Min fru blev knullad av honom på köksbordet!

knullad-av-honomEn dag när jag var hemma och min fru arbetade som vanligt, gick jag efter att väntat på henne (som vanligt jobbade hon över) ut med vår Hund Östen. Vi tog en lång kvällspromenad. På vägen tillbaka hem såg jag att det lyste i vårt kök och sovrum. Ahh, hon har kommit hem. Yes, tänkte jag och ökade på stegen. När jag närmade mig vårt hus såg jag en (okänd för mig) man stod och drack vin i vårt kök. Va fan är detta? Har hon jobbarkompisar med sig hem nu också?! Jag och hunden stannade upp och då såg jag min fru Mary stå naken intill fönstret och delade vinglaset med mannen. Inte bara det hon böjde sig fram med sina härliga bröst och jag såg honom kyssa hennes bröstvårtor och smeka henne på brösten.

Helt stum stod jag bara där och kunde inte annat än att stirra in genom fönstret. Nu lyfte han upp henne i midjehöjd och la henne på vårt köksbord, särade och lyfte benen rakt upp under kökslampan. Vred på huvudet som om att hon visste att jag stod där och såg på. Log lite snett och öppnade munnen för att ta hans enorma stake i sin mun. Slickade den med sin tunga tills den växte och svarade precis på hennes behandling. Till min fasa vände hon sig nu och ställde sig på alla fyra. Fortfarande med sitt leende ut genom fönstret.

Hans stake gled enkelt in i henne till botten och jag kunde se hur skönt och hur kåt hon blev av detta. Svankande med ryggen och blev knullad av honom mitt framför mina ögon, stående på köksbordet med ett leende och mörka upphetsande ögon som såg ut i mörkret. Jag hörde hennes välbekanta stönande och hon gungade fram och tillbaka. Jag kunde inte annat än att smyga in genom dörren stänga in Östen i barnrummet, sen smyga ut i hallen och titta in i köket där min fru Mary fortfarande, men nu liggande på rygg på bordet ta emot hans stake i sin sköna vulva.

Hon vred sig och han stönade högt så ingen hade hört mig. När hon blev nerduschad av hans sperma över mage, ansikte och lår samtidigt som hon kom i en orgasm, långt och länge på mitt köksbord. Hon tog honom i sin mun och slickade av den med sin tunga tills den var ren och började resa sig igen. Då klev hon ner och bad “Mike” att klä på sig och hälsa att det blir fler chanser att uppleva detta om han klädde på sig och gick nu eftersom hon antog att jag eventuellt snart skulle vara hemma igen.

Mike gjorde som hon sa och klädde på sig. Jag smet snabbat från hallen in i vårt vardagsrum under tiden. När dörren slog igen och Mary gladeligen ropat,

– ”Hejdå Mike, vi syns imorgon!”, tog jag modet till mig och gled ut i trädgården igen. När jag senare efter cirka 30 minuter kom in genom dörren stod Mary i köket och lagade mat.

– Hej Älskling, ropade hon. Det blir korv och min speciella sås till middag. Snart klart…

Jag gled in i vardagsrummet, slog på TV ‘n, då Mary kom in med mat och satte sig bredvid mig.

– Hej Hoppas det smakar. Själv har jag ont i huvudet så jag tar en sömntablett och lägger mig. Kom sen.

Efter maten när jag kom in i sovrummet låg hon sovande under täcket. Jag kröp ner bredvid henne utan att nudda hennes kropp. Hon verkade sova lugnt och djupt. Jag slöt ögonen och såg den tidigare händelsen bakom mina stängda ögon. Min stake reste sig och jag kom nästan direkt innan jag somnade.

Jag tänkte inte nämna detta för henne utan hoppades på att få ta henne en annan dag och njuta av hennes lust.

Nästa morgon åt vi frukost vid köksbordet och hon ropade att efter jobbet skulle hon ta med några arbetskamrater hem så om jag fixade något gott att äta skulle hon bjuda mig på en härlig upplevelse.

– Jake

Gillade du gästnovellen? Då kommer du även gilla – Knullade ung tjej varje dag efter första sexdejten och Han knullade en kåt milf på toaletten under shoppingrundan

slots-million_58_sv_600x315