Första gången jag knullade min sons vän

äntligen fick jag knulla min sons vänJohan hade varit min sons vän under många år. Jag har alltid tyckt om honom och jag vet att han har varit förtjust i mig. Under tonåren så kunde jag inte låta bli att ta emot uppmärksamheten och även flirta lite med honom. Var gång det hände blev han så förlägen och rodnade, det var så sött. När han kom i övre tonåren så såg jag att sons vän vuxit till sig till en ung och snygg man, det var i slutet av gymnasietiden som jag insåg det. Han kunde göra mig kåt genom att bara stirra på mig.

Min man hade tagit ett jobb i en annan stad, och han började veckopendla innan vi planerade att flytta dit. Vi hade börjat berätta för alla andra i vår bekantskapskrets om flytten. En morgon så stack min man och son iväg för att handla tidigt på morgonen, och Johan ringde på bara några minuter efter att dem åkt. Istället för att komma senare, så bestämde han sig för att stanna och vänta istället. Jag stod i köket i bara en lång t-shirt, som jag brukade på morgonen medan jag gjorde frukost. Jag frågade om han ville ha något medan han stod i dörren och tittade på. Han pekade bara på mig, och jag skrattade åt honom att jag var mer än han kunde hantera. Han flinade och sade att han nog skulle kunna göra det utan problem. Han utmanade mig att göra mitt bästa, och jag tänkte en kort stund innan jag tog hans hand och drog med honom till sovrummet.

Jag visste inte riktigt vad jag tänkte göra med min sons vän, först funderade jag på att strippa för honom för att ge honom något att fantisera om. Jag satte honom på sängen och ställde mig mitt i rummet, drog av mig t-shirten och började röra mig och dansa så utmanande som jag bara kunde. Jag ville ge honom något rejält att tänka på och ville ge honom en lapdance men visste inte riktigt hur jag skulle göra det. Medan jag dansade så rörde jag mig närmare honom, till slut så var jag framför honom och särade på mina fittläppar på min nyrakade fitta för honom. Han fick se hur våt jag var medan jag dansade och vred mina höfter framför hans ögon.

Han bet ihop och rörde sig inte, vilket jag tyckte var lite synd eftersom jag redan blivit så kåt att jag inget hellre ville än att min sons vän tog och knullade mig hårt med sin ungkuk. Ju mer jag dansade, desto kåtare blev jag. Jag kunde se den stora bulan som formats i hans byxor och jag drog upp honom och drog med honom till toaletten. Tanken var att jag skulle runka av honom för att avsluta det jag påbörjat. Jag hade inte bestämt mig om jag skulle låta honom komma i min mun eller på mina bröst. Jag drog snabbt ner hans byxor och tog tag om hans kuk, och lutade mig tillbaka för att få en bra titt på den.

Han var stenhård, hårdare kuk hade jag inte fått känna på länge. Det var så skönt att hålla den i mina händer, och hans pung var precis lagom stor att hålla i en hand. Jag runkade honom med ena handen, sedan den andra. Smekte med fingrarna längs med hans ollon för att sedan smeka min plaskvåta fitta. Jag blev bara våtare av att se och känna hur hans försats smetades ut mot min fitta. Jag ville se på medan han kom över min fitta, och då fick jag en ny idé. Jag ställde mig upp och förde hans kuk mellan mina ben medan jag stod upp. Jag frågade om han hade varit med någon förut, jag hade tagit för givet att han hade knullat flera tjejer vid det här laget. Till min förvåning så sade han att han fortfarande var oskuld, och jag tänkte över det hela en kort stund. Jag hade aldrig haft en oskuld förut och hade funderat länge hur det hade varit.

Hela min fitta, och inuti mig pirrade till vid tanken av att knulla min sons vän. Jag kunde knappt tro att jag skulle kunna bli våtare. Jag frågade honom om han ville att jag skulle ta hans oskuld, och jag fick ett resolut ja till svar. Jag tog tag om hans kuk som fortfarande var mellan mina ben och förde den upp mot min fitta. Han tryckte sakta upp in i mig, vi båda stirrade på synen av hur hans kuk försvann in i min fitta. När han nått roten stod vi båda stilla en stund, och jag kunde känna hur hans kuk sakta pulserade i mig.

Johan mumlade hur skönt det var. Jag kunde känna hur hans kuk svällde upp och visste direkt att han skulle komma när som helst. Han drog sig tillbaka och stötte in i mig igen, medan vi såg varandra i ögonen. Jag kände hur hans kuk svällde och blev större. Sakta kände jag hur han började pulsera och kom. Den varma våta känslan var kraftig när han pumpade sin sperma djupt i mig, och jag kom med honom. Han själv började skaka och kom kraftigt, så hårt att jag trodde att vi båda skulle trilla omkull. Så snart som han slutat komma tog jag hans hand och ledde honom tillbaka till sängen. Johans sperma rann längs med mina lår medan vi gick.

Vi lade oss på sängen och direkt lade han sig på mig. Inom kort gled hans kuk in i min spermafyllda fitta. Den här gången stötte han hårdare, min fitta gav ifrån sig plaskande ljud medan han knullade mig hårdare och hårdare. Han tog tag i mina ben och lyfte upp dem så han kom ännu djupare in i mig. Inom kort stönade han högre och jag kände hur hans kuk svällde ännu en gång inom mig. Han kom och överfyllde min fitta med hans sperma. Vi skyndade oss till duschen för att tvätta av oss innan dem andra kom tillbaka från affären.

Efter fyra månader flyttade vi men innan dess hade jag och Johan tagit varenda chans vi kunde att knulla. De flesta var egentligen snabbisar när det fanns tid och möjlighet. Jag lyfte min kjol, han kom in i mig och sprutade sin sperma i mig medan andra gånger var längre och mer intensiva, dem gillade jag bäst. Mitt sexliv var helt underbart under den perioden då jag hade en ung älskare i min sons vän men även min man som var underbar i sängen.

När vi väl flyttat så slutade allt, och ingen listade ut vad som hände mellan oss. Jag såg honom inte mer efter det, men jag vet att han pratade med min son några gånger. Jag saknar fortfarande att ha en ung älskare som kryddar upp tillvaron för mig.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En mogen kvinnas lustar och Min flickväns mamma är en kåt sexig milf

Kata kvinnor