Jag knullar min kks röv på hotellet

knullar min kks rövVi träffades på en hemsidan, och sedan dess knullar min kks röv var gång vi ses. Det blev sent, det verkar som det alltid blir sent när jag spelar med bandet. För det mesta bryr jag mig inte så mycket om det, men den här gången hade du gett mig nyckeln till hotellrummet och sagt att du väntade… och jag var sen. Jag öppnar dörren, jag kan se att dem levande ljusen redan har brunnit ner. Du tände ljus för mig. Jag går längre in, där är du på sängen, helt naken och sovande. Fan! Du väntade så länge och jag kom inte.

Du ligger på mage, ansiktet i kudden och om jag hade kommit tidigare så hade den där kudden kunnat vara jag. Jag bestämmer mig att inte väcka dig, du verkar sova så gott. Jag klär av mig och lägger mig bredvid dig. Du sover tungt, men jag har svårt att somna. Att se dig, känna värmen från din hud mot min har gjort mig upphetsad. Min kuks envisa ryckande och växande får mig att ångra att jag inte väckte dig.

Mina fingrar glider sakta över din nakna hud. Jag känner hur hård min lem har blivit och lutar mig fram för att ge dig en kyss på din hals. Din hud är varm mot mina läppar, min tunga snuddar vid din hud. Du smakar så gott. Min tunga och läppar glider över din hud och ner över din rygg. Jag märker hur du andas snabbare i sömnen. Sakta rör jag mig neråt och neråt.

Du börjar vakna, en aning sömndrucken. Ett lågt stön kommer från dina läppar och jag tar det som att du vill att jag fortsätter. Jag rör mig neråt över din hud. Nära din rumpa, du vrider på dig och jag tror du är helt vaken nu, men du verkar vilja att jag fortsätter. Du vrider din röv mot mig och mina läppar glider över den. Mot dina lår och jag känner värmen från ditt kön. Jag kan känna doften och när jag öppnar mina ögon kan jag se fukten på dina rosa fittläppar.

Jag kunde inte hålla mig längre, jag kommer in mellan dina ben och slickar längs med din fitta. Du stönar högt och länge medan jag suger på din redan svullna klitta. Min tunga glider över din fuktiga fitta, du vrider dig mot mig så kommer åt bättre. Du gnider dig mot min tunga och jag slickar dig hårdare och hårdare.

Du tar tag om din röv och särade den åt mig, jag kan se allt och jag vet vad det är du önskar. Min tunga leder uppåt, mina fingrar börjar smeka över din varma fitta. Jag tvekar inte och slickar över ditt tajta lilla rövhål.  Min tunga trycker mot den lilla öppningen medan mina fingrar pullar dig hårt. Min kuk är svullen och lite försats kommer ur den. Med min ena hand skopar jag upp det och smörjer in ditt trånga hål. Mitt finger masserar det tills det öppnar och tar emot det. Min tunga och försatsen har smort in dig väl och ett andra finger glider in i din röv, medan mina andra fingrar smeker och glider in och ut ur din hungriga fitta. Jag knullar min kks röv snart.

Jag hör dig väsa med kåt röst:

”Gör det… Åh, knulla mig. Snälla, knulla min röv!”

Jag flyttar upp mig och lägger min kuk mot din insmorda anal. Sakta, sakta trycker jag in den och du är ivrig och vill att jag ska komma in i dig, och trycker dig mot mig. Snart har jag kommit in djupt i din röv. Jag tar tag i din höft och stöter in djupare i dig, så småningom letar sig min hand sig ner till din våta fitta.

Det är skönt och intensivt när jag knullar min kks röv, och inom kort kommer vi båda. Din röv spänner sig om min kuk, mjölkar den när jag sprutar min varma kladdiga säd djupt i din röv. Jag stönar ut, ”Jag kommer”. I samma ögonblick hör jag dig stöna djup och din fitta exploderar. Mina fingrar är täckta av dina safter medan din kropp darrar och vrider sig genom orgasmen. Till slut lugnar du dig och jag känner hur min kuk sakta slaknar i din spermafyllda röv.

Jag lägger mig på rygg och du vänder dig mot mig. Jag håller om dig, vi kysser ömt varandra. Du kurrar och lägger ditt huvud mot mitt bröst. Vi håller varandra nära, vilar och förbereder oss för mer passionerat sex. Det spelar ingen roll vad klockan är, för oss är natten ung. Och du har två hål som jag inte har fyllt ännu.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Knullade ung tjej varje dag efter första sexdejten och Dirty Christmas – Ett skönt julknull i tvättstugan.

slots-million_58_sv_600x315