Hon klittrade efter den heta chatten

onaniDet var en lång dag på jobbet, och ett avslut på något som känts som en väldigt lång vecka. Jag var glad att det var sista fredagen i månaden, vilket innebar att min onlinegrupp skulle chatta och prata om allt och inget. Det var lite av en inofficiell bokklubb, vi diskuterade vilka böcker som hade lästs, tillsammans med en hel del skvaller. Ett glas vin eller två brukade vara inblandade medan vi pratade. Jag hade på känn att just ikväll skulle bli ett riktigt bra möte eftersom vi hade bestämt oss för att läsa en erotisk roman den här gången. Den hade fått det att pirra i mig och jag klittrade emellan vissa kapitel.

Jag satte mig vid min dator, vinglaset bredvid mig och väntade på att dem andra tjejerna skulle logga in. När de väl hade kommit in så visade sig ganska snart att diskutera boken hade fått alla på ett ganska snuskigt humör, och många meddelanden hade dubbla meningar. Saken var den att vi inte ens hade börjat prata om boken ännu. När vi väl började komma in i diskussionen så var det intressant att se vad dem andra tjejerna hade gillat och ogillat.

Ett avsnitt i boken beskriv ett alldeles för kortfattat möte mellan två kvinnor. Personligen hade jag velat ha mer av det, fyra av de sex tjejerna var inte så intresserade av längden och tyckte det var ointressant men en av vännerna erkände att hon hade blivit lite upphetsad av passagen och det hade förvånat henne. Jag var förvånad att så få av oss hade varit intresserade av den fysiska och sensuella i kvinnor. Jag är personligen attraherad av både kvinnor och män, men nöjet att tillfredsställa en kvinna är svårt att slå.

Vi avslutade bokdiskussionen, men vårt samtal fortsatte till sent på kvällen. Vinet hade gjort sitt, och boken hade verkligen orsakat en hel del snack. Plötsligt så verkade det roligt att skicka bilder på sina rumpor och bh-klädda bröst som profilbilder, och fråga resten av oss vad huvudpersonen i boken hade velat göra med dem.

För min del så tänkte jag mer på vad jag hade velat göra med dem delarna jag såg som var där på skärmen och eggade mig. Min nyfikne vän däremot, gjorde inte samma sak och jag får erkänna att jag kände mig lite besviken eftersom hon hade varit den mest nyfikne av os alla. Hon verkade ganska rar, hennes kommentarer var alltid vänliga, rättvisa och jag ville verkligen sätta ett ansikte på den personen.

Till slut vågade min nyfikne vän. Jag var inte förberedd på vad jag fick se. Hennes första bild var på ett vackert ansikte, stora fina läppar som jag hade velat kyssa om dem kom nära mig och vackra ögon. Alla gav henne snabbt komplimanger, med all rätt, om hur söt hon var.

Hon avvisade alla våra komplimanger, men det verkade som hon fått mer självförtroende av det hela och visade oss två bilder till. Bilder som var i takt med vad de andra redan visat. Hon hade en fin kropp som passade det vackra ansiktet, det var nästan för mycket. Det var så länge sedan en tjej hade lyckats få mig på fall på detta viset. När jag tänkte ta en paus för att inte säga något opassande så gav hon oss alla något lite extra genom att visa sin rumpa i enbart trosor. Den var helt perfekt och dem komplimanger jag ville ge var verkligen över gränsen. ”Ja, du har verkligen en fin rumpa som jag verkligen skulle vilja bita och smiska”, var något som jag inte kunde säga.

Det märktes att alla började bli mer och mer berusade och hur roligt det än var att höra deras sexbekännelser och annat så kände jag mig mest frustrerad. Det var svårt att inte föreställa sig en massa snuskiga saker när dem skrev så detaljerat. Min nyfikna vän hade kommit ut ur sitt skal och en del av det hon sade fick mig bara att känna ett starkare begär att ha henne. Så jag ursäktade mig och gick för att lägga mig istället.

Jag kunde inte låta bli att tänka på henne. Hon var i mina drömmar. Hennes gudomliga kropp klädd i ett sexigt rött nattlinne, hennes mörka lockar uppsatta i en hästsvans var bara kronan på verket. Jag fantiserade var jag kunde dirigera dem där härliga mjuka läpparna om jag tog tag om hästsvansen. Hon är nyfiken, hon behöver visas hur mycket njutning två kvinnor kan ha tillsammans. Jag tar det långsamt och guidar henne genom den nya upplevelsen hon önskar uppleva. Hon ser på mig med dem vackra stora ögonen och jag vill ha henne helt och hållet på en gång. Jag vill förlora mig i upphetsning och njutning med henne.

Jag går till henne, hennes hand i min, händer som jag vill känna vandra över min kropp. Jag vill känna hur hon darrar när hon försiktigt och blygt smeker min hud, osäker på vad och hur hon ska göra. Jag kommer berätta för henne, visa henne, jag kommer lägga henne på sängen och jag kommer visa henne hur man rör och smeker en kvinna. Jag kommer vara tålmodig och jag ska motstå ivern att ta henne på en gång. Var ska jag börja med en sådan underbara varelse?

Jag kysser henne, de där förföriska läpparna är så mjuka, så fylliga, trevande och sen slappnar hon av och läpparna blir mer ivriga. Hon gillar det, att kysst av mig. Kommer hon reagera lika när jag flyttar min mun till hennes mjuka våta fittläppar? Jag hoppas det. Jag försöker lugna ner mig, vi har precis börjat.

Jag rör mig från hennes läppar, kysser längs med hennes kind och ner till hennes hals. En härlig len hals är underbar att pussa och nafsa på, och vanligtvis följs det av låga stön när dem sträcker på halsen för att du ska komma åt. Ja, hon är en sån person. Jag rör mig över hennes kropp, kysser varje centimeter av hud jag passerar. Hon börjar vrida på sig under mig, det får mig att bli mer upphetsad.

Sakta drar jag ner nattlinnet så hennes bröst kommer fram. De är lagom stora, rundade och bröstvårtorna är söta och styva. Jag omsluter ett av hennes bröst med min hand och mina läppar sluter sig om bröstvårtan, och med min fria hand leker jag med hennes hästsvans. Medan jag slickar och suger hennes bröst vill jag bara ha mer och mer, jag använder min hand för att ta så mycket av hennes bröst som jag kan i min mun och hon stönar av njutning. Hon älskar hur jag behandlar och avgudar hennes bröst med mina mun. Åh, du underbara ängel, jag hade avgudat din kropp närsomhelst.

Jag kan inte vänta längre, jag behöver uppleva hur hon smakar. När jag tar av henne de röda spetstrosorna så blir jag glad att se hur hennes safter har blött ner dem. Jag särar på de fina låren så jag kan se hur våt hon är. Mitt finger glida uppför hennes skåra, och jag klittrade lite, och jag kan inte låta bli att smaka henne. Jag sänker ned mitt huvud och jag känner mig så het.

Åsynen av henne är en sak men hennes doft gör mig galen. Hon doftar sött, inbjudande och redo. Jag inser direkt att hon inte kommer smaka som någon annan. Sen rör min tunga mot henne, hon är varm och våt, min fitta värker av längtan av henne.

Jag slickar hennes fitta och suger på hennes klitta, hon spänner sin rygg och trycker sig upp mot mig. Hon säger att det är skönt, att det är så hon gillar det. Jag är glad att hon börjat prata, hon slappnar av nu, låter sig själv njuta av behandlingen. Jag fortsätter med det hon gillar, jag trycker även in mina fingrar i henne för att ge henne mer njutning. Hon känns så perfekt runt mina fingrar, så ivrig att få dem när hon trycker sig mot min hand. Jag böjer fingrarna och söker efter punkten som bara kan ge henne mer njutning.

Hon säger ja, att jag har hittat platsen. Hon är så redo, jag kan känna hur nära hon är och jag ökar takten och ger henne allt hon önskar. Hon är i extas, hennes underbara röst stönar ut till mig medan hennes safter flödar över mig. Hon är i himmelriket och hon är min smak av himmelriket.

När hon kommer tillbaka från orgasmens dimmor börjar hon bli blyg igen. Åh nej, min nyfikna ängel, var inte blyg, jag ska visa dig. Jag ligger bredvid dig, tar din hand och lägger den på mitt bröst. Jag säger åt henne att imitera mig, att röra vad som verkar inbjudande och att hennes händer inte kan göra något fel på min kropp. Hon trevar tveksamt över min kropp, tittar upp på mig ibland för att se om hon gjort rätt. Åh, du nyfikna ängel, du är så vacker.

Hon börjar bli mer modig nu, hon slickar på mina bröstvårtor och när jag trycker mig mot hennes mun så suger hon instinktivt på dem. Jag kan känner hur hennes hand sakta vandra över min mage, jag kan känna att hon tvekar att fortsätta längre neråt. Jag föreslår ett annat sätt. Så hon inte känner sig pressad att koncentrera på att tillfredsställa mig. Jag visar henne hur vi kan placera oss fitta mot fitta, klitta mot klitta. Hur våra egna begär kan ge njutning till den andra. Hon gillar det, hon gnider sig med mig när vi båda får varandra att stöna.

När hon blir mer upphetsad så blir hon mer djärv igen. Jag tycker verkligen om det. Jag tycker jag borde hålla henne upphetsad hela tiden så hon kan känna sig modig hela tiden. Hon viskar så underbara saker till mig, att hon skulle vilja smaka min fitta precis som jag smakade hennes. Det får mig bara att vilja smaka på henne igen, så jag får henne att grensla mitt ansikte medan hon lutar sig ner för att låta sina underbara läppar stryka mot min fitta.

Hon är försiktig men det känns underbart. Hon gnider sitt kön mot min mun, och min tunga stryker mot hennes rörelser och hennes egna slickande bara intensifieras. Hon har slutat vara försiktig eller låta mig leda, hon har hittat sin njutning och låter upphetsningen styra. Det känns underbart. Hon lockar fram mitt klimax utan att ens försöka. Jag börjar ropa ut hennes namn, säger hur skönt det känns, hur hon får mig att komma. Hon kommer snart igen och min mun vill ta emot alla hennes safter.

När min orgasm kommer, så gör hon det och hennes fitta klämmer runt mina fingrar och hennes underbara safter smakar härlig i min mun. Min egen hand jobbar hårt och klittrade som galen för att ge mig min orgasm. Jag vaknar upp av orgasmen, min nyfikna ängel fortfarande i mina tankar. En sådan kåt kvinna som jag, vad hade jag inte gjort för att få uppleva henne på riktigt? Jag ber till högre makter att få uppleva henne medan jag är vaken.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Flickvännen hade dildo sex med expediten och Vi onanerar tillsammans