Tjuvkika på henne i duschen

tjuvkika på henne i duschenVi hade en asiatisk au-pair som bodde hos oss, och jag var förvånad första gången jag såg den unga tjejen. Jag tyckte att hon var så kort och smal att jag var rädd att hon skulle knäckas i två bitar om jag ens skakade hand med henne. Hon pratade riktigt bra engelska, och hade tagit en paus i sin universitetsutbildning för att testa på något nytt. Jag tyckte hon var söt på ett ungdomligt sätt och det var inte förrän några månader senare som jag själv insåg hur sexig hon var. Jag hade kommit in i köket en dag för att se henne stå på knä på golvet och höll på att städa. Jag kunde inte låta bli tjuvkika på hennes urringning när hon tittade upp på mig, frestelsen var för stor att inte göra det!

Jag var lite förvånad att inse att hon inte hade någon behå på sig och den väldigt lössittande tröjan hon hade på mig gjorde att jag kunde se både hennes små bröst och hennes bröstvårtor som stack ut. De till och med pekade ut lite genom tröjan när dem strök emot tyget. Mina begär satte direkt igång och jag tänkte på hur gärna jag hade låtit mina läppar sluta sig runt dem, och jag funderade kort hur hon såg ut bakifrån.

Till min lycka gjorde hon precis det jag tyst hade önskat mig, hon vände sig helt om och putade ut sin rumpa mot mig. Dem tajta shortsen hon hade på sig lämnade inte mycket till fantasin, och jag kunde se hennes kön. Materialet smet åt så att det skar in i hennes fitta och hennes blygdläppar putade ut genom tyget. Jag fantiserade om direkt om hur hennes unga fitta såg ut naken. Jag kom på mig själv och skämdes lite, och tittade bort men den minnesbilden etsade sig fast i mitt minne.

Några veckor gick, och jag satt ute i trädgården och läste en bok och kände att jag var törstig. Lite trött och för varm gick jag till köket. Jag hörde hur duschen var i gång i badrummet på nedervåningen, det var inte så långt från köket ändå. Jag ropade lite kort för jag var nyfiken på vem som duschade mitt på dagen, och fick ett svar på engelska så jag insåg att det var vår au-pair som duschade. Det måste betyda att barnen sov middag och hon tog chansen att få fräscha upp sig i sommarvärmen.

Jag visste att vi var ensamma, och jag funderade och vankade fram och tillbaka i huset medan jag tänkte på vad jag skulle göra. Skulle jag våga att tjuvkika på henne medan hon duschade? Jag slogs med mitt eget samvete men jag var alldeles för nyfiken och upphetsad för att ignorera chansen att se henne naken. Till slut kom jag fram till vad jag skulle göra och med stadiga steg gick jag till badrummet och testade handtaget. Det var öppet, och sakta öppnade jag dörren på glänt så jag skulle kunna tjuvkika på henne.

Där stod hon i duschen, och hon hade tvålat in sig själv ordentligt. Till och med på avstånd så kunde jag se hennes stora bröstvårtor. De stack ut genom löddret från tvålen och en del av det täckte även hennes fitta. Den täckte inte allt och jag kunde se att hon var helt bar, inte ett enda hårstrå fanns där.

Jag misstänker att hon visste att jag stod i dörren och höll på att tjuvkika på henne, för hon tog väldigt lång tid på sig i duschen. Hon var så noggrann när hon tvättade sig, och hon tog extra tid på sig att tvätta sin fitta. Vad jag kunde se så sköljde hon sig och hennes fingrar rörde sig längs med springan om och om igen. Det såg ut som två av hennes fingrar gled in i henne.

Hon sköljde av sig all duschcreme hon haft på sig och jag kunde se helt hennes kropp och hon vände sig om så jag fick se hennes fasta lilla röv. Hennes hand gled ner och jag fick nöjet att se henne sära på sin fitta, hur hon smekte sin klitta och hur hennes fingrar lekte in och ut ur henne. Det var så otroligt upphetsande att se henne klittra framför mig så. Jag kunde höra hur hon stönade tyst i duschen, jag kunde knappt höra det över ljudet av vattnet som rann.

Frenetiskt började hon smeka sig själv och jag kände själv hur hård jag var. Till slut slängde hon tillbaka sitt huvud och stönade högt. Jag kunde se hur hon spände sin röv, och hennes ben började darra när hon kom i duschen. Jag visste knappt vad jag skulle ta mig till, det kändes som om jag skulle spruta i mina kalsonger bara av att se det. Hon började sakta komma till sans igen, och jag stängde fort dörren så tyst jag kunde för att skynda mig undan för att inte bli påkommen men väldigt nöjd över vad jag sett.

Det var först någon månad senare som jag fick veta att hon gjort det för att hon visste att jag tjuvkikat på henne och det var inte det enda som hände efter det men det får jag skriva om en annan gång.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon knullade en snubbe på tjänsteresan och Tänder på cuckold lekar: knulla min fru medan jag tittar på