Spermasprut i ansiktet är den bästa avslutningen

Spermasprut i ansiktetJag minns att det äntligen var en fin sommar för en gångs skull, den dagen för några år sedan medan jag bodde i England. Jag bodde längs sydkusten, nära stranden även om att kalla det för en strand är att ta i lite men det fanns lite sand och stenar längs med havet, nog för att kunna bada. Jag var singel och tänkte att jag skulle ragga lite eller titta på någon som hade en trevlig stund på stranden. Jag parkerade nära en av toaletterna som fanns mellan parkeringen och stranden. Dem brukade vara stället där många gloryholelekar brukade hända men kommunen hade tagit tag i det och nu var det borta. Spermasprut i ansiktet är något som jag alltid gillat bäst som avslut på en avsugning.

Jag gick ner till stranden, förbi några större strandkojor och märkte att en av dörrarna stod på glänt och alldeles innanför kunde jag se ett par ha lite kul. Jag gick först snabbt förbi för att dem inte skulle märka mig, men gick tillbaka medan dem var upptagna med varandra. Min kuk svällde sig hård och började pulsera över vad jag såg.

Hon var i full fart att suga hans kuk, hennes huvud åkte upp och ner medan han blundade och stönade lågt. Jag slickade mig om läpparna och såg fram emot att få se spermasprut i ansiktet på henne. Plötsligt tittade hon upp och fick syn på mig, jag rodnade rejält över att ha blivit påkommen, men jag gillar verkligen att titta på. Hon tog den svullna hårda kuken ur sin mun, log mot mig och började slicka och pussa på kuken samtidigt som hon tittade på mig. Perfekt, jag fick en privat show och skulle kunna se spermasprut i ansiktet på nära håll. Jag började sakta smeka mig själv genom byxorna och hon vinkade åt mig att komma in. Medan jag gjorde det så öppnade jag mina byxor och eftersom jag inte hade några kalsonger på mig så studsade min kuk bokstavligen fram. Jag började sakta runka den, jag drog tillbaka förhuden så mitt ollon kunde svälla upp ordentligt och försatsen hade redan börja läcka ut.

Hon slutade för en stund för att titta på mig och klappade killen för att han skulle titta på mig. Hon fortsatte runka av honom med sin ena hand medan dem pratade lågt och hon vinkade mig närmare. ”Vill du ha hjälp?”, frågade hon. ”Gladeligen”, svarade jag. Hon sträckte ut sin hand och rörde vid min pulserande kuk. Hon kände sig fram på dess grovhet och längd innan hon tog tag om basen och lät hela sin hand sluta sig runt skaftet. Hon drog sakta uppåt och en liten ström av försats rann ut och ner på hennes väntande tunga. Hon slickade sig om läpparna och tog sakta in min kuk i sin varma mun. Hon sög sakta medan mer och mer av min kuk försvann in i hennes mun. Hon stönade samtidigt och hennes kille började smeka hennes kön. Det här kunde inte bli bättre jag skulle så se henne få ett redigt spermasprut i ansiktet av mig. Jag kunde inte riktigt se exakt vad han gjorde men vad det än var så verkade hon få en orgasm.

När hon började sluta skälva så gled hans kuk in i henne och han började knulla henne. Hon började stöna igen och tog tag rejält om min kuk och sög in den nästan ända till roten. Medan han stötte in i henne så guppade hennes bröst fram och tillbaka, så inbjudande var dem att jag tog en av dem i min hand. Jag smekte det, klämde det och började nypa i hennes bröstvårta.

Jag kunde känna den varma andedräkten genom hennes näsa medan hon började andas tyngre. Han knullade henne hårdare och hon höll tag i dörren för att stödja sig, och varje stöt förde bara min kuk djupare in i hennes mun, ner i hennes hals. Han knullade snabbare och snabbare och var på väg att komma, jag kunde inte hålla emot så mycket längre heller. Mina muskler började spänna sig och jag kände att jag var på väg att tappa kontrollen.

Hennes fria hand grabbade tag om min röv, snart kom hennes andra hand och hon tryckte mig mot sig medan hennes kille stötte djupt in i henne som en galning. Varje stöt fick hennes huvud att tryckas mot mig och min kuk gick ända in till roten i hennes mun. Hon särade på min röv och hennes flinka fingrar smekte över mitt rövhål och det var droppen för mig och jag började spruta i hennes mun.

Hon började ömsom kvälja och svälja, han stönade högt och jag pumpade min varma sats i hennes hals. När hon tog ut min kuk så runkade hon av min kuk så hårt att hon fick ett till spermasprut i ansiktet av mig, och sperma landade på hennes ansikte och bröst. Jag tror hon kom med, men jag var smått borta efter att ha kommit så hårt. Hennes kille kom i henne och drog ut sin kuk för att spruta resten av sin sats över hennes rumpa.

”Du skulle kunna hjälpa igen”, sade jag käckt och hon log tillbaka mot mig, hennes hår stod åt alla håll och hade små droppar av sperma i sig som höll på att torka. Vi pratade alla tre en stund efter det, vi bytte kontaktuppgifter så vi skulle kunna träffas igen för att ha mer kul tillsammans. Det var början till en väldigt rolig och sexig sommar.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag blir så kåt – Du rör mig med din själ och Den unga killen knullade min fru

slots-million_58_sv_600x315