En sexdejt som blev en trekant

sexdejt som blev en trekantJag har få erfarenheter av sexdejting och hade aldrig trott att en sexdejt som blev en trekant var något som kunde hända. Jag träffade Annika på nätet och vi blev vänner ganska fort, även om hon letade efter tjejer. Hon var jätteöppen av sig och vi delade erfarenheter med varandra, hon berättade till och med om hennes första gång tillsammans med sin bästa vän Martina under den sexiga chatten. Jag var så imponerad när hon beskrev deras sexiga utforskning av varandra, men när hon skickade mig bilder så blev jag helt förälskad.

Anna hade några nakenbilder på sig själv där hon visade upp sin nätta solbrända kropp. Hon var en mörkhårig skönhet med perfekta bröst, underbar mage och höfter. Otroliga ben, hennes fitta var obeskrivligt inbjudande och det sötaste leendet jag någonsin sett. Martina hade några bilder när hon hade bikini på sig, men hennes kropp var väldigt lik Annas och hon hade ett minst lika sött leende. Anna berättade hur mycket hon tyckte om Martina och det var lätt att förstå varför.

Efter ett tag berättade Anna för mig att hon hade problem med sin pojkvän och hade börjat fundera på att dumpa honom. På skämt föreslog jag att om hon gjorde det så kunde hon alltid komma till mig om Martina inte var tillgänglig att tillfredsställa henne.

Jag skulle besöka några släktingar och Anna föreslog att jag skulle komma förbi henne och hälsa på så vi kunde ses när jag ändå skulle åka förbi. Jag tänkte att eftersom hon bodde ungefär halvvägs dit så fanns det ju möjlighet att sova över så jag kunde fortsätta dagen efter. Hon föreslog ett bra hotell och vi bestämde att träffas i baren. Eftersom vi inte riktigt kände varandra så kändes det bäst att träffas första gången på ett mer offentligt ställe. Om någon av oss inte var den vi sagt att vi var, så var det inga problem.

Jag checkade in tidigt och gick med raska steg till baren för att träffa Anna. Hon kom en stund efter mig, och hon såg inte ut som hon hade gjort på bilderna hon hade visat mig. Hon såg bara bättre ut! Jag lutade mig fram för att ge henne en kram, hon gav mig en puss på kinden och sa, ”Du är längre än jag föreställde mig”. ”Du är sötare än jag föreställde mig”, svarade jag med ett leende. Vi drack några glas tillsammans och pratade om lite allt möjligt när hennes mobil ringde. Hon sa att det var Martina som ville kolla läget. Hon svarade, berättade att allting var bara bra. Hon lade på, och Martina kom in i baren med ett stort leende på sina läppar. Det var en sexdejt som blev en trekant på en gång.

Hon satte sig med oss och vi tog en runda till. Martina gick till toaletten och Anna bara log medan hon sa, ”Jag gillar dig verkligen. Var du seriös när du sade att du kunde tillfredsställa mig om Martina inte var tillgänglig?”. Jag kunde bara le eftersom jag höll på att trolla av stolen. Hon ställde sig upp, lade sin arm om mig och viskade i mitt öra, ”Jag vill ha dig”. Martina kom tillbaka och såg henne. ”Jag visste det”, utbrast hon med ett skratt. Anna tog hennes hand och sade att hon ville ha henne med. Det var dags för oss att gå till mitt rum för en sexdejt som blev en trekant skulle få sin början.

Anna var mellan oss medan hon kysste mig och sedan Martina. Vi tog oss till sängen och lade henne ner. Martina och jag turades om att kyssa hennes mun, hals och öron medan hon tog av sig sin topp. När hennes bröst var fria så tog vi ett varsitt och började nafsa i bröstvårtan. Anna suckade nöjd medan Martina tog av henne kjolen. Martina var snart tillbaka och slickade och nafsade i hennes bröstvårta medan jag slickade och nafsade mig ner till hennes navel och höfter.

Jag sög in en av hennes bröstvårtor i mun och lade min hand mot hennes genomvåta trosor. Precis när jag förde in min hand innanför trosorna så klädde Martina av sig. Hon började pussa längs med Annas mage och rörde sig sakta neråt. Hon drog ut min hand ur Annas trosor, kuttrade och slickade av safterna från mina fingrar. Hon drog av trosorna och lade sig tillrätta mellan Annas ben.

Hon pussade sakta över Annas klitta innan hon sakta började slicka längs med hela hennes fitta. ”Mmmm, gillar du det?”, log hon. Vi båda stönade ja. Hon började visa mig exakt vad Anna gillade och började suga och slicka henne. Hon ställde sig på huk och drog upp Annas fitta mot sin mun och lade benen över sina axlar. Anna kunde inte hålla emot längre och fullkomligt exploderade i en orgasm. Martina lade sakta ner henne igen, log mot mig med ett ansikte täckt av fittsafter och sade, ”Din tur”.

Jag gled in i Anna medan Martina började hångla med henne. Anna var så våt och jag blev bara våtare när jag såg hur hon slickade sina egna fittsafter från Martinas ansikte. Vi bytte ställning så Anna låg i Martinas armar. Jag ändrade takt från långsamma djupa stötar till riktigt snabbt och djupt medan Martina smekte hennes bröst, nöp i bröstvårtorna och nafsade i hennes hals. Anna stönade av njutning men stannade plötsligt.

Hon vände sig och jag hamnade bakom henne. Jag började knulla henne bakifrån medan hon begravde sitt ansikte i Martinas fitta. Martinas min av ren njutning var underbar att se, och det fick mig nästan att komma så jag var tvungen att ta det lugnar. Martina tog tag om Annas huvud och skrek ut sin första orgasm. Jag drog upp Anna så jag skulle få smaka Martinas safter. Jag knuffade tillbaka henne, Martina hade vänt sig om så dem låg i en sextionia. Jag knullade Anna samtidigt som Martina slickade och sög på hennes svullna klitta. Annas safter flödade överallt och hon stönade högt medan hon höll hårt om Martinas lår. Hon stönade högre när Martina fuktade och sakta smekte in en sen två fingrar i hennes röv. Det jag såg tillsammans med Annas stön höll på att få mig att komma. Martina tog tag om min kuk, drog ur den ur Annas fitta. Hon sög den så att den blev ännu våtare innan hon siktade den mot Annas röv. Sakta gled jag in medan Martina återgick till att suga på Annas klitta. Anna kunde inte hålla emot längre och kom igen när jag själv släppte kontrollen och fyllde hennes tajta röv med min sperma.

Vi föll ihop i en hög med mig i mitten. Vi hånglade och smekte varandra ett tag innan Anna tog tag om min kuk. Hon log mot mig, rörde sig ner och började suga på den. Den började vakna till liv när jag och Martina började hångla. Jag drog Martina mot mitt ansikte medan Anna sög min kuk. Hon började stöna. Anna visste vad det innebar och drog ner henne, särade på Martinas fittläppar och sakta sänkte ner henne på min kuk.

Martina började rida mig medan Anna var bakom henne och smekte henne. Hon kände av att Martina höll på att komma så hon drog up henne. Hon tog tag om min kuk, tryckte ner Martina så hon bara red på toppen av min kuk. Martina kved, blev bara vildare och bönade och bad Anna att få låta henne känna hela kuken. Till slut tog Anna undan sin hand och Martina sjönk hårt ner på min kuk. Hon red mig snabbare och efter bara ha glidit upp och ner några gånger längs med min hela längd så gned hon sin fitta mot mig. Hon slängde tillbaka sitt huvud och skrek ut sin orgasm. Jag kunde inte hålla tillbaka heller och fyllde hennes fitta med en andra sats. Martina lade sig andfått på mig samtidigt som Anna kysste henne. Anna rullade av henne till mitten, Anna log och särade på hennes ben. Hon särade på Martinas fittläppar och började slicka hennes fitta, hon verkade njuta av kombinationen av min sperma och Martinas fittsafter. Martina klarade inte av uppmärksamheten länge och knuffade snart undan henne. Anna kysste oss båda så vi alla kunde njuta av smaken.

När vi väl hade hämtat oss så var det dags för Martina att gå. Hon duschade och var inte förvånad när hon kom tillbaka in i rummet och såg hur Anna satt på mitt ansikte. Hon kysste henne hejdå. Anna flyttade sig från mitt ansikte och sade att hon måste ju säga hejdå till mig med. Martina lutade sig fram för att kyssa mig men när hon skulle ställa sig upp så duckade hon ner igen och slickade av lite av Annas safter från min haka. ”Visst är det underbart?”, sade hon och fnissade innan hon gick.

Anna fortsatte rida av mitt ansikte och jag gjorde allt för att inte få henne att komma för fort, jag ville att det skulle fortsätta länge. Hon fattade snart vad jag höll på med och började kvida och be mig att få henne att komma. Till slut gav jag med mig och började suga på hennes klitta. Hon höll mitt huvud och gned sin fitta mot min mun så hårt att jag tror min haka gled in i henne. Hon reste sig, särade på sina fittläppar och förde in två fingrar i sig. Hon pullade sig själv hårt tills hon kom igen, och den här gången förvånade hon mig genom att få en fontänorgasm som strålade in i min mun.

Hon kollapsade bredvid mig, hon kunde inte ens säga något utan bara flämtade. Vi höll varandra och skrattade när hon väl kunde prata igen. Hon frågade mig om hon kunde stanna och jag skrattade vid tanken att skicka hem den här omättliga och snygga tjejen.

På morgonen duschade vi och åt sedan frukost tillsammans. Jag kunde knappt tro att en sexdejt som blev en trekant var möjligt. När vi var klara så sade hon att hon önskade att jag inte behövde åka så snart. Jag tog med henne till rummet och ringde till receptionen, efter lite pratande lyckades jag förlänga mitt besök. När jag lade på luren, vände mig om så såg jag min underbart vackra Anna med särade ben, smekandes sin redan våta fitta. Jag dök rakt in i henne igen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag knullar min kks röv på hotellet och Härligt sex med ung tjej och fotfetisch.