Jag är kåt! Knulla mig nu!

knulla mig nu viskade honVi höll på att jobba i lagret på affären, det var något som var tvunget att göras även om det inte alltid var det roligaste. Killarna höll på att lasta av medan vi andra höll på att kontrollera det mot inköpslistorna. Jag såg mig omkring och tittade på var och en av dem, jag hade haft sex med alla här, i vissa fall en trekant med dem, insåg jag för mig själv. Jag hade känt ett pirr i min fitta och jag ville att någon skulle knulla mig nu! Både killar och tjejer, till och med chauffören som levererade varorna. Efter ungefär en timme så tog vi en paus.

Jag gick ut för att ta en nypa luft och såg chauffören sitta och äta en smörgås, vi pratade en liten stund innan jag frågade honom vad han hade i förarhytten. Med ett leende frågade han om jag ville se hur det såg ut och jag tackade ja. Han öppnade dörren och hjälpte mig upp till förarsätet. Jag frågade om lite allt möjligt som fanns där med ett leende och han visste redan vad jag planerade.

Utan förvarning flyttade han sig närmre mig och jag flyttade mig mot honom, vi började hångla. Hans händer tog tag om mina höfter för att röra sig upp till mina bröst. Efter bara någon minut var hans hand nere vid mitt lår och jag särade på mina ben och kände hur den rörde sig uppåt längs insidan låret. Vi hånglade mer intensivt när hans hand kom till mina trosor och han började smeka min fitta genom tyget. Jag var så kåt att jag trodde jag skulle explodera, jag ville att skulle knulla mig nu.

Då knackade någon på dörren till hytten, vi båda hoppade till och jag tog mig snabbt ur lastbilen, fortfarande så otroligt kåt. Vi fortsatte jobba och jag kämpade mig igenom det medan min fitta värkte efter tillfredsställelse. En timme gick och äntligen var vi klara, jag tittade på klockan och insåg att det var fortfarande fyrtio minuter kvar innan jag slutade helt. Jag gick genom korridoren och mötte Stefan, han frågade om jag var okej.

Med röda kinder och fortfarande så upphetsad sade jag bara, ”jag är så jävla kåt, knulla mig nu!”. Han stirrade kort på mig innan han tog min arm och ledde mig till en avlägsen del bakom affären som jag inte varit i förut. Det var mörkt och dammigt, men ärligt talat så brydde jag mig inte om det. Han tryckte upp mig mot väggen och började kyssa mig. Hans händer smekte mina bröst och han nöp i mina hårda bröstvårtor genom blusen jag hade på mig, jag stönade upphetsat.

Mina armar var om hans nacken och våra tungor lekte med varandra, hans hand drog upp min kjol och hans fingrar sökte sig in under mina trosor. Han strök längs med min fitta och jag andades häftigt av hans beröring, jag skulle komma så fort. Plötsligt ringde hans telefon, han tittade förtvivlat på mig och sade att han måste svara. Hans hand försvann från min fitta när han svarade, och efter ett kort samtal sade han att han var tvungen att gå.

Jag var så otroligt frustrerad när jag gick mot affären, fortfarande röd om kinderna och andades tungt. Jag kunde knappt gå rakt på grund av min fitta som bultade. Jag stod i halvkällaren för att hämta andan och visste att jag måste gå på toaletten för att fixa det här. Någon petade på min axel och Maria frågade om jag var okej. Jag svarade att det var sådär, medan vi stod utanför personaltoaletten.

Jag öppnade dörren och gick in, jag tog tag i henne och drog med henne in på toaletten. Jag kunde inte hålla mig längre, jag var tvungen att få tillfredsställelse nu. Jag tryckte upp henne mot väggen och kysste henne våldsamt, det märktes att hon var chockad när mina händer hittade hennes bröst. Vi hånglade och äntligen började hon klämma på min röv i respons på upphetsningen.

Vi bröt hånglet och hon log mot mig, hon ledde mig bakåt till en stol som hon knuffade ner mig på. Hon ställde sig på knä framför mig och särade mina ben, hennes fingrar smekte över min springa och jag flämtade till. Hon tog tag om min trosor och drog ner dem direkt, och när hon började smeka mig så skrattade hon till över hur våt jag var.

Hon särade mer på mina ben och hennes tunga rörde sig över hela min fitta tills hon kom till min svullna klitta, jag var i himmelriket. Ett finger gled in i mig, sen ett andra och hon började pulla mig samtidigt som hon slickade mig. Jag höll på att komma, och det kändes som att det skulle gå fort. Medan mina stön blev högre så slickade och pullade hon mig bara snabbare.

Plötsligt skakade jag och kved ut min orgasm som jag väntat på hela dagen. Den dränkte mig, jag stönade och flämtade medan jag hade en otroligt kraftig orgasm, medan Maria bara fortsatte suga på min klitta och hennes fingrar lekte i min fitta. Jag fick fler orgasmer i rad med efterskalv, det var otroligt intensivt. När jag återhämtade mig så ställde jag mig upp och sade att det var hennes tur. Hon satte sig på stolen och jag hjälpte henne av med sina byxor och trosor.

Hon hade en helt underbar liten porrbuske som prydde hennes fitta, jag särade på hennes ben så jag kunde se hela hennes fitta och jag lät min tunga leka över hennes klitta och fitta. Efter några minuter lekte även min tunga över hennes lilla rövhål och till slut var hon så fuktig att ett finger kunde glida in i hennes röv. Det var uppenbarligen något hon inte upplevt tidigare men hon gillade det. Då öppnades dörren, vi hade i all hast glömt att låsa den. Det visade sig vara Tomas, en av killarna på lagret som var i medelåldern och han hade börjat bli lite rund om midjan. Han stod och stirrade med öppen mun på oss båda. Medan jag slickade Maria mumlade jag ut, ”stå inte bara där, kom och knulla mig nu!”. Jag behövde inte säga det igen för han öppnade direkt sitt bälte och byxor. Tyst lyfte han upp min kjol och hans fingrar började utforska min våta fitta.

Jag darrade till igen och jag kände hur hans stenhårda kuk sakta började glida in i mig. Han var inte jättestor men med tanke på hur kåt jag var så brydde jag mig inte. Han började knulla mig medan jag slickade Maria som stönade högt när mina fingrar smekte hennes lilla rövhål. Till slut stönade hon ut sin orgasm.

Bara någon minut efter hon hade kommit så började Tomas stöna högt. Han drog sig ur mig och gick fram till mig och stack sin kuk i mitt ansikte. Jag tog tag om honom och körde in den i min mun. Jag sög och runkade honom och på nolltid stönade han högt och sprutade i min mun. Jag njöt av att känna den kladdiga satsen fylla upp min mun innan jag svalde den.

Tomas mumlade fram ett tack medan han rättade till sina byxor och gick ut från toaletten. Jag och Maria ställde oss upp och tog på oss kläderna igen, ”Du var helt otroligt skön”, sade hon till mig. ”Det var du med”, svarade jag med ett leende och kysste henne innan vi gick upp till affären för att avsluta vår arbetsdag.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Bisexuella tjejer – hennes första upplevelse och Den första trekanten med två sexiga tjejer på hotellet

Soker-Par-banner-650x115-static