Blev påkommen när jag onanerade

påkommen när jag onaneradeDet var ganska tidigt i mitt äktenskap som jag insåg att jag var attraherad av min svägerska, och hon verkade vara det av mig med. Den första gången jag märkte av det var när vi var inbjudna till en födelsedagsfest. Jag tog det lugnt under allt det roliga där jag satt, och upptäckte att jag kunde se riktigt bra under min svägerskas kjol. Jag kunde direkt se att det var stay-ups hon hade på sig, och inte vanliga strumpbyxor och jag kunde se hennes vita trosor. Det var uppenbart hur fina hennes fittläppar var, som visades i kontor genom det strama tyget. Jag njöt så mycket jag kunde av vad jag kunde se, men eftersom hon gick runt överallt så var jag lite orolig att jag inte skulle få se mycket mer av hennes vackra fitta.

Även om hon satte sig, eller sprang runt så lyckades jag se det. Det fanns flera bra tillfällen för henne att rätta till sin kjol så att jag inte skulle kunna se mer, men hon gjorde det aldrig. Det var då jag insåg att hon kanske gillade att jag stirrade på henne. Min fru insåg inte att jag tog varje tillfälle i akt att se hennes syster fina fitta. Min fantasi skenade iväg om hur mycket jag ville slicka den. Det blev en återkommande fantasi för mig.

Medan min erektion växte, frågade jag var badrummet var och skyndade mig dit. Jag kände att det var ett perfekt tillfälle att göra något åt saken, och att fokusera mig på varför vi egentligen var där. Jag hade lite problem att få igen dörren helt, eftersom det var ett gammalt hus så var det lite problem med dörrarna ibland. Vid den tidpunkten kände jag att jag inte orkade oroa mig för dörren, det var min kuk som jag var mer oroad av.

Jag satte mig på toalettstolen och såg tvättkorgen. Högst upp låg ett par av min svägerskas trosor, två egentligen. Ett par som var precis som dem hon hade på sig nu och ett par svarta med leopardfläckar på. Jag tog mig tiden att känna doften av henne från underkläderna medan jag började runka. Innan jag fattat vad som pågick så hade dörren öppnats och där stod min svägerska. När hon gick in i badrummet märkte jag att hon inte var förvånad, hon log lite smått. Det var inte riktigt den reaktionen jag hade förväntat mig av att bli påkommen när jag onanerade.

Jag skämdes över att ha blivit påkommen när jag onanerade och ännu värre att ha blivit påkommen medan jag luktade på hennes trosor. Djupt i mig fick jag den sjunkande känslan att resten av kvällen skulle bli ett helvete. Hon kom in, och jag satt paralyserad på toaletten. Jag försökte få fram orden att förklara vad som pågick.

Hon sade inget, sträckte sig fram och tog sina trosor från min hand. Jag hade börjat slakna av. Utan att säga ett ord lyfte hon kjolen, visade sina vackra ben och dem underbara trosorna hon hade på sig ovanpå höfthållaren. Hon tog av sig trosorna och gav dem till mig. Jag kände snabbt den underbara doften av henne från tyget och kunde se att dem var lite fuktiga. Mina ögon vandrade upp till hennes kön och jag kunde se att hon var våt. Hennes blygdläppar, vad jag kunde se av dem, var frakt framför mitt ansikte, fuktiga och inbjudande.

Medan jag njöt av hennes doft lutade hon sig fram och började smeka min kuk. Hon började runka mig och jag började smeka hennes våta kön. Jag särade på hennes läppar och hittade hennes vackra klitta. Hon öppnade sin blus och blottade sina bröst för mig, dem var små och likaså var hennes bröstvårtor. Då hon var så nära tog det mig inte lång stund innan jag började suga på dem redan hårda bröstvårtorna. Hon fortsatte runka mig medan jag slickade och sög på hennes bröst och pullade henne. Vi onanerade tillsammans och njöt av det gemensamt.

Jag kunde känna hennes lena hand mot min kuk. Hon insåg att jag började närma mig utlösningen. Hon tog en av sina trosor och lindade den runt min kuk. Jag kunde känna tyget så väl och hon höll ett hårt tag om mig och runkade mig hårdare. Hon ställde sig på knä och fortsatte runka av mig. Medan hon förde mig närmre utlösningen, kysste jag hennes röda läppar. De var så mjuka, heta och smakade underbart. Jag började fantisera om att få stoppa in min kuk i hennes fina mun och jag hoppas att det kommer hända i framtiden. Just då var jag glad för att hon verkade gilla att visa upp sin vackra kropp för mig och jag njöt till fullo av hennes behandling och det jag såg. Inom kort kom jag i hennes trosor, det var underbart skönt att spruta hennes fuktiga trosor full med min sperma.

Jag hade utforskat hennes fitta helt med flera av mina fingrar, och då började jag smeka hennes lilla trånga rövhål. På ett ögonblick gled mitt pekfinger in och hon stönade till av njutning. Utan att säga ett ord ställde hon sig upp, slängde trosorna i tvättkorgen, drog ned sin kjol och stoppade tillbaka sina bröst i behån. Hon ställde sig på knä igen och började suga av min blöta kuk. Hon slickade rent den och när hon var klar så var jag halvhård igen. Hon log mot mig och sade att vi skulle äta om några minuter, att jag skulle fixa till mig och komma och äta.

Jag var bara så upphetsad av vad som hade hänt att jag onanerade en gång till i hennes svarta trosor innan jag gick till middagen. Resten av kvällen var trevlig, men den var trevligare för mig. Kvällen spenderade nämligen min svägerska åt att ge mig flera chanser att få se hennes nakna fuktiga fitta. Jag ville knappt gå hem när kvällen var slut.

Det var en underbar kväll, och jag hoppas att få uppleva många fler.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Min kollega runkade av mig i bilen på väg till jobbet och Hon klittrade efter den heta chatten

Soker-Par