Han knullade en kåt milf på toaletten under shoppingrundan

kåt milfDet var första gången jag var otrogen och knullade en kåt milf. Jag hade tagit med frun och grabben till ett shoppingområde som låg runt tjugo minuter utanför stan. Vi hade handlat i kanske femton minuter när det var dags för honom att pröva nya kläder, så när han försvann in i provrummet med min fru så satte jag mig till ro på en stol utanför. En, ovetande för mig, kåt kvinna satt bredvid mig och väntade på sin man.

Vi pratade lite om allt möjligt, hon var lite rund med en otrolig röv och ett par perfekta bröst. Hon hade på sig ett väl åtsmitande jeans och ett tunt linne. Medan vi pratade så började vi så smått flirta med varandra, innan hon plötsligt kom in på hur länge sedan det var sedan hon hade haft sex. Hon var en kåt milf som inte hade blivit knullad på flera år.

För att vara ärlig så var jag riktigt chockad, och hon märkte det väldigt väl. ”Gjorde jag dig generad?”, frågade hon. ”Inte alls, om jag visste vart vi kunde gå så skulle vi kunna fixa det åt dig”, svarade jag med ett leende och började direkt fantisera hur det vore att knulla en kåt milf som varit orörd så länge. Retsamt svarade hon, ”Visst” och jag försäkrade henne att jag definitivt skulle kunna det. Jag såg hur hon tänkte och då kom hennes man ut ur provrummet, hon ställde sig för att gå och log mot mig.

Min fru och son kom tillbaka en stund efter det. ”Vi behöver handla mer”, sa hon och hämtade andan. ”Jag går och röker och så ses vi igen om 45 minuter då?”, ”Ja, det blir bra”. Jag gick mot dörren och då mötte jag henne igen. Hon ursäktade sig att hennes man behövde lite hjälp med att bära några saker ut till bilen innan han skulle vidare och handla annat. Jag log åt henne med ett fräckt leende och sa, ”Möt mig vid toaletterna om två minuter”.

Jag hade ingen tanke på att hon faktiskt skulle ta mitt erbjuda seriöst och komma, men det gjorde hon. Vi stod och pratade tills hon sa, ”Vi kan ju använda handikapptoaletten”. ”Jag är ingen långkörare, bara så du vet”. ”Det gör inget, jag behöver det bara”, svarade hon och öppnade dörren och vi gick in. Hon låste dörren, och direkt så var mina händer på hennes bröst och hon gav ifrån sig en nöjd suck. Jag var själv helt i extas för det hade varit länge sedan jag hade haft sex, och bara tanken att få knulla en kåt milf fick igång mig direkt.

”Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här till någon, men knulla mig bara”, sa hon medan jag öppnade hennes behå för att börja smeka hennes bröst och nypa i hennes bröstvårtor. Hon lade sina händer mot dörren för att stödja sig. Jag var redan hård av att smeka hennes underbara bröst och min hand rörde sig neråt för att smeka utanpå hennes jeans. Hon stönade lätt till och efter några minuter drog jag ner gylfen och mina fingrar gled in på hennes trosor.

Jag smekte henne och hon började stöna lite högre. Jag öppnade hennes jeans helt och drog ner dem så dem föll ner till hennes fotknölar. Mina fingrar gled snart in under trosorna, hon var verkligen en kåt milf och jag kunde känna att hon blev våtare och våtare. Jag vände henne mot mig, böjde mig ner för att dra av henne trosorna. Hennes fitta var något hon tog hand om även om den inte knullats på länge, men den var ändå lite vildvuxen och otroligt våt. Mitt finger gled genom springan och hon särade mer på sina ben.

Jag flyttade mig mer under henne och snart hittade min tunga hennes klitta. Hon flämtade till, efter några slick stönade hon högt och efter ytterligare några frustade hon så ansträngt att jag visste att hon var på väg att komma. Hon böjde sina ben, tryckte sig mer mot mitt ansikte när hon kom och jag slickade och sög bara hårdare på henne. Jag ställde mig upp medan hon log och hon viskade ett lågt tack när jag tog fram min kuk ur byxorna och tryckte henne mot dörren. Jag var i ett lyckorus att äntligen få knulla en kåt milf.

Min kuk gled genom hennes skåra, jag lyfte etta v hennes ben och förde in min kuk i hennes otroligt våta fitta. Mitt knullande fick henne snart att flämta med varje stöt. Mina läppar mötte hennes medan jag knullade henne hårdare och rytmiskt, hon rörde sig i takt med mig. Efter kanske femton minuter så började hon stöna högt igen. Hennes arm var runt min hals och hennes tunga lekte med min medan hon flämtade högre.

Jag visste att jag var nära att komma, så efter bara några stötar till så drog jag mig ur och beordrade henne att ställa sig på knä. Hon var snabbt nere på golvet samtidigt som min kuk hamnade i perfekt höjd med hennes ansikte. Hon tog tag i den och började runka av mig. ”Sug den”, väste jag. ”Jag vet inte riktigt hur”, svarade hon. ”Öppna bara din mun”, och när hon gjorde det tryckte jag in min kuk i henne så långt att hon började kvälja.

Jag knullade hennes mun samtidigt som hon höll tag om mitt skaft. Jag stötte snabbare än jag någonsin gjort medan hon slickade ollonet i sin mun. Plötsligt kom det, och jag började spruta min sperma i hennes mun, och över hennes ansikte. Hon slickade längs med kuken samtidigt som jag fortsatte spruta och täckte hennes ena kind, det rann längs hennes kind och läppar. Hon log mot mig och fnissade, ”Så det är så det smakar”. En sån underbart snuskig och kåt milf hon var.

Vi klädde på oss, och hon sa tack till mig och när vi kom ut från toaletten tackade jag henne innan vi gick åt varsitt håll, tillbaka till våra liv.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Spermasprut i ansiktet är den bästa avslutningen och Sexig milf är otrogen med hantverkaren

slots-million_58_sv_600x315