Vår första glory hole upplevelse på klubben

deras första glory hole upplevelseMin sambo är en riktig slyna, och jag menar det på ett bra sätt. Den kvinnan älskar kuk och har alltid gjort det. Enligt henne själv så har hon alltid velat det sen hon blev tonåring, och hon har avverkat en hel del. Hon har berättat många heta historier för mig, att hon varit med i trekanter, gruppsex, hennes glory hole upplevelse, mer eller mindre så har hon gjort allt man kan tänka sig. Hon är så otroligt vacker med långt blont hår, hon må vara kort men smal med helt underbara bröst och röv. Det är som om hon var skapad för att knulla, och hennes fitta går knappt att beskriva. Hon brukar ibland ha den helt rakad, ibland en liten sträng och vid några få tillfällen låter hon allt hår växa ut.

Hon gillar verkligen att njuta och ge njutning, hon är alltid redo verkar det som. Hon har gjort allt för mig, men det var en sak som jag alltid velat se men som hon inte velat göra hittills och det var att se på när hon knullade en annan man. Innan vi träffades var hon väldigt öppen och hade sex med vem hon ville, men sedan vi träffades har hon mer eller mindre bara varit med mig. Det har varit andra, vi har trots allt ett öppet förhållande, men inte särskilt ofta. När det händer så brukar hon berätta för mig när hon kommer hem, låter mig göra rent henne och sen knullar vi resten av kvällen men det jag helst vill är att se på när det händer.

Efter mycket pratande fram och tillbaka gav hon till slut med sig. Vi bestämde oss för att besöka ett mer privat sexmöte och testa på ett glory hole upplevelse. Det blev min födelsedagspresent från henne. Vi kom fram och vi gick in tillsammans i båset. Hon tog av sig sina byxor och snart fylldes rummet att den härliga doften av hennes våta fitta. Hon var minst lika upphetsad som mig. Det tog inte lång tid innan den första kuken kom genom ett av hålen. Den var lite väl smal men hon bestämde sig ganska snart att suga på den. Hon sög den hårt och inom kort fick hon en sats i sin mun som hon svalde efter hon visade mig sperman.

”Jag gillar det här”, fnissade hon när en annan kuk kom ut genom hålet. Den var rätt så liten, jag tyckte faktiskt lite synd om killen som hade den, skulle nog tro att det var den minsta jag sett. Hon smekte ett litet tag innan hon vände sig om och tryckte sin röv mot hålet. Jag satte mig under så jag skulle kunna se allt. Hon var riktigt våt när hon särade sina fittläppar med fingrarna för killen. Jag kunde se hur hans fingrar utforskade hennes fitta lite innan han stack ut sin kuk igen. Jag gillade bara mer och mer idén med glory hole upplevelse. Den gled in men det var inte långt den kom. Hon log mot mig och skrattade lite när medan hon mimade, ”jag känner den knappt”. Killen gjorde verkligen sitt bästa och han måste ha haft det skönt för han sprutade en sats på hennes fitta och lite av sperman fastnade i hennes könshår.

Vi fick vänta lite längre denna gången, jag hade hunnit ta av mig mina byxor och hon smekte och runkade av min hårda kuk i väntan på nästa. Jag smekte hennes spermakladdiga fitta samtidigt. Vi började båda fundera på om det inte skulle bli mer ikväll och jag började göra mig redo för att knulla henne själv innan vi gick när en ny kuk kom genom hålet. Hon var inte sen att trycka sin fitta mot hålet. Kuken drogs tillbaka och någons fingrar smekte över hennes fitta ett litet tag innan kuken kom tillbaka. Hon studerade den ett litet tag och smekte över den. Den var rätt så lång och grov. Hon vände sig om igen, jag satte mig till rätta och hon tryckte sin fitta mot så att hela kuken gled in.

Den mötte inget motstånd, hon var nedkladdad av sperma och hon var så våt som hon bara kunde bli. Jag stirrade förtrollat på medan en annan mans kuk gled in i min sambo. Den började röra sig fram och tillbaka in i henne och jag kunde höra hur hans pung slog emot väggen på andra sidan. Det fortsatte så i några minuter innan den stannade och jag kunde se hur den spände sig för att sedan börja pulsera när killen sprutade i henne. Hon stönade lågt och såg väldigt glad ut. Det kändes som en evighet innan han drog ur sin kuk och försvann. En liten sträng av sperma fastnade på en av hennes läppar, resten var djupt i henne.

Hon vände sig mot mig och placerade sin fitta över min värkande kuk medan jag låg på golvet. Hon sänkte sig ner på mig och hennes hungriga fitta svalde direkt min kuk. Hon började knulla mig så skönt och sakta, men jag kunde inte hålla emot när jag tänkte på främlingens sats nyligen hade pumpats i henne. Ju mer jag tänkte på det desto mer sperma pumpade jag själv i henne, det kändes som om jag aldrig skulle sluta komma.

Hon satt länge på mig och lät min kuk slakna i sig. ”Jag älskar att tillfredsställa dig”, sade hon och lutade sig fram och vi började kyssas. En ny kuk kom in genom hålet då, den var till och med längre och grövre än den förra. ”Det ser ut som vi har en till, jag kommer vara så full av sperma efter det här”, skrattade hon. Hon ställde sig upp och en liten droppe sperma rann ner på mig. Jag kunde inte förstå, hon var väldigt trång, men hon verkade kunna hålla väldigt mycket i sig ändå utan att mycket läckte ut.

Ännu en gång vände hon sig och placerade sin fitta vid hålet. Främlingens kuk gled lätt in i henne och han började knulla henne hårt. Hon andades tungt och stönade medan jag smekte hennes svullna klitta. ”Jag kommer”, viskade hon till mig och böjde på sig så att kuken skulle kunna komma djupare in i henne. Hon kom och när hon gjorde det kunde jag höra killen stöna och jag visste direkt att han kom med. Min sambos ben gav vika och hon kollapsade på mig, med sin fitta på mitt bröst medan den främmande kuken var kvar och droppade sperma på golvet medan den sakta började slakna innan den drogs tillbaka genom hålet i väggen.

Jag hade blivit hård igen och jag lyckades lägga henne på rygg i det trånga båset så jag kunde knulla henne igen. Hon hade fortfarande efterskalv av sin orgasm medan jag knullade hennes spermafyllda fitta. Jag var för upphetsad och jag kom riktigt fort igen djupt i henne. Hon lade sina armar om mig och höll om mig hårt medan hon viskade åt mig att fylla hennes välknullade fitta som höll hårt om min kuk.

Vi torkade knappt ens av oss, vi bara klädde på oss och skyndade hem. När vi var hemma så slängde vi av oss kläderna igen. Hennes fitta var fortfarande helt kladdig av all sperma och jag begravde mitt ansikte i hennes härlighet. Med min tunga slickade jag rent henne och fick henne att komma igen. Det var otroligt upphetsande, så mycket att jag kunde knulla henne igen och spruta min tredje sats i hennes fitta innan vi båda somnade, helt utmattade av kvällens äventyr. Det var långt ifrån vår sista glory hole upplevelse.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Du vill att hon ska svälja sperma när hon sugit kuk och Skönt rövknull med min sambo och hennes älskare

hknbannerny