Vi knullade på jobbet innan frukost

hon sög av mig innan vi knullade på jobbet Jag hade långt ifrån ett intressant jobb! Fan, jag hade två jobb som höll mig upptagen hela veckan för att ha råd att leva. Ändå gick jag upp tidigt varje morgon, en soppåse med mig och en griparm för att plocka upp skit som andra kastat på gatan och i parkerna. Det som piggade upp var att jag knullade på jobbet nästan varje dag. Jag var utanför ett köpcentrum och plockade på parkeringen just denna tidiga morgon för att plocka upp skräp innan solen gick upp.

Någon ropade över parkeringen och jag tittade lite förvirrat upp. Vid en av lastkajerna står Veronika och vinkar till mig. Hon är blond, grönögd och kan nog enklast beskrivas som lite whitetrash i sin stil. Hon såg riktigt bra ut, med stora bröst. Hon var sexig med en riktigt snuskig humor som samtidigt var flirtig. Hon låg inte på latsidan att flirta och framhäva sin sexighet.

Jag lade ifrån mig mina saker vid kajen och följde med henne in till det hon kallade för hennes eget lilla gömsle. Längst bort i korridoren vi gick till fanns två ingångar till butiker som inte hade öppnat ännu. Den längst bort hade en liten alkov som hon ledde mig till. Hon knuffade mig mot väggen och kysste mig så passionerat att min kuk direkt blev hård. Det var inte första gången vi knullade på jobbet. Hon visste det redan och hennes hand landade på mitt skrev. ”Du är så enkel”, skrattade hon. ”Och det skulle vara dåligt?”, svarade jag med ett snett leende medan mina händer gled in under hennes tröja och under hennes behå. Veronika var inte bara storbröstad, men verkade även ha en kanal från sina bröstvårtor direkt till hennes fitta. Minsta lilla smek eller vidröring fick henne att darra och hennes fitta att flöda tills hon fick en orgasm.

”Fan, du vet verkligen hur du ska röra mig!”. Hon stönade och lade sitt huvud mot mitt bröst. Jag hade inget bra svar till henne, så jag smekte henne en gång till på samma sätt. Jag öppnade snabbt hennes byxor och min hand gled ner till hennes fitta. Mina fingrar kände hur våt hon var. När jag nöp hennes bröstvårta lade hon sin hand över sin mun för att tysta sina egna stön. Ändå så ekade hennes tysta stön i alkoven vi stod i. Samtidigt kände jag att hon blev våtare. Hon började öppna mina byxor och min hårda kuk flög ur byxorna. Hon tog tag i den och ställde sig på knä, jag strök undan hennes blonda hår så jag skulle kunna se bättre. Jag såg på medan särade sina läppar och hur min kuk försvann in i hennes mun. Den gled längre och längre in, nästan ända ner till roten. Det var riktigt tajt, och jag kunde känna hur hennes läppar stramade åt över min hårda lem.

Hon gillade även när man tog tag i hennes huvud och munknullade henne. Jag tog tag om hennes hår och stötte hårt in och ut ur hennes mun. Ljudet av hennes stön och ibland kväljningar var så upphetsande. Jag stirrade henne i ögonen och viskade lågt nog att hon kunde höra, ”Ja, jag vet hur mycket du älskar att suga kuk. Så jävla hett, ta den. Ta hela min kuk, din lilla slyna!”. Det var ännu en sak som jag gillade med henne, hon tände på dirty talk. Det är svårt att säga hur länge vi kunde hålla på, det kändes som en halvtimme ibland men det kanske bara var några minuter. När jag väl sprutade så bara svalde och svalde hon min sperma, som om hon aldrig hade ätit något tidigare. Hon brukade alltid fråga efteråt om hennes läppar hade svullnat upp efter det, och jag svarade alltid att det inte syntes även om jag var gång undrade om svullnaden jag såg faktiskt lade sig innan hon träffade sina andra kollegor. Vi knullade på jobbet ibland men för det mesta sög hon av mig på morgonen.

Vi båda brukade sluta efter lunch och för det mesta brukade hon hänga med hem till mig. Hon handlade alltid något att dricka på vägen, men hon hann aldrig dricka upp det. Vi duschade tillsammans och var gång började vi innan vi ens hunnit till sängen. Jag brukade klämma upp henne mot väggen i hallen och knulla henne där. Jag gillade att sätta på henne medan vi stod upp. Det var som om vi var perfekt långa till varandra för att göra det. Min kuk gled alltid in utan något problem i henne. Jag brukade gnida mig mot hennes klitta medan jag var djupt i henne medan jag stötte hårt så att hon dunsade mot väggen. När vi väl var i sängen så brukade hon stirra på oss båda i den stora spegeln medan jag knullade henne bakifrån och skämta att vi borde göra porrfilmer. Jag brukade skratta, luta mig fram för att ta tag i hennes bröst och nypa i hennes bröstvårtor. Då fick jag känna hur underbart skönt hennes fitta klämde om min kuk. Vi brukade alltid nå vårt klimax medan hon låg på rygg, jag över henne och min kuk mellan hennes bröst. Det var så sexigt att se hennes bröst täckta med min sperma och hon torkade aldrig av det, utan lät det vara kvar för att torka på hennes hud. Jag visste att hennes sambo skulle slicka i sig min säd när han sög på hennes bröst medan han knullade henne. ”Det är min hemlighet”, brukade hon säga, ”och det är inte mer än rättvist för jag vet att det är någon annans fittsafter på hans kuk när han knullar mig”. Hon försökte alltid att låta som om hon var svartsjuk, men i verkligheten var det något som hetsade upp henne mer än vad hon ville erkänna.

Dagen efter så repeterades allt igen. Den enda skillnaden var att jag hade en liten överraskning åt Veronika den morgonen. När vi kom till alkoven så drog jag ner hennes byxor och trosor. Jag tog fram en rosa vibrator som jag startade och började gnida mot hennes klitta. Den billiga vibratorn burrade och lät mycket än vad den egentligen skulle, men den tystades snabbt när den gled in i Veronikas våta fitta. Hon blev alldeles svag i benen, men hade ändå styrkan att börja gnida sig mot min hand. Hon matchade sina rörelser till min hands pumpande in och ut ur henne. ”Ååååh guuud, knulla mig”, ekade hennes hesa röst. Hon tog om min arm när hon kom och jag räknade tyst för mig själv till tre innan jag dök ner mellan hennes ben och tryckte min tunga mot hennes fitta. Samtidigt undrade jag om jag smakade hennes man från hennes våta fittläppar när jag slickade henne. ”Det är för vad som hände igår”, sade jag med ett flin medan hon klädde på sig. ”Du ska få igen”, sade hon med darrig röst. ”Det hoppas jag verkligen”, svarade jag. Vi kysstes och fortsatte arbeta tills vi träffades under lunchrasten, och igen knullade vi på jobbet. Det var en snabbis, men vi lyckades ändå vara sena tillbaka efter vår rast.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla på lekplatsen sent på kvällen efter konserten och Vi knullade på kontoret efter alla hade gått hem

hknbannerny