Jag vill knulla tränaren efter varje träningspass

knulla tränarenJag är i mitten av fyrtio, gift och väldigt normal enligt alla i min omgivning. Det var totalt oväntat att jag skulle bli så kåt och att knulla tränaren efter mitt träningspass. Jag gillar att hålla mig i form, och har väldigt snygga ben enligt mig själv och stora härliga bröst. Har alltid levt ett lugnt liv och varit snäll och ordentlig av mig. Under julen med all mat så hade jag gått upp vikt och bestämde mig för att träna lite för att bli av med den där julskinkan och köttbullarna som satt sig på min kropp.

Vi var en grupp som träffades där runt 6 på morgonen och höll på att träna en timme innan jag duschade och gjorde mig i ordning för att gå till jobbet. Jag gjorde det två gånger i veckan under hela Januari. Den sista veckan så var vår tränare borta och vi hade en kille som tog över passet. Jag hade inte sett honom förut, han var nog i mitten av tjugoårsåldern och väldigt attraktiv. Lång, en underbar kropp och det jobbigaste av allt var att han hade tajta kläder, han hade en stor bula mellan sina ben som jag tänkte på alldeles för ofta. Jag var så sugen att knulla tränaren, var gång jag såg honom.

Jag hade svårt att fokusera mig under träningen, jag fantiserade att knulla tränaren och han fick komma över och hjälpa mig. Han lade sina armar runt mig för att visa hur jag skulle röra mig rätt och hans nakna hud rörde vid min. Mitt hjärta hoppade upp i halsen på mig. Träningen efter det kände jag samma sak när han hjälpte mig. Jag var orolig att alla runtom mig skulle känna doften av mina fittsafter efter hans hjälp.

Vi avslutade passet och jag gick för att duscha och torka av mig. Jag tog på mig behån och trosorna, mina genomskinliga stayups och dem högklackade skorna. Jag hoppade till när jag såg honom stå där i tjejernas omklädningsrum och le mot mig. ”Du ser bra ut”, sade han. ”Eh, tack”, mumlade jag och letade efter min kjol. Jag må ha fantiserat att knulla tränaren efter träningspasset, men det här kändes löjligt. Vad tusan gjorde han här?

Han kom närmre mig och sade igen, ”Du ser bra ut. Jag gillar verkligen dina stayups”. Varenda cell i min kropp skrek att jag ville ha honom. ”Tack. Men folk kan se oss och undra vad du håller på med”. ”Ja, det har du rätt i”, svarade han och tog min hand och ledde mig ut genom en bakdörr som han låste efter oss. Jag skulle precis säga något när hans läppar trycktes mot min mun och jag tappade andan direkt.

Jag kände hur han ledde min hand mot sitt skrev. ”Jag har velat ha dig hela veckan”, mumlade han och smekte över min rygg och rumpa. Min hand kände hur stor hans kuk var, hur han började bli hård. ”Vi borde inte…”, protesterade jag vekt utan att egentligen mena det. Det kändes som att jag skulle kunna komma när som helst.

”Ta fram min kuk”, beordrade han. ”Du känns helt enorm”, viskade jag. Han var verkligen enorm, hans hårda kuk tänjde ut tyget längs med benet och jag rev sakta längs med den med mina långa naglar. Ett leende spred sig över mina läppar. ”Du är så hård”. ”Du är så retsam din lilla slyna. Ta ut min kuk och få mig att komma”, väste han och jag kände hur min fitta blev lite våtare.

Jag ställde mig på knä och masserade längs med kukskaftet och när hans ollon kom fram när jag drog tillbaka förhuden kunde jag inte låta bli att suga honom hårt. Han stönade högt, och njöt av varje sekund. Jag slutade så fort jag märkte att han gillade det för mycket. Jag ville njuta av att knulla tränaren så länge som möjligt. Jag ställde mig upp och kysste honom.

Han vände mig om, tryckte mig mot väggen och drog våldsamt undan mina trosor. Jag kände hans enorma kuk mellan mina ben och jag särade på dem för honom som den lilla slyna jag är. Han gled upp och in i min våta fitta, på en gång. Jag visste att jag skulle komma fort. Han stötte hårt och våldsamt in i mig, och jag kände hur hans kuk svällde sig ännu större. Det var mer än jag kunde tåla, och när han började spruta sin kladdiga sperma i mig så kom jag. Jag skrek till medan jag darrade våldsamt, och hade han inte varit där och hållit i mig så hade jag ramlat ihop på golvet.

Toppen på mina stayups var genomblöta av våra safter, och jag darrade till igen. Med ett leende hämtade vi oss och skyndade oss vidare för att fortsätta vår dag. Att knulla tränaren blev en återkommande sak för mig efter varje träningspass den våren.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Min fru blev knullad av honom på köksbordet! och Jag knullar min kks röv på hotellet.

slots-million_58_sv_600x315