Chefens fru är otrogen med mig

chefens fru är otrogenJag träffade min chefs fru för första gången på den årliga företagsfesten. Hon var inte så lång men hade en helt otroligt fin kropp, kort blont hår och riktigt inbjudande och sexiga läppar. Hon hade på sig en riktigt åtsittande dress som avslöjade varje kurva på hennes underbara kropp. Det var ingen särskilt speciell tillställning men under slutet av festen hade hon gått iväg, vänt sig om gett mig en flirt och gjort en pussmun med sina läppar åt mig som ingen annan såg.

Några veckor senare åkte chefen iväg på en resa till huvudkontoret och väntades åter veckan efter. Han hörde av sig till mig och bad mig att åka förbi hans hus och hämta upp några dokument som behövde skickas till honom inför ett av mötena. När jag körde hem till honom kom jag att tänka tillbaka på vad hans fru hade gjort på festen och log. När jag kom fram till den stora villan ringde jag på, flera gånger men ingen kom och öppnade dörren. Chefen hade sagt att hans fru visste att jag var på väg att komma förbi.

Jag gick runt och ropade över muren som skiljde bakgården av huset och gjorde den mer privat. Ett svar jag gick var, ”Det är öppet, kom in bara”. Jag öppnade en dörr i muren och klev in, och jag var lite förvånad. Där i trädgården hade han installerat en pool, murad grill och annat men det viktigaste var att hans fru låg raklång och solade naken på en av solstolarna. Alla papper jag skulle hämta låg bredvid henne på ett litet bord. ”Kom hit”, sade hon med ett leende. Medan jag gick till henne tog hon fram solkräm och purrade, ”smörj in mig är du snäll”. Hon lade sig på mage och jag masserade in krämen på hennes rygg och längs med hennes underbara ben. Hon vände sig snart om och övertalade mig att fortsätta smörja in hennes mage och underbara bröst. Jag kände svetten komma ut i pannan när jag smekte över hennes bröst och jag såg hur hennes bröstvårtor styvnade under min behandling. Snart särade hon på benen och fnissade medan hon började smeka sin rosa lilla klitta, snabbt gled även ett av hennes fingrar in i sig själv. Förstenat stirrade jag på hur hennes hand gled runt mellan hennes ben, och hon tog ett stadigt tag om min nu hårda lem och klämde hårt.

Hon ställde sig upp och gned sitt våta finger under min näsa och mot mina läppar. Jag fick hennes doft väl inpräntad i mitt huvud innan hon körde in sitt finger i min mun så jag fick smaka på hennes safter. Inom kort knäppte hon upp mina byxor och kalsonger och ut hoppade min kuk hård och redo för henne. Hon tittade på mig med ett leende, ”Det ser ut som den behöver lite kul”. Hon ställde sig på knä, tittade upp på mig och tog tag om min kuk och drog tillbaka förhuden. Hon studerade den väl och den lilla droppen försats som kom ut ur ollonet innan hon började runka av mig. Hon retade och hetsade upp mig med sin tunga som gled över ollonet och fortsatte tills det perfekta ögonblicket att börja suga av mig. Hon sörplade högt på min kuk, och tog in mig så djupt som hon kunde.

När hon märkte att jag började komma nära slutade hon och ställde sig upp, med ett stadigt tag om min kuk drog hon med mig till utemöblerna där det var skugga. När vi kom dit ringde hennes telefon, och hon svarade som om inget hade hänt medan hon smekta min hårda kuk. ”Åh, hej älskling! Var är du?” Chefen berättade för sin fru att han hade kommit fram och undrade om jag kommit för att hämta dokumenten. ”Ja, han var här för en liten stund sedan”, sade hon och grenslade mig och lät min kuk sakta glida in i hennes fitta. Hon log mot mig och allt jag kunde göra var att hålla tyst medan chefens fru är otrogen med mig. Hon gned sina höfter mot mig så jag kunde känna varenda del av hennes fitta. Jag gjorde allt jag kunde för att inte stöna högt eller mana henne att rida mig hårdare. Det var så upphetsande att bli avriden av min chefs fru samtidigt som hon pratade med honom på telefonen. Hon visste verkligen vad hon gjorde. Hennes fittmuskler tog hårt tag om mig under hela hennes ritt. Och hon verkade njuta av varje sekund. Hon saktade ned och gled mot mig, jag började försiktigt smeka hennes klitta för att se hur hon reagerade. Skulle hon avslöja sig själv att hon knullade sin mans anställda? Hon var kort och väldigt vig, och snabbt slängde hon benen över mig och snurrade runt med min kuk i sig. Hon började få svårare att hålla masken av vad som försiggick.

Till slut avslutade hon äntligen samtalet och skrek till när hon lade på. Hon slappnade märkbart av och jag kunde se hur hon njöt av vad vi höll på med. Inom en minut kom hon hårt, och jag kunde känna hur hennes safter rann ner på min pung. Jag hoppades verkligen att hon avslutat samtalet rätt så han inte hörde det vi gjorde. Mer än så hann jag inte tänka innan jag själv kom djupt i henne och sprutade hela min sats i hennes heta våta fitta. Hennes safter blandades med mina och hennes fitta gav ifrån sig härliga plaskande ljud medan hon fortsatte rida av mig.

Jag lutade henne tillbaka och tittade på hur min sperma rann ur henne och smekte henne igen när telefonen ringde ännu en gång. Chefen hade hört början av hennes skrik när hon hade lagt på och ville kolla hur det var med henne samtidigt som jag smekte hennes pulserande fitta. Hon försökte hålla sig lugn trots vad jag gjorde och försäkrade sin man att allt var bra. Jag väntade en stund efter hon lagt på innan jag ökade takten och förde henne till hennes andra orgasm, som var både större och ännu mer högljudd.

Vi väntade en liten stund så hon kunde återhämta sig, och hon började smeka mig igen och inom kort var jag stenhård igen. Jag slängde över henne så hon stod på knä och jag tog henne bakifrån, då ringde min telefon. Då var det min tur att låtsas som att allt var okej. Medan jag knullade henne djupt frågade chefen mig om jag fått dokumenten. Jag försäkrade honom att jag hämtat dem och att jag skulle skicka dem till honom omedelbart när jag kommit tillbaka till kontoret. Han verkade lite fundersam och frågade hur det stod till. Åh, ja, det kunde inte bli bättre tänkte jag för mig själv och sade till honom att allt skulle vara ordnat åt honom inom kort. Innan vi lade på så bad han mig att svänga förbi hemma hos honom för att se hur hans fru hade det.

Jag sade att det inte var några problem att kolla läget, och log för mig själv och lade på. Jag knullade hennes hårt en lång stund efter det innan jag lade henne på rygg och fick hennes underbara ben mot mina axlar. Jag dök djupt in i henne igen, det tog inte lång tid för oss båda att jobba oss till en stor orgasm tillsammans. Hon kom igen, och jag med henne och fyllde upp hennes trånga fitta för andra gången den eftermiddagen.

Det har hänt flera gånger att vi träffats när chefen varit borta på resa sedan dess, och jag ser alltid fram mot att kolla hur det är med henne.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Sexig milf är otrogen med hantverkaren och Drömmen att knulla en kollega

7275