En underbar tjejsex upplevelse på nattklubben

tjejsex för första gångenJag träffade henne på nattklubben medan jag väntade på min pojkvän. Hon hade ett fint leende, fin kropp och långt fylligt hår. Hon hade på sig en väldigt smickrande kort klänning som smet om hennes kropp. Jag kände mig attraherad av henne direkt när jag såg henne, och insåg att jag ville testa tjejsex med henne. Vi började pratat, och bara någon minut in i samtalet förvånade jag mig själv över att börja prata om hennes bröst och frågade om jag fick ta på dem.

De var lite fasta som de såg ut att vara och hennes bröstvårtor reagerade på min beröring och syntes väl genom tyget. Mina händer slöt sig runt hennes bröst och jag masserade dem försiktigt. Hon tog hastigt tag i min hand och vi skyndade iväg till ett mörkt hörn, det verkade som om hon kände till den här klubben väl när hon viskade i mitt öra att ingen kom till den plats vi var på. Hon började smeka mina bröst och mina händer gled längs med hennes mage, under kjolen och upp till hennes trosor.

Genom det tunna tyget kunde jag känna mjuk rakad hud. Jag började smeka med min hand upp och ned för hennes venusberg, kände hennes inbjudande skåra och en liten fuktighet i tyget mellan hennes ben. När jag upptäckte det flyttade hon sin hand från min värkande bröstvårta, och den gled sakta nedåt. Hon var inte nöjd över att smeka mig genom trosorna och hennes hand gled in under dem och strök mot mina blygdläppar. Hennes pekfinger gled längs med skåran. Jag hade blivit våt alldeles efter jag smekt hennes bröst och nu blev jag bara våtare. Hennes våta finger hittade snabbt min lilla knapp och började massera den kort innan hennes finger gled in i mig.

En rysning gick igenom min kropp, det var inte en orgasm men det var så nära man kan komma utan att få det. Jag trodde inte att min första upplevelse av tjejsex skulle ske så här. Mina fingrar gled in i hennes trosor och hittade snabbt till hennes underbara läppar. Hon hade börjat bli våt. Mitt finger gled mellan hennes läppar, men jag kunde inte nå längre just nu. Hennes klitta kändes enorm och det kändes som om den blev hårdare med varje smekning. Hon blev verkligen våt av det. Snart var mitt finger dränkt av hennes safter och jag nådde längre att jag kunde glida in i henne. Hon rös inte men tog tag om min hand och höll den där. Hon fortsatte att knulla mig med sina fingrar med långa sköna smekningar.

Efter vad kändes som en evighet kunde jag märka att hennes ben började skaka, och slutade med några hårda rörelser i hennes höfter mot mina fingrar. Hon slöt ögonen, lutade huvudet bakåt och stönade hest. Jag kom ganska fort efter det, men jag skakade mer och gjorde mer ljud ifrån mig. Vi rörde oss inte på en ganska lång stund, förutom några små handrörelser. Vi kramade om varandra.

Hon ville fortsätta, och jag ville definitivt fortsätta min tjejsex upplevelse, och det slutade med att vi hamnade hemma hos henne efter en kort taxiresa. Snabbt hade hon särat sina ben i soffan och bjöd in mig att komma närmre. Jag vet inte vad det var men jag var så kåt på henne och ville inget annat än att smaka på henne. Inom några sekunder hade hennes trosor kommit av och jag började slicka hennes fuktiga läppar. Det verkade som om hennes klitta vuxit sig ännu större sedan jag smekte henne och jag var bara tvungen att suga på den. Hon tog tag om mitt hår och tryckte mig mot sig. Hon smakade så underbart och inom kort kom hon i en skälvande orgasm och min mun och haka blev dyblöta av hennes safter.

Hon hann knappt återhämta sig från orgasmen innan jag tog tag om hennes höfter och började på nytt slicka henne. Hon lutade sig tillbaka och drog i mig så jag till slut låg över henne med min savande fitta mot hennes ansikte. Hon smekte mina bröst, nöp i bröstvårtorna till att börja med innan hennes tunga snuddade min klitta. Jag hade längtat efter att få känna hennes tunga hela kvällen. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar.

Vi började med att ta vår tid att utforska varandras fittor. Jag var så borta av lust att det tog mig en stund för mig att fatta att hennes fingrar börjat glida in i mig. Hon kom in djupare och hittade min g-punkt. Hon fortsatte utforska inuti mig med sina flinka fingrar, jag brukar gilla när en kille gör samma sak med mig men det här var helt annorlunda. Extasen fortsatte och jag ville ge henne samma behandling. Två av mina fingrar gled snabbt in i henne och jag började gnida mot hennes skönaste punkter. Det kändes mer strävt i henne än vad jag själv gjorde, men på samma gång var hon mjukare. Hennes höfter började röra sig. Jag ville inte att hon skulle komma för hårt så hon flyttade sig efter hon kom, så jag började pulla henne istället med långa sakta stötar och att ömsom smeka hennes g-punkt. Hon började göra samma med mig, vilket fick mig att förstå att hon verkligen gillade det.

Jag kände hur jag själv byggt upp en orgasm och ville komma. Medan jag pullade henne började jag igen slicka och suga på hennes klitta hårt. Hon började komma hårt. Jag var förberedd på det och jag var själv så upphetsad av hennes fingrar att jag gick över gränsen. Hon stönade högt och blev slapp under mig. Jag själv skakade till hårt några gånger och stönade högt ut min njutning. Sakta började vi kvickna till och jag njöt av att känna doften av hennes kön och slicka upp alla safter som runnit ur henne.

Det var den upplevelsen som fick mig att inse att jag verkligen gillar att ha  tjejsex en kväll, kanske till och med en hel helg. Vilt och hämningslöst tjej och det har jag börjat med sedan den kvällen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Pulla väninnan innan killen kommer hem och Lesbisk upplevelse med min bästa vän

7275