Minnen från en underbar sexnatt

minnen från en underbar sexnattJag ville dela några av de bästa sexnatt minnena jag hade med min före detta fru. Min före detta var lång, smal med små bröst och hon hade väldigt stora fötter. Hon hade allt så gott som allt jag gillar hos en kvinna, förutom en ganska platt rumpa. Vi gifte oss under åttiotalet, och vad jag minns så hände det några år efter vi gift oss. Lite då och då brukade hon klä upp sig lite extra, en fin klänning med höfthållare och ett par högklackade skor som fick henne att bara bli längre och sexigare.

Ibland hade hon även grenlösa trosor på sig, men den här kvällen hade hon valt det sexigaste alternativet, inga trosor alls. Hon hade ljusbrunt könshår och jag hade fått henne att börja trimma och raka sig. I gengäld så hade jag börjat raka min pung för henne. Det var något som gjorde henne extra upphetsad. Jag hade precis kommit ur duschen, gått in i vardagsrummet och satt mig i en fåtölj. Jag hörde hur hon kom ner för trappen bakom mig. Plötsligt kände jag doften av hennes parfym. Jag älskade alltid hur hon doftade men med parfymen var hon oemotståndlig.

Hon gick runt stolen till mig, och jag kunde se att hon hade klätt sig för en het sexnatt. Hon stod framför mig ett ögonblick. Hon hade ett lekfullt sensuellt sätt att visa sig för mig, hon gillade att visa upp hur sexig hon var. Hon lyfte sitt ben och satte sin fot mot mitt skrev. Hennes långa ben lyfte den långa mörkblåa klänningen hon hade på. Hon rätade till den så jag kunde se toppen av strumpan och strumpebandet.

Hon vände sig och gick mot stereon, och jag njöt av att se hur hennes rumpa svängde fram och tillbaka. Hon höjde musiken, vände sig mot mig och började sakta dansa för mig. Efter några minuter kom hon fram till mig och satte sig i mitt knä. Klänningen var ärmlös och lågskuren, men inte för lågt. Hennes små bröst framhävdes på helt rätt sätt. Hennes bröstvårtor var stora och nästan helt rosa. Jag kunde se dem sticka ut genom tyget. Jag började smeka hennes bröstvårtor och klämde på hennes bröst. Vi hade två barn, och det hade gjort att efter att ha ammat dem så hade hennes bröst börjat bli lite hängiga men det var inte illa mot vad det kunde vara.

Hon började gnida sig mot mig med sina höfter medan jag smekte hennes bröst. Vi började hångla. Vi hade varit tillsammans länge, men hettan och passionen kom alltid fram när vi kysstes. Hon älskade verkligen när jag sög och nafsade på hennes örsnibbar. Jag kunde känna hettan från hennes fitta när hon gned sig mot min kuk. Hon började bli våt vid det laget, jag kunde känna fukten genom kalsongerna jag hade tagit på mig när jag kommit ut från duschen.

Hon sträckte ner sin hand och började smeka min nu hårda kuk. På samma gång började hon smeka sin fitta med den andra handen. Jag kunde till och med höra hur hennes fingrar gled in och ut ur hennes fitta. Hon blev alltid väldigt våt. Sen drog hon ut sina fingrar och satte dem under min nästa så jag kunde känna hennes doft innan hon körde in dem i min mun. Jag hade slickat många kvinnor men ingen kom i närheten av henne i smak. Efter det började hon kyssa mig och hjälpte mig att slicka rent mina fingrar. I det ögonblicket visste jag att vi skulle ha en underbar sexnatt.

Efter vårt lilla förspel ledde hon mig uppför trappen till sovrummet. Hon lade sig på sängen medan jag stod där och söp in den underbara bilden av henne där. Det är något som jag minns klart och tydligt fortfarande. Jag smekte längs med hennes långa ben. Jag kröp upp i sängen och lade mitt huvud mellan hennes ben, och jag gjorde det som jag älskade att göra med henne. Jag kunde aldrig få riktigt nog av hennes välsmakande fitta. Jag vet inte hur lång tid som gick medan jag slickade henne innan jag lade mig på sidan med mitt huvud vid hennes fitta. Hon började smeka mig och inom kort började hon suga av mig.

Jag brukar inte komma så fort när jag blir avsugen men den gången var annorlunda. Hon kunde inte deepthroata men hon gjorde alltid och jag minns att hon inte gillade att svälja. Inom knappt en minut börjar jag känna hur hon börjar överflöda när hon kommer. Det får mig att bli extra upphetsad. Bara några mer smek på min kuk och innan jag ens hinner varna henne så sprutar jag i hennes mun. Hon slutar för en kort sekund i chock men håller mig i sin mun och tar hela min sats. Hon tar tag om mitt hår och trycker mitt ansikte mot henne när hon får en enorm orgasm. Jag kan känna hur hennes safter rinner ur henne och det sprider sig över mitt ansikte medan hon klämmer om mitt huvud med sina lår. Under hela sin orgasm har hon min kuk i sin mun och suger ut varenda droppe ur mig. Hon sväljer min sats och jag kan se att hon är kåtare än vanligt.

Hon vänder sig om och lägger sig ansikte mot ansikte med mig. Vi börjar hångla som om vi var tonåringar igen. Jag kan känna smaken av min sats och hon kan känna smaken av sin fitta medan vi gör det. Vi brukar inte smaka varandra men den här gången var det speciellt för oss båda. Vi ligger där, håller om varandra och kysser varandra en stund. Hon berättade att det var den längsta orgasm hon någonsin haft. Jag säger att jag är ledsen att jag inte varnade henne om min utlösning men hon säger att överraskningen bara ökade njutningen. Vid den tidpunkten är vi båda tillfredsställda och redo att sova. Vi fräschar till oss och lägger os nakna i sängen. Vi myser i några minuter och jag är så kär i henne i detta ögonblick. Hon tittar på mig och berättar hur hon önskade att tiden kunde stå stilla. Vi är båda så lyckliga.

Innan jag vet ordet av det så är min kuk hård igen och hon märker det. Vi börjar knulla. Det är en av de få ögonblick då vi förlorar oss i varandra. På nolltid kan jag känna hur hon kommer igen. Sen har jag en till otrolig utlösning. Jag ville inte dra mig ur henne, utan ville vara i hennes fitta för all framtid. Hon säger att hon vill komma igen. När det händer att jag inte kan få henne att komma innan mig så tar hon tag i mig och gnider sin fitta mot mig medan jag fortfarande är i henne. Jag känner hur hon spänner sig, kommer och sedan slappnar av.

Jag tänkte rulla av henne men hon är inte klar med mig och jag hamnar på rygg med henne på mig. Medan vi hånglar kan jag känna hur våra blandade satser rinner längs med min pung och ner på sängen. Sen kliver hon av mig, hon vänder sig om och börjar slicka rent min nedkladdade kuk. Jag drar hennes röv mot mig så jag kan göra samma sak. Vi ligger länge i en sextinia tills vi lyckas slicka upp allting. Jag slickar längs hennes fitta, hennes rövskåra och cirklar runt hennes lilla rövhål för att fånga upp dem sista dropparna.

Vi torkar av oss med en handduk innan vi igen ligger på sängen, hon med sitt huvud mot mitt bröst. Vi sover allt rygg mot rygg, men den kvällen somnade vi i varandras armar. Vi hade mången härlig sexnatt tillsammans, jag har haft riktigt skönt sex med andra kvinnor med efter skilsmässan men den kvällen sitter kvar i mitt minne. Hon träffade någon annan ganska kort efter vi skilde oss, medan jag flackade runt i olika förhållanden. Men de senaste åren har hon hört av sig och vi har börjat knulla igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla –En kväll med min mistress och Underbart att slicka sperma ur hennes nyknullade fitta

sexplorerbannerny