Otrogen med grannen – skönt analsex med grannen

otrogen med grannenVi hade precis flyttat till ett nytt hus. Det var i ett ganska trevligt område och våra nya grannar verkade så tråkiga. Det fanns ett undantag och det var ett par som bodde på motsatt sida (våra trädgårdar vätte mot varandra). Dem verkade vara mer i vår ålder och var lite mer avslappnade än alla andra i kvarteret. Vi brukade prata lite när vi var ute och jag gillade verkligen grannfrun, Therese. Vi var alltid så pratsamma och log mycket. Hon var också väldigt attraktiv. En kort, blond tjej med fina ben, underbar röv och lagom stora bröst. Hon hade alltid på sig en kjol var gång jag såg henne, till och med när hon påtade i rabatterna och jag försökte alltid få se en glimt av hennes fina rumpa. Frestelsen hon utgjorde fick mig att fantisera om att vara otrogen med grannen. Hennes man var också en snygg kille, min fru brukade prata om honom och skämtade ibland rått om att hon undrade om han hade en större kuk än mig. Jag vet att hon var attraherad av honom, precis som jag var attraherad av hans fru.

På sensommaren hade jag lyckats bli ledig en dag och var hemma från jobbet. Jag bestämde mig för att ta en promenad med hunden och kolla in grannskapet lite för skojs skull eftersom jag sällan fick chansen att göra det på dagen. Efter bara fem minuter blev hunden skrämd av en bil och slet sig från mig och sprang iväg. Jag försökte hinna ikapp honom men han bara sprang som en galning, jag följde honom till baksidan av huset, och jag var tvungen att gena över Thereses och Markus trädgård. Till min förvåning så fick jag se henne ligga och sola på altanen utan någonting på sig, förutom ett litet leende. Hon satte sig upp och täckte sig snabbt med handduken, och jag bad frenetiskt om ursäkt för det hela men hon sade bara, ”Det är okej. Vad sägs om att du tar hand om hunden och så kommer du över sen och pratar en liten stund.” Jag var riktigt chockad, och tackade nervöst ja till hennes inbjudan. När jag kom tillbaka hade hon tagit på sig en av sin mans vita skjortor och hällde upp lite att dricka. Vi satt och pratade, och jag var fortfarande lite skakad men ändå upphetsad av att ha sett henne naken. Hon verkade helt oberörd, nästan glad över vad som hade hänt. Hon började fråga om min fru och erkände att hon velat bjuda över oss några gånger. Jag kände mig mest distraherade under samtalet på grund av att hennes piercingar i bröstvårtorna syntes genom plagget och varje gång hon lade benen i kors fick jag syn på hennes skrev. Det var helt renrakat men jag kunde inte se riktigt ordentligt utan att det skulle vara uppenbart att jag stirrade.

Therese verkade riktigt nyfiken på min fru med alla sina frågor tills hon till slut hasplade ur, ”hon skulle inte råka vara bi eller så?” Jag tappade hakan, men drog till minnes att min fru hade under några gånger då vi haft riktigt kinky sex att hon alltid velat testa att vara med en kvinna. Jag svarade, ”Jodå, hon är lite nyfiken, skulle jag kunna säga.” Thereses vackra ögon fick ett nytt sken. ”Jag måste erkänna”, sade hon, ”jag har alltid velat testa med, och jag tycker att din fru verkar vara någon jag skulle vilja experimentera med”. Vid det här laget bultade mitt hjärta och jag kunde känna att jag började få ett stånd. Hon frågade mig om vi skulle kunna tänka oss att testa swinging och berättade att hon och Markus hade diskuterat det ganska mycket. ”Vi har funderat med på det några gånger”, svarade jag. Jag har alltid velat se min fru bli knullad av någon annan och Therese berättade att hon själv hade samma fantasi.

Hon ställde sig upp, hennes insmorda ben sken i solen och sade, ”Kom med in, jag tänkte göra lite lunch och om du vill ha så bjuder jag.” Igen tackade jag nervöst ja och följde henne in till köket. Jag var så fixerad på hur hennes röv svajade när hon gick in och ställde våra glas i vasken. ”Gillar du köket?”, frågade hon, ”Vi renoverade det nyligen”. Jag hörde inte riktigt vad hon sade för när hon vände sig om så hade ett av hennes bröst blottats av skjortan. Hon såg mig stirra och sade med sexig och inbjudande röst, ”Skulle du vilja se den andra med?” Jag svarade klumpigt, ”Eh, javisst”, och direkt började min snygga granna sakta knäppa upp sin mans skjorta och lät den falla till golvet.

Mina hormoner tog över och jag tog tag om henne och började kyssa henne. Sakta längs med hennes hals tills jag kom till hennes underbara piercade bröstvårta. Hon var en otrolig syn, en sexig gudinna framför mig. Jag tog tag om hennes fasta röv med båda händer och lyfte henne. Försiktigt satte jag henne på marmorbänken och hon särade inbjudande på sina ben. Hon var helt rakad, inte ett hårstrå syntes, till och med hennes lilla rövhål var rent och glittrade lätt av hennes drypande safter. ”Gillar du vad du ser?”, frågade hon, men jag kunde bara nicka eftersom jag redan börjat slicka hennes fina fitta.

Den var otroligt våt och jag kunde smaka henne helt med varje tungrörelse. Hennes blygdläppar var långa, vilket jag gillar och hennes klittar var redan stor och svullen. Den verkade be mig att suga den nu och för all framtid. Hon började andas tyngre och hon gned sig mot mig var gång min tunga snuddade mot hennes klitta. Hon viskade, ”stoppa in dina fingrar” och jag gjorde ivrigt som hon bad. Två fingrar gled lätt in i hennes varma våta hål, och hon tog tag om min handled och satte takten för mitt pullande. Till slut skrek hon, ”KÖR IN DIN HELA HAND I MIG! FISTA MIG, SNÄLLA!!” Jag hade sett det förut i porrfilmer men hade aldrig vågat att testa det med min fru. Min tumme gled lätt in i henne, och jag tog tag om den med mina fingrar. När jag gjorde det stönade hon högt och tryckte sig mot min hand. Jag tittade på hur hennes fylliga fittläppar gled över min hand och ned till min handled. Therese gav en njutningsfull suck, ”Jag glömde säga, jag brukar få fontänorgasmer.”

Ännu en gång så var det något som jag aldrig upplevt tidigare, bara sett på film. Hon tog ett djupt andetag och började komma. Den klara vätskan flödade ur hennes fitta medan hon skakade på bänken. Hennes fitta stramade åt över min hand och hon kom en gång till, den här gången sprutade hon över mitt ansikte och bröst. Jag fick smaken av henne i min mun och hennes starka doft. Min kuk var hårdare än någonsin och rörde sig av sig själv i mina shorts. Hon tog tag om min handled igen och drog sakta ut den ur sig, och hon gav en till njutningsfull suck ifrån sig.

Nu var det min tur. Hon gled av den blöta bänken och ställde sig på knä framför mig. Hon tog av mig mina shorts och min hårda kuk hoppade ut framför hennes ansikte. Aldrig har jag varit så hård och uppsvälld tidigare, och hon synade den ordentligt och verkade gilla vad hon såg. Med ett stort leende särade hon på sina läppar och slöt dem om mitt ollon. Jag kunde känna hur läpparna smekte längs med skaftet när hon tog mig djupt i sin mun. Den måste ha varit längre än vad hon var van vid för hon kväljde lite när den stötte mot hennes hals. Hon sög mig hårdare än vad jag tidigare fått uppleva, och min fru är inte dålig på att suga kuk. Mitt hjärta hoppade till när hon sög och slickade min kuk och smekte min pung. Hon slutade suga och klämde den som om hon försökte mjölka mig och slickade upp all försats som kom ur mig. Min kropp var i lågor och jag drog upp henne från min kuk, om hon fortsatte så, så skulle jag snart komma i hennes mun och jag ville knulla henne först.

Hon ställde sig upp, torkade sig om munnen och jag lyfte upp henne i ett grepp om hennes röv. Hon slängde benen om mina höfter och vi hånglade hårt. Jag kunde fortfarande känna smaken av hennes safter på mina läppar och nu fick hon själv känna hur hon smakade. Hon började kyssa mitt ansikte och hals medan jag bar henne till köksbordet. Jag lade ner henne och såg på medan hon särade sina underbara ben för mig och visade mig sin underbara drupande fitta. Den såh så het ut och jag förde min pulserande kuk mot hennes fuktiga läppar. Hon kändes trång fastän jag nyligen hade gett henne hela min hand. Min kuk lyckades stöta precis rätt i henne och hon stönade högt i takt med varje stöt. Jag knullade henne hårdare och hårdare och såg hur hennes snygga bröst gungade medan jag tog henne snabbt. Hon var som ett djur, hon vred sig och gned sig mot mig. Hon spände ryggen när hon kom igen, hon blötte ned hela bordet och det rann ner på golvet medan hon skrek ut sin orgasm. Samtidigt knullade jag henne fort och hårt. Jag kunde se hur hennes ben började slakna av och såg i hennes ögon hur hon njöt när hon kom igen och igen.

Hon knuffade bort mig och försökte hämta andan innan hon rullade över på mage och tog spjärn med benen mot golvet. Hennes ansikte var mot bordet och hon tog tag om sin röv och särade på den. Hennes rövhål glänste av hennes sats och på ett ögonblick gled två av hennes fingrar in. Jag frågade, ”Så det är där du vill att jag ska ta dig?”, och svarade, ”Markus vill inte knulla min röv, så snälla gör det du”. Jag tog tag om hennes röv och satte ollonet mot hennes lilla hål. Det var så trång och hon hoppade till medan jag såg hur jag kom och gled in i hennes lilla rövhål. Jag tog det lite lugnt, men snart tog jag tag om hennes höfter och knullade henne hårt. Hon snyftade medan min pung slog mot hennes heta fitta. Jag njöt så av det, såg hennes röv gunga med varje stöt. Jag kände en våg av hetta komma över mig, jag drog ut min kuk och fyrade av den största sats jag haft på många år rakt i hennes gapande rövhål och ned på hennes fitta. Thereses hand gned runt min sperma på sin fitta och pullade sig själv. Jag satte mig stelt på en av stolarna och försökte hämta andan. Det hade varit en helt otrolig eftermiddag.

Vi har sedan dess bytt partner med Therese och Markus, men sexet har tyvärr inte varit i närheten av så hett som den sommareftermiddagen i deras kök. Det var inte heller något som vi pratade om efter det hände, även om allting börjat med att jag var otrogen med grannen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En sexig halloween och Bästa analsexet i duschen

7275