Helt underbart att vara otrogen

vara otrogen med en arbetskollegaJag var på jobbet i restaurangen som vanligt där jag höll på att tvätta av borden och göra iordning dem för nästa gäst. Jag jobbade tillsammans med Frida, för det mesta jobbade jag på förmiddagen och hon på eftermiddagarna och kvällarna men hon hade börjat jobba både på dagen och kvällen. Hon är en liten mullig brunett med glasögon. Ganska söt, med lagom stora bröst. När vi jobbar tillsammans så brukar vi prata, hon är väldigt trevlig och lätt att prata med. Vad jag förstår så hade hon en kille och både tillsammans med honom och några vänner. Det hände att vi åt lite glass tillsammans efter jobbet eller fikade. Även om jag var sambo så tänkte jag inte på att vara otrogen mot henne med Frida, det bara hände.

En dag gick vi ut tillsammans efter jobbet för att fika lite och vi pratade om allt och inget. Vi gled in på att prata om sex, och jag berättade att jag ofta hade kåta dagar men inte fick något hemma. Hon blev knäpptyst, och lite förläget bad jag om ursäkt för att jag började prata om det. Hon sade bara att det var okej, och att hon inte riktigt visste vad hon skulle säga. För min del hade jag hoppats att hon kanske kunde ha något tips för mig för att få min sambo att bli sugen. Hon satt en stund och funderade innan hon sade att hon inte hade en aning.

Jag gick hem, berättade för min sambo att jag hade fikat med Frida och därför var lite sen hem. Jag var inte säker på om hon började bli svartsjuk eller orolig att jag skulle vara otrogen med min kollega, men hon tog snart av sig kläderna och grenslade mig och vi knullade. Min sambo är också brunett och har glasögon så när vi knullade så kunde jag inte låta bli att tänka på Frida. Min sambo tryckte sina stora bröst mot mitt ansikte och jag sög och slickade på dem. Hon kom medan hon red mig, klev av och lade sig ner. Jag särade på hennes ben och knullade henne mer. Jag kom i henne och lade mig bredvid henne, och började tänka att det här kanske var vägen för mig att få knulla oftare.

Nästa gång jag jobbade med Frida så berättade jag för henne hur det hade gått och vad jag tänkte. Hon sade att min sambo kanske var svartsjuk, orolig att jag skulle vara otrogen eller att hon helt enkelt bara var kåt. Jag föreslog att vi skulle göra ett test, att vi gick ut igen och ser om hon skulle knulla mig igen. Vi gick på en promenad, och utan att tänka på det så höll vi varandra i hand. Det var en trevlig promenad, tills jag förstrött pussade henne på läpparna. Hon blev väldigt förvånad, och rodnande sade att hon måste gå. Jag berättade för min sambo när jag kom hem att jag hängt med Frida, och hon gick fram till mig, drog fram min kuk och började suga av mig. När jag höll på att komma så slutade hon, gick tillbaka till tvätten som behövde vikas och det var allt jag fick den kvällen.

Och ännu en gång så berättade jag för min kollega, och funderade högt över att var gång jag nämnde henne så fick jag antingen sex eller en avsugning. Dagen fortsatte och Frida sade att hon var tvungen att springa några ärenden efter jobbet så vi skulle inte kunna fika.

Jag bestämde mig för att ta en kort promenad för att varva ner efter jobbet, och medan jag gick så fick jag ett meddelande. Det var Frida som skrev och frågade om jag kunde komma och hjälpa henne flytta en möbel hemma hos henne. Jag svarade att det inte skulle vara något problem. När jag kom dit så ville hon flytta om i vardagsrummet, så vi höll på ett litet tag att flytta om. Jag blev ganska sliten efter att ha flyttat soffan och hon gick för att hämta lite vatten åt mig medan jag satte mig flämtande ner i soffan.

Hon gav mig ett glas med kallt och härligt vatten och vi satt och tittade lite på tv, mest för att ha något att titta på. Jag lade min arm om henne och hon lutade sig mot mig, och vi fortsatte titta på en film som visades. Efter en lång stund började hon nafsa i mitt öra och viskade att komma till sovrummet om fem minuter och hon gick iväg. Jag väntade och gick dit. När jag öppnade dörren stirrade jag chockat på henne där hon låg på sängen i enbart ett sexigt nattlinne.

Med förförisk blick viskade hon till mig att hon inte hade några underkläder på sig och för att bevisa det så särade hon på sina ben och blottade sin våta fitta. Hon hade en del hår runt den, men fan vad fin den var ändå. Jag kröp direkt upp mellan hennes ben och började slicka hennes fitta tills hon fick en orgasm. Jag fortsatte att lapa henne medan hon kom innan jag ställde mig upp och snabbt tog av mig alla mina kläder. Hon drog även ner sitt nattlinne och blottade sina perfekta bröst för mig.

Jag lade mig ovanpå henne och smekte hennes bröst, jag slickade och nafsade i hennes bröstvårtor medan jag förde in min kuk i hennes våta fitta. Vi hånglade riktigt länge och hon stönade under tiden. Jag stötte djupt in i henne om och om igen. Hon stönade mer, och jag fortsatte knulla henne medan våra läppar var som fastbrända i varandra.

Det var åratal sedan jag knullade en tjej på det viset. Jag brukade knulla min sambo så, men efter åren som gått så hade det förändrats. Att vara otrogen mot min sambo och skämmas över det försvann helt ur mina tankar, det var ett alldeles för skönt knull. Till slut bröt vi vårt hångel när hon började komma och det var som ljuv musik för mina öron att höra henne skrika ut sin njutning. Jag knullade henne hårdare, jag ville att hon skulle vara så högljudd som möjligt för mig. Jag stirrade hypnotiskt hur hennes bröst guppade fram och tillbaka vid varje stöt. Hon fortsatte bara komma, jag kunde känna hur hennes fitta stramade om min kuk. Vi stirrade varandra i ögonen och jag sprutade min sperma djupt i hennes underbara fitta.

Vi började hångla igen, medan jag låg på henne med min kuk pumpandes i henne. Till slut satte jag mig upp så min kuk gled ur och jag såg på hur min sperma rann ur hennes fitta. Jag tycker det är så upphetsande att se på när det händer. Jag lade mig bredvid henne och frågade vad som hade fått henne att bli så kåt. Hon berättade att hon inte hade knullat på över en månad eftersom hennes pojkvän alltid var upptagen med jobb och vänner och var oftast för trött för att orka. Jag kunde inte annat än skaka på huvudet och säga hur otrolig och sexig hon var.

Jag sade inte ett ord om det hela för min sambo, jag var nöjd med vad jag fick av Frida. Ibland hånglar vi lite och ibland hittar vi en plats där vi kan ha sex. Några kollegor kom på oss en gång, jag vet inte om hon hade märkt det när jag satte på henne hårt och hennes bröst var ur behån och underbara att se. För min del spelade det ingen större roll, de sade inget om det och jag har inget emot att ge någon en show. Jag ångrar inget att vara otrogen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Otrogen fru knullar hantverkaren medan maken jobbar och Sexig natt med älskarinnan

Mulligkk-banner-646x204