Sex med kollegan medan hennes älskare sover

Sex med kolleganDet var en sen fredagskväll som jag var på väg hem, jag delade en lägenhet med min bäste vän, Martin, och jag var irriterad när jag såg att min parkeringsplats var ockuperad av någon. Jag blev inte mindre irriterad när jag såg att det var Adams bil. Vi jobbar tillsammans, alla tre. Jag vet varför han var där. Killen är i slutet av trettio, gift och har flera barn men är otrogen med en yngre kollega. Eftersom han är så snål så vill han inte betala för ett hotellrum eller liknande när dem ses. Det var Martin som hade gett honom en nyckel och han hade åkt för att hälsa på sina föräldrar över en långhelg och jag var inte särskilt intresserad av att lyssna på medan dem han hade sex med kollegan i ett av sovrummen.

Jag lyckades hitta en gratisparkering några hus längre bort, och kom in i lägenheten. Jag såg Nina i vardagsrummet, klädd i en svart åtsittande dräkt och högklackat. Hon såg riktigt snygg ut. Lång brunett med stora behag och underbar röv. Jag hade stirrat många gånger på henne och funderat över vad hon såg i den arrogante, irriterande och egoistiske röven.

När hon såg mig blev hon förvånad, ”Jag trodde du skulle vara bortrest över helgen”. Jag suckade för mig själv och förklarade att det var ändringar i mitt jobbschema så ingen ledighet för min del och frågade var Adam var. Hon nickade mot soffan, som jag inte kunde se från där jag var. Jag gick närmre och såg honom ligga på den med slutna ögon.

”Trött eller för full?”, frågade jag.

”Både och. Mest full dock”.

Jag skakade på huvudet. ”Jag behöver en öl, vill du ha en?”

”Nej tack, men jag tar gärna ett glas vin om du har”.

Hon följde med mig till köket, jag tog en flaska öl från kylen och hällde upp ett glas vin från en flaska jag hittade i kylskåpet. ”Du kan sova i Martins rum ikväll om du vill, han är ändå bortrest och Adam verkar inte ta sig nånstans ändå”. Hon tackade ja till erbjudandet och vi gick till Martins rum. Vi satt på varsin sida av sängen och började prata. Jag hade bara träffat henne några gånger och visste mer eller mindre ingenting om henne. Det var min chans att fråga henne om hennes förhållande, vad hon hade för framtidsplaner med mera. Jag kan vara en bra lyssnare när jag vill och hon var bra på att prata, medan jag avbröt henne då och då med en uppföljningsfråga. Hon var inte dum, och hade ett sinne för humor.

Efter en halvtimmes samtal var det dags för en ny runda med något att dricka, och hon kommenterade, ”Jag gillar att du är en så bra lyssnare. Du är så snäll”. Hon lutade sig fram och gav mig en puss. Jag hade räknat med att det skulle vara en som man får på kinden men jag var glad att jag misstog mig för det var en het och upphetsande kyss på mina läppar istället. Jag lutade mig mot henne, och kände hennes stora bröst tryckas mot mig. En arm gled bakom hennes rygg och en hand bakom hennes huvud medan vi kysstes igen. Den andra var mer passionerad när våra tungor möttes. Min hand rörde sig till hennes bröst och tog tag om det. Hon lät mig hållas och jag var så upphetsad. Sakta rörde jag mina händer över hennes kropp, i jakt på någon sorts dragkedja för att få av henne det hon hade på sig. Till slut tittade hon på mig och frågade vad som var fel. Jag sade öppet att jag försökte hitta dragkedjan. Hon skrattade och sade, ”Om du inte kan få av den, så får du inte knulla mig!”

Det var bättre än inget och jag fortsatte att utforska hennes kropp. Var jag en sökte kunde jag inte hitta något sätt att få av henne den. Tills jag sakta smekte längs med hennes lår, och hon stönade till när jag började smeka över hennes fitta. Det var då jag upptäckte det, och jag kände mig dum, en knäppning i grenen.

Jag flyttade mig så jag var mellan hennes ben, och med båda händer kunde jag nå henne. Nina lutade sig tillbaka så jag kunde komma åt bättre och fnissade, ”Du hittade den”. Jag öppnade knäppningen och drog upp dräkten lite, hennes fitta låg där för mig med sitt fina trimmade hår. Hon drog av sig bodyn, hennes bröst vaggade inbjudande när hon gjorde det. Helt naken flytade hon sig till mitten av sängen och lade sig på rygg. Hon särade på benen och vinkade åt mig att komma till henne. Jag har aldrig klätt av mig så fort och på ett ögonblick var jag över henne på sängen. Jag kysste längs hennes ben upp till hennes ljumske för att sedan göra det samma med hennes andra ben för att slutligen börja slicka hennes fitta. Hon stönade medans jag slickade och sög på henne. Efter någon minut var min haka och mun dränkt av hennes safter och jag kysste längs med hennes platta mage till hennes bröst. Jag spenderade lång tid att klämma och suga på hennes hårda bröstvårtor innan jag fortsatte upp till hennes hals. Till slut hittade jag hennes läppar, medan hennes händer hittade min hårda kuk som hon ledde mot sig.

Sakta gled jag in i henne och vi båda stönade till. Vi knullade länge i långsam takt, innan hon lade sina ben runt mig och tryckte mig mot sig vid varje stöt. Snabbare och hårdare. Vi rullade runt så hon hamnade på mig. Hon red mig snabbt, och hennes bröst gungade i takt med hennes rörelser. När hon började närma orgasm lade jag henne på rygg och pumpade hårt in i henne. Hon kysste mig hårt för att tysta sina kvidande stön. När hon kom klängde hon starkt om mig, och hennes fitta kramade mig så hårt att jag trodde att jag skulle klämmas ur hennes fitta. Jag lyckades hålla mig i henne och med hennes orgasm och pulserande fitta kom jag hårt efter några få stötar.

När vi kommit till sans låg vi bredvid varandra, och smekte varandras kroppar. Hon lade sig efter en stund på mage och bad mig att massera henne. Jag gjorde som hon bad och började vid hennes nacke och arbetade mig ned längs hennes rygg tills jag kom till hennes underbara röv. Jag lutade mig fram så hon kunde känna min redan hårda kuk mot sin hud.

”Herregud! Är du redan redo?” Hon putade med rumpan och jag fattade vinken direkt. Vi började knulla igen och jag gled lätt in i hennes fortfarande våta fitta. Vi fortsatte i den ställningen medan jag sakta och lugnt gled in och ut ur henne medan jag studerade henne under mig. När hon började komma en andra gång begravde hon sitt ansikte i madrassen. Det tog inte lång tid innan jag kom en andra gång, och lade mig utmattat bredvid henne.

Hon tog sig ur sängen och klädde på sig för att kolla till Adam. Han var fortfarande i djup fyllesömn, ovetande om vad som hade hänt. Hon tog en filt och bäddade in honom. När hon kom tillbaka sade jag att jag gärna ville sova tillsammans med henne men hon sade nej. Hon ville inte orsaka problem om vi blev påkomna. Hon fortsatte sin affär med skitstöveln, och vi fick aldrig chansen att ses igen för att knulla.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla pappas kompis i hemlighet och Slicka min tjejs våta fitta

7275