Underbart att slicka sperma ur hennes nyknullade fitta

slicka sperma ur hennes fittaHela dagen hade jag gått runt och fantiserat om sex och jag hade bara lyckats kåta upp mig mer och mer att tänka på att knulla för att sedan slicka sperma ur hennes nyknullade fitta. På kvällen när jag satt och tittade på tv med min sambo alldeles innan vi skulle gå och lägga oss så märkte jag hur många sexscener det var i filmen. Vi hade väl inte direkt planerat att ha sex den kvällen men jag märkte hur upphetsad min tjej började bli. Det var väldigt sent, men jag kände på mig att hon ändå verkade vilja.

Jag började pussa på hennes hals, smekte henne och kliade henne lite på ryggen. Hon tog av sig sina yogabyxor, sen sin tröja och till slut åkte även trosorna av. Så fort dem hade fallit på golvet så kunde jag se hur våt hon hade blivit, det var en stor fläck från hennes fittsafter i dem. Jag fortsatte att nafsa på hennes hals, jag lade min hand i hennes knäveck och lyfte hennes ben upp på sängen så jag skulle kunna nå hennes varma våta fitta. Jag nafsade hårdare på hennes hals och mitt finger hade glidit ner och rörde sig rytmiskt över hennes svullna klitta. Det fick henne att bara bli kåtare, och hennes bröstvårtor styvnade framför mina ögon. Till slut lutade hon sig tillbaka helt på sängen och särade på sina ben.

Jag frågade henne vad hon ville att jag skulle göra med henne, och hon svarade snabbt att hon ville att jag skulle slicka henne och sen knulla henne. Jag frågade om hon ville ha sex och sen oralsex, men hon avbröt mig att det inte spelade någon roll för hon var så kåt. I vanliga fall brukade hon vilja bli påsatt och sen slickad och jag själv älskade att slicka sperma ur hennes fitta efter jag kommit djupt i henne. Det brukade få mig att bli hård igen. Jag klagade inte på det utan lade mig ner och började kyssa över hennes kropp, mina läppar kom till hennes bröstvårtor som jag kysste och min tunga lekte över dem. Hon började vrida sig och stöna. Jag fortsatte neråt tills jag kom till hennes våta fitta och jag kände hur hennes hetta slog mot min mun. Sakta började min tunga dansa över hennes fitta, tills tungan slutligen började cirkla runt hennes klitta. Hon tog tag i mitt hår medan hon stönade högt av min behandling. Jag såg hur kåt hon var och hur hennes kropp vred sig under mig, till och med hennes doft var så inbjudande.

Jag hade fört henne till orgasmens rand, men jag var inte klar med henne ännu. Jag kysste henne passionerat, nafsade i hennes underläpp innan jag satte mig på knä mellan hennes ben. Tog tag om min svullna kuk och förde den mellan hennes fittläppar. Den gled upp och ner för hennes fitta, och smordes in i hennes kåtsafter. Till slut började jag gnida ollonet mot hennes klitta och jag hörde hennes flämta till i förväntan på vad som skulle hände. Jag gled ner och bestämt började föra in min kuk i hennes väntande fitta. Hon stönade djupt när jag gled djupare in i henne. Till slut flämtade hon till när hon kände hur min pung tryckte mot hennes perfekta rumpa.

Vi höll om varandra och våra tungor möttes i en dans. Jag började stadigt och rytmiskt stöta in i henne medan vi båda gned oss mot varandra så mycket som vi kunde. Jag kände själv hur jag förlorade mig i njutningen och upphetsningen. Vi fortsätta och jag lutade mig tillbaka så jag satt upp och kunde se hennes perfekta kropp men jag ville särskilt se hur min kuk pumpade ut och in ur hennes svullna fitta. Från den ställningen kunde jag inte bara se allting, jag kunde även känna doften av hennes kön, och det gjorde mig bara mer upphetsad. Inget annat existerade för mig i den stunden annat än hon och sexet. Mina händer slöt sig runt hennes bröst, hon viskade hur våt jag gjorde henne, hur skönt det kändes att bli knullad, hur hon älskade ljudet av min pung slå mot hennes röv. Jag viskade hur underbart skön hennes trånga fitta var, hur sexig hon var.  Hon fortsatte att hon ville att jag skulle komma hårt. Att komma hårt i henne och sen slicka sperma, min egen sats, ur hennes nyknullade fitta. Hon fick mig så upphetsad att när jag kom i henne så kändes det som att jag aldrig skulle sluta pumpa min sperma djupt i hennes fitta. Jag fortsatte stöta i henne medan jag kom, och det måste ha varit den skönaste utlösningen jag någonsin haft med henne.

När jag slutat komma, och hennes fitta klämt ur den sista droppen sperma ur min svullna lem så satt jag mig ner och tittade på hur min sperma började sippra ut ur henne. Det var så mycket, det rann ut på hennes lår, på sängen, det var på mig. Det bara rann ur hennes fitta. Utan att tveka lutade jag mig ner till hennes kön. Doften, smaken och värmen från hennes mjuka kön var berusande. Tanken att smaka våra blandade safter får mig bara att vilja komma mer. Min mun slöt sig över hennes fitta och jag slickade längs hela vägen till hennes klitta och sög upp våra safter, slickade sperma och fittsafter.

Hon stönade högt igen och tog tag om mitt huvud med våda händerna, och höll mig på plats. Min tunga fortsatte röra sig runt hennes svullna klitta och mitt pekfinger gled in i hennes fitta och jag hittade snart hennes g-punkt. Min tunga retade hennes klitta medan mitt finger rörde sig inom henne och smekte över hennes g-punkt. Hon började sakta röra sina höfter och gned sig mot mig medan jag ökade takten, och jag kände hur hennes fitta började sava mer och krampade lätt runt mitt finger. Hon lade sina ben runt mitt huvud och tryckte fast mitt ansikte mellan hennes ben. Hon var på väg att komma, hennes fitta pulserade och blev tajtare runt mitt finger och jag smekte och slickade henne hårdare. När hon kom så gned hon sig hårt mot mitt ansikte. Hon kom minst lika länge som jag gjorde, hela hennes kropp darrade och vred sig när allt spände sig. Till slut ebbade orgasmen ut och jag drog ut mitt finger men min mun var kvar över hennes fitta. Sakta kysste jag henne, slickade i mig hennes safter och hela min mun och kinder var täckta av våra blandade safter. Mina långsamma rörelser över hennes fitta fick henne att fnissa och skratta tills hon bad mig att sluta, det började bli för intensivt.

Alltihop hade bara gjort mig hård igen, men det var sent och vi båda skulle till jobbet nästa morgon. Det hindrade oss inte från att fortsätta efter en liten stund, det var värt det att vara trött innan vi gick till jobbet efter det underbara sex vi hade den natten.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Minnen från en underbar sexnatt och  Den unga killen knullade min fru

sexplorerbannerny