjärta hoppade till och min hjärna slog en frivolt över det faktum att jag skulle knulla brevbäraren. Jag tvekade inte utan gick fram till henne. Hon drog direkt ner mina shorts och kalsonger och stirrade på min kuk. ”Det var en härlig syn”, sa hon med ett leende, ”det var länge sen jag såg en så stor kuk”, fortsatte hon och tog mjukt tag om min pung. Min kuk reagerade på en gång och blev stenhård. När den väl styvnade så gav hon den en liten våt puss på ollonet och blåste på den. Hennes tunga smekte längs med skaftet, min pung och snart tog hon in den i sin mun.

Jag trodde nästan jag skulle komma där och då medan jag knulla brevbäraren i munnen. Hon var så varm och skön att jag inte ville annat än att hon skulle ta allt i sin mun och hon stönade så härligt medan hon sög av mig. Jag tror hon höll på i minst tio minuter. Hon sög så hårt och skönt att jag till slut med ett stön sprutade min sperma djupt i hennes mun. Hon lät inte en droppe rinna ur sin mun innan hon svalde allt. Det var min tur, och ivrigt ställde jag mig på knä och drog hennes shorts och trosa åt sidan. Jag blottade en våt och renrakad fitta som bara skrek ut till mig att den ville bli slickad. Jag var inte sen att göra det, min kåta hunger fick mig att kasta mig över hennes fitta. Jag sög och slickade henne intensivare än jag gjort med någon annan tjej tidigare.

Den smakade helt underbart, och innan jag visste ordet av så låg jag på golvet medan hon satt på mitt ansikte. Hon vred sina höfter fram och tillbaka och stönade tungt att hon skulle komma. Jag fortsatte, uppenbarligen gjorde jag det hela rätt för henne. Hennes safter rann ur henne och gneds över hela mitt ansikte när hon skrikande kom i en stor orgasm. När hon börjat återhämta sig lite kuttrade hon hur skönt det var men att vi inte var klara ännu. Jag lutade henne över armstödet på soffan, det var dags att äntligen knulla brevbäraren och började smeka hennes fitta igen. Hon vred sig och kved av njutning innan jag med min stora kuk i handen började gnida den mot hennes härliga, våta fitta.

Hon började flämta och andas tungt igen i väntan på att jag skulle knulla henne. Till slut ropade hon ut, ”knulla mig” och utan förvarning trängde jag djupt in i henne. Hon skrek till innan hon stönade djupt och började stöta sig själv mot mig, jag kunde bara le medan jag började knulla brevbäraren. Hon gillade verkligen att bli knullad på det här sättet, hon fortsatte skrika att hon ville bli knullad medan jag tog henne hårt och snabbt. Till slut bad hon mig att sluta, och jag trodde att vi skulle bli klara ganska snart.

Hon fuktade sina fingrar och började smeka sitt trånga lilla rövhål och jag visste vad som skulle ske nu. Jag hade aldrig haft analsex förut, men jag tänkte definitivt inte balla ur för det. Hon särade på sin röv och jag lutade mig fram och slickade hennes röv och hörde hur hon njutningsfullt stönade. Mitt finger trängde in i henne för att känna om hon var redo för mig. Jag lade kuken mot hennes trånga lilla öppning och hon viskade åt mig att köra in den hårt, och utan att tveka gjorde jag precis som hon sade. Min kuk gled förvånansvärt lätt in i hennes röv och jag började knulla henne långsamt och hårt. Jag älskade den trånga upplevelsen och det gjorde hon med. Jag var i ett trans medan jag både såg och tänkte hur sexigt det var att knulla brevbäraren i röven.

Jag visste att jag inte kunde hålla mig länge till, och hon märkte av det. Alldeles innan jag kom vände hon sig snabbt och tog min kuk i sin mun precis när jag började komma. Den här gången var hon inte lika noga att suga upp allt utan det rann ur hennes mun och ner på hennes stora bröst. Hon smetade ut sperman och fångade upp lite på sina fingrar för att slicka av dem. Vi satt tysta en stund, flämtade av utmattning och värmen innan hon sa, ”ja, då ska jag fortsätta jobba men vi ses igen imorgon Alex för en andra rond”. Hon klädde snabbt på sig och gick. Hon fortsatte komma resten av sommaren, och vi knullade varje dag efter det innan jag flyttade för att börja plugga.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Första gången jag knullade min sons vän och En cougar vill ha kuk

Tutt Dating