Min lärarinna suger av mig på sista skoldagen

lärarinna suger kukJag hade en helt otroligt sexig lärarinna under gymnasiet. Enda sedan jag såg henne första gången så kände jag hur mina hormoner fick frispel. Jag brukade studera hennes profil under lektionerna, hur hon förde sig och det fick mig bara att åtrå henne mer för var timme som gick, varje dag. För mig hade hon den mest underbara röst, jag hört, till och med när hon skällde ut mig. Min kuk var hård genom varje lektion som hon höll! Hon brukade klä sig sexigt, åtsittande klänningar och kjolar som framhävde hennes former, gjorde mig hård som sten. När jag kom hem efter en av alla lektioner så kunde jag inte låta bli att fantisera hur min lärarinna suger av mig, och jag skapade helt otroliga scenarier i mitt huvud. Jag fick oftast utlösning innan jag ens fick knulla henne i min fantasi.

Åren gick och jag var på mitt sista år i skolan och allt hade förändrats. Hon verkade börja flirta med mig när jag stirrade på henne. Hon brukade prata med mig efter lektionen var slut och varje gång slutade konversationerna med att hon klagade över hur svårt det var att träffa en riktigt bra kille, och rätade till min tröja innan jag gick. Det fick mig att bli mer besluten att ha henne, jag var trots allt en överkåt tonåring med fantasier om att en lärarinna suger av honom.

Till slut så var det sista dagen innan examen och hon bad mig att komma och prata med henne efter skolan slutat. Jag var riktigt nervös men på samma gång nyfiken på vad hon ville. Jag gick in till hennes rum och där var hon i en sexig kjol, högklackade skor och en urringad tröja. Hon hade tagit på sig läppstift och ordnat till sitt smink så hennes ögon såg mörkare ut. Hon satte sig ner vid skrivbordet och tittade på mig och berättade hur mycket hon skulle sakna mig som elev. Hennes vackra blå ögon utstrålade så mycket känslor, det fick mig att smälta framför henne och min kuk blev hård direkt.

”Du är min favoritlärare. Och du är så snäll och snygg, och du gjorde så att lära sig faktiskt var kul!”, sa jag och hon fnissade åt mitt uttalande. Vi stirrade på varandra, och en tyst överenskommelse nåddes mellan oss. Efter all den tid som hon flirtat med mig det året, och mina försök att besvara henne så tog vi nästa steg. Vi möttes, våra läppar möttes i en kyss och våra tungor lekte med varandra när jag lade min hand mot hennes kind medan vi stod upp. Hon satte sig på skrivbordet och drog av mig min tröja. Hon lade sina ben runt min midja medan jag öppnade min skjorta och vi fortsatte hångla. Hon viskade i mitt öra, ”jag har längtat så länge på det här”.

Det var droppen för mig och jag knuffade ner henne på skrivbordet och började snabbt ta av henne kläderna. Min instängda lem värkte i byxorna. Jag drog av henne tröjan och fick se den sexiga behån hon hade på sig, mina läppar började gå på upptäcktsfärd längs hennes hals och neråt. Jag drar ner kupan och får se hennes underbara bröst och mina läppar sluter sig kring hennes bröstvårta medan jag klämmer på bröstet. Jag flämtar ut hur underbar hon är och till slut lyfter jag upp hennes kjol för att till min förvåning se hennes renrakade fitta. ”Du visste att det här skulle hända, eller hur?”, sa jag, ”Ja, och jag sparar mina trosor till senare”. Hon log och skrattade och pekade på trosorna som låg i ett hörn av skrivbordet.

Jag stirrar på hennes vackra fitta innan jag börjar slicka den. Hon börjar snart stöna och luta sitt huvud tillbaka. Äntligen får jag smaka hennes safter och känna hennes doft. Jag fortsätter att slicka och suga på hennes klitta, snabbare och snabbare. Hon vrider sig mer och mer av min behandling. Jag blöter mina fingrar och det första glider lätt in i henne. Jag hittar g-punkten och fortsätter slicka henne. Hennes stön blir högre och hon tar tag i mitt hår och trycker mitt huvud mot hennes fitta. Hon andas häftigare och jag känner hur blöt hon är.

Hon försöker hålla tillbaka ljuden av sin njutning men hon kan inte hålla emot längre och börjar komma. Orgasmen flödar över henne och jag känner hur hennes hål savar i min mun och hennes safter rinner längs med min haka. Hon stönar högt, spänner sin rygg och sina ben runt mitt huvud när hon kommer. Jag fortsätter att slicka och pulla henne tills hon börjar sluta darra och stöna. ”Fan vad skönt, jag har inte varit med om något liknande förut! Jag vill ha din kuk! NU!”, säger hon till mig medan hennes safter fortfarande rinner ur henne och in i min mun. Hon tar tag i mig och drar upp mig på skrivbordet. Inom kort öppnar hon och river av mig byxorna och kalsongerna. Hon suckar nöjt när hon ser min stora hårda kuk, och jag ser en hunger i hennes ögon.

Hennes hand sluter sig om min kuk och hennes läppar snuddar nästan mitt ollon när hon börjar runka av mig, och jag känner hennes varma andedräkt slå mot mitt kön. Jag vill inget annat än att min lärarinna suger min kuk, men hon suger inte, hon vill retas och hetsa mig lite först. Hon får en försats att rinna ur mig och till slut för hon sina röda läppar runt ollonet och tar in mig i sin mun. Hennes tunga är helt underbar medan den leker längs med mitt ollon och skaft. Hon ser upp på mig med sina vackra blå ögon och jag kan knappt fatta att min lärarinna suger av mig. Hon tar in min kuk ända till roten, och låter den sedan glida ut helt så jag kan se hennes saliv täcka den helt. Delar av hennes läppstift är även på den och hon runkar den mer medan hon ler mot mig.

”Så du gillar när din lärarinna suger och runkar din stora kuk? Ska du komma för mig också?”, kuttrar hon med ett djävulskt leende. Hon börjar suga av mig igen, och hon börjar röra sig upp och ner på min kuk med sin mun. Hela tiden tittar hon på mig med sina underbara blå ögon. Hon runkar mig samtidigt och smeker min pung. Jag känner hur njutningen byggs upp ju hårdare hon suger av mig. Jag börjar stöna högt och flämta, jag ser henne i ögonen och därefter sprutar jag i hennes mun. Det var det skönaste jag någonsin upplevt.

Hon saktar ner, men fortsätter runka av mig medan jag kommer i hennes mun. Det jag ser kommer jag aldrig att glömma. Vi småpratar lite efteråt och pussas efter vi torkat av oss. Jag är förvånad att ingen har hört eller märkt något. Det var bara början på våra fortsatta sexträffar den sommaren.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon smekte sin kompis bröst och När jag förlorade oskulden

Lattfotade-banner-legs