Sexig alla hjärtans dag – min sambos överraskning

sexig alla hjärtans dagDet skulle bli en sexig Alla Hjärtans Dag, jag hade ingen sådan tanke utan trodde att det i år skulle bli samma sak igen och jag hade en bra aning om vad jag kunde förvänta mig av min sambo. Det var samma sak, år efter år enda sedan vi blev tillsammans för tretton år sedan. Jag visste att han skulle skicka ut ett dussin rosor med blommogram till min arbetsplats, och när jag kom hem skulle det finnas en hjärtformad chokladask stående bredvid badkaret. Beroende på hur hans dag har varit så kan det hända att vi hade sex innan vi går och lägger oss. Jag var alltid glad över att han gav mig något, även om jag var uttråkad över att det inte var något annorlunda. Jag hoppades på något, egentligen vad som helst så länge som det var något annat utöver det vanliga. Då kan ni förstå att jag blev väldigt chockad när jag upptäckte att det var mer än förväntat, och bättre än jag någonsin trott.

Jag kom hem 20 minuter senare än vanligt, det hade varit sådan trafik ute. Jag hade mina dussin rosor i handen och förväntade mig att komma in till en lagad middag och min sambo med ett stort leende, och chokladen såklart. Istället kom jag in och jag kände en kraftig doft av kinamat, och hur min sambo höll på att duka. Efter middagen gick han med mig till badrummet, där var chokladen redo för mig. Han frågade mig och jag var redo för mitt bad och sa att han skulle vara med mig snart. Jag gick in, klädde av mig och såg fram mot ett avslappnande bad. Jag klädde av mig och rös till medan jag satte mig ner i det varma vattnet. En pirrande känsla om en sexig alla hjärtans dag kom genom mina bröstvårtor när dem rörde vid vattnet och även ett pirr mellan mina ben – en ganska vanlig upphetsande känsla jag fick när jag satte mig i varmt vatten. Jag blundade och lade tillbaka mitt huvud, håret flödade ner i vattnet och blev blött. Jag märkte att mina händer rörde sig av sig själva och rörde sig ner över mina bröst, smekte bröstvårtorna som bara blev hårdare och hårdare. Min ena hand gled ner till mitt kön och jag var lite förvånad över hur upphetsad jag redan var. Mina fingrar särade på läpparna och min tumme gled över min klitta, som redan var svullen och upphetsad. Precis när ett av mina fingrar började glida in i min upphetsade fitta hörde jag min sambo harkla sig och jag satte mig hastigt upp.

”Du behöver inte sluta för min skull, sötnos, bara om du vill att jag hjälper dig”, sa han med en låg röst.

Jag vände mig för att svara och såg hur hård hans kuk var, och han runkade den vilket fick mig att undra hur länge han hade stått där. Det började gå upp för mig att det här skulle bli en sexig alla hjärtans dag. Han kom sakta fram till mig och gled ner i vattnet, hans hårda kuk var inte långt från min mun. Jag lutade mig fram och lät min tunga leka över hans ollon, jag hörde hur han andades häftigt till. Jag öppnade min mun, tog in en bit av hans kuk och nöp till med mina tänder.

”Åååh, så skönt”

Jag känner väl till alla hans svagheter och jag använde dem till min fördel medan jag kände hans hand mot min fitta och han började smeka min klitta. Jag vred mig i vattnet, ville känna hans fingrar djupt inom mig och jag började suga honom snabbare. Jag hade honom så got som i min hals när jag kände hur han förde in inte bara ett utan tre fingrar djupt i mig. Jag började intensivt gnida mig mot hans fingrar i samma takt som jag sög hans kuk. Jag hörde hur han nådde sin gräns precis när han började spruta sin sats djupt i min mun och ner i min hals. Jag kände att jag själv kom samtidigt som honom. Efter han var nöjd att ha sett mig svälja varenda droppe av hans sats så sjönk han ner i vattnet, slappnade av och lovade mig att resten av min Alla hjärtans dag present väntade mig i sovrummet.

 

Efter att ha torkat av mig gick jag in i sovrummet med en liten knut i min mage. Jag var så nyfiken och lite nervös över vad min present skulle vara. Jag gissade att det kanske var underkläder, eller något fint smycke, även om jag tvivlade lite på det eftersom det inte riktigt var min sambos stil att köpa något sådant. Istället såg jag min bästa tjejkompis, naken på vår säng, när jag kom in i rummet. Jag trodde definitivt att jag drömde eftersom det var så långt ifrån vad jag någonsin i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig. Hon var kort och nätt, blond med dem mest perfekta bröst och röv man kunde tänka sig. Även om hon såg riktigt bra ut att alla killar ville ha henne, och en hel del tjejer med, så var hon så blyg och återhållsam. Så att se henne naken i sängen var verkligen chockerande. Jag tittade på henne och sen på min sambo, och såg deras blick mellan dem. Jag hade berättat för honom om min hemliga fantasi, att ha en trekant med henne. Vi hade aldrig gjort det förut med någon, och jag hade absolut inte förväntat mig att han skulle ta det här initiativet.

Jag gick fram till honom för att visa honom hur tacksam jag var för det han gav mig en sexig alla hjärtans dag men han förde undan mig precis när hon viskade mitt namn. Hennes andlösa röst sade mer än hennes ord om vad hon ville. Jag lade mig ner på sängen bredvid henne, fortfarande naken och hennes armar höll snart om mig innan jag hunnit säga något. Hon särade sina läppar med sin tunga och kysste mig snabbt med en sådan passion som jag sällan upplevt. Mina händer smekte över hennes bröst medan jag kände hur min sambo lade sig i sängen tillsammans med oss. Hans händer smekte över min kropp, stannade till vid min fitta som redan hade blivit blöt. Sakta gled hans fingrar upp och ner över mina fittläppar, och jag smekte min väninnas bröst hårdare. Jag kunde knappt höra henne mellan hennes stön och hennes tunga som lekte med min, men jag förstod vad hon ville när hon spände sig mot mig. Hennes fingrar mötte min sambos vid min fitta och mina fingrar smekte snart hennes. Jag var förvånad över hur våt hon var och snart drog jag upp mina fuktade fingrar så hon kunde slicka av safterna tillsammans med mig. Smaken var helt otrolig, det var inte som något jag kunnat föreställa mig och jag visste, innerst inne att jag ville ha mer. Jag rörde mig ner längs hennes kropp, jag slickade hennes bröstvårtor kort innan jag fortsatte ner till hennes våta fitta. Jag kände hur hon rätade till sig och jag insåg att hon höll på att suga min sambos kuk samtidigt som min hungriga mun sög på hennes våta klitta. Det här var bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag kände hur hela hennes kropp spände sig och jag hörde ett lågt stön som blev högre. Jag visste att jag höll på att få henne att komma. Min tunga gled snabbare över hennes fitta och jag kände hur hennes safter flödade.

Min sambo började stöna i takt med henne och jag satte mig upp för att hjälpa henne slicka längs med kukskaftet. Jag ville känna smaken av hans sperma tillsammans med hennes safter. Hon flyttade på sig så jag kom åt hans kuk samtidigt som hon flyttade sig ner för att smaka på min fitta. Hon slickade sakta min klitta, och fick mig att darra i förväntan av vad mer hon kunde göra. Hon slickade och sög på min klitta samtidigt som hennes fingrar smekte och gled in i mig. Det tog inte lång tid innan hon fick mig att komma, samtidigt som min sambo sprutade sin andra sats djupt i min mun. Det var inte nog, även om allt hade varit så otroligt underbart. Jag kände att jag behövde få känna något hårt i mig, och det skulle vara på en gång.

Jag höll på att säga till min sambo att knulla mig när han hårt tog tag i mig och drog opp mig på alla fyra. Han begravde sin kuk djupt i min fitta och jag hörde min väninna stöna till när hon startade vibratorn som jag hade under sängen. Vi kröp upp på henne så jag kunde se hennes upphetsade ansikte när hon körde in dildon i sin fitta. Hon lät mig även smaka på hennes kåta safter samtidigt som min sambo knullade mig djupare och djupare. Jag tog dildon från henne och körde in den i hennes fitta så djupt jag bara kunde. Sen drog jag upp intensiteten på vibrationen så högt det bara gick så att jag själv kunde känna vibrationerna genom henne.

Jag matchade min sambos stötar och hörde min väninna kvida under mig, hon viskade att hon skulle svimma av upphetsning om det fortsatte. Jag stannade inte, och kände hur hela sängen skakade när hon fick en våldsam orgasm. Det var så upphetsande att min fitta hårt grep tag om min sambos kuk. Precis när jag kände den kraftigaste orgasmen jag någonsin upplevt, kunde jag känna hur han exploderade djupt i mig. Jag såg att min väninna hade tappat medvetandet under mig, precis som hon sa. Dildon surrade fortfarande och höll på att rulla över sängen. Jag tittade tillbaka på min sambo och frågade vad vi skulle göra med henne och han svarade precis så som jag hade hoppats.

”Med all den där fittsaften som rinner ur henne på sängen så kan vi ju inte låta henne ligga här och drunkna. Du får ta och göra rent henne”. Det var en perfekt sexig alla hjärtans dag, så jag lade mitt huvud mellan hennes ben och använde min tunga för att göra precis det.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Resan slutade med gruppsex med fyra killar och Jag knullade min lärare i röven efter lektionen.