Mogen kvinna knullar ung kille

Mogen kvinna och ung killeJag höll på att bli galen!

Min bästa väninna frågade mig om jag ville komma över för ett glas vin och presenterade mig för sin son. Han är verkligen en fantasi för en mogen kvinna. Ja, jag är en cougar!

Jag hade upptäckt min preferens för yngre killar flera år sedan. Jag var förvånad över hur många av dem gillade äldre kvinnor. Jag skrattade över situationen, för det kändes absurt ibland.
Familjen hade en pool utomhus, så det var det naturliga stället för oss att dricka vin och ha det trevligt. Medan vi drack och pratade kom han ut i simkläder. Herregud, säger jag bara! Han hade en välsvarvad kropp och såg ut som en badboy med sina tatueringar.

Min fitta blev plaskvåt när han kom fram och hans mamma presenterade honom för mig. Han pluggade på högskolan och var hemma över sommaren. Jag försökte locka honom genom att luta mig fram så han skulle kunna se mina bröst bättre men han ignorerade mig. Han hoppade i poolen och började simma.
”Han är en stilig kille. Jag slår vad om att tjejerna står i rad för honom”, sade jag i ett försök att förstå situationen och se om det fanns en chans.

”Han verkar ha något seriöst på gång med en tjej på skolan. Han pratar med henne hela tiden på telefon. Jag borde inte säga det men jag tror dem hade telefonsex igår kväll”.

”Va?! Verkligen? Du hörde dem?”

“Man kan knappt tro det! Han pratade om hur han skulle knulla henne och att hon skulle stöna högt och berätta hur våt hon var! Jag antar att han får nått regelbundet”, sade hon.

Jag började tänka och funderade över hur kåt han var just nu. Jag undrade om han skulle föredra en mogen kvinna med en varm fitta och mun istället för sin hand. Med ett leende började jag planera hur jag skulle föreslå det till honom.

Några dagar senare var min väninna och hennes man bortresta över helgen. Jag visste att det var min chans, så jag ringde min väninnan innan dem åkte.

”Hej! Jag undrade om du ville ut och shoppa idag?”

”Ledsen, jag kan inte den här helgen. Vi ska åka bort, vi är faktiskt på väg. Kanske nästa helg?”

”Just det, ja, ni skulle ju åka bort. Jaja, ha det så kul och vi hörs när du kommer tillbaka”, sade jag.

Jag åkte till deras hus och ringde på. Deras son öppnade dörren.

”Åh, hej. Mamma är inte hemma över helgen”, sade han och tittade på mig, jag märkte att han kollade in mig.

”Jag vet! Jag ville prata med dig lite. Kan jag komma in?”, sade jag och log.

Vi gick in i vardagsrummet och såg att tv:n var av, men jag såg en handduk och lite annat som inte riktigt hörde hemma i rummet. Jag funderade om han hade kollat porr och gjort sig redo att runka lite.

”Så, vad var det du ville prata om?”, frågade han-

”Okej, jag tänker ta rakt med dig. Jag har förstått att du har en flickvän som tar hand om dig när du pluggar men nu när du är hemma så är allt du har din hand. Skulle du vilja ha en trevlig våt fitta och en mun att ta hand om den under sommaren?”

Han stod där med öppen mun, rent förvånad över vad jag sagt.

”Jag kanske inte har en lika fast kropp som din tjej men jag är här och jag gillar att knulla, särskilt en snygg ung kille som du. Tänk dig att du kan få knulla och bli avsugen av en mogen kvinna ända tills du åker tillbaka till din tjej och du kan börja knulla henne igen, helt utan konsekvenser”, fortsatte jag.

Han gick till mig och runt mig. Jag kände hur hans händer utforskade min kropp. Han lade armarna om min midja. Jag tryckte min röv mot hans skrev och log när jag kände en styv kuk mot min rumpa. Han tog av mig min blus och knäppte upp min bh. Mina stora bröst var där för honom och hans började smeka mina känsla kuddar.

Våra munnar utforskade varandra medan hans händer smekte mina bröst och nöp i mina bröstvårtor. Min hand hittade en härlig bula i hans byxor. Hans kuk kändes så skön i mina händer. Jag älskar unga killar för att dem blir så hårda, dem fyrar alltid av en så stor sats och att titta på det.

Han började suga mina bröstvårtor medan hans ena hand hittade min fitta och började smeka den. Jag drog av hans tröja och blottade hans fasta och muskliga bröst och mage.

”Jag kan inte fatta att det här händer”, stönade han.

Jag log och ställde mig på knä för att ta fram hans kuk. Munnen vattnades när jag öppnade hans byxor. Hans kuk var redan stenhård, och jag visste att från och med nu skulle jag få knulla den här underbara ungkuken när jag ville.

”Vilken fin kuk du har! Den behöver tas om hand av en mogen kvinna som vet hur man gör, så från och med nu ska du komma till mig om du behöver något. Titta här bara!”, sade jag, öppnade min mun och tog tre fjärdedelar av honom i min mun direkt.

”Åh, jävlar”, stönade han medan jag sög.

Jag fick fram hela hans kuk och började suga hans pung. Jag sög försiktigt båda och mina händer höll ett fast tag om hans röv. Jag slickade hans kuk från rot till topp. Jag tog tid att ta tag i den, slicka ollonet sakta och sexigt medan han tittade på.

Sen tog jag den i min mun och sög den djupt och långsamt. Jag kunde känna hur den spändes och jag visste att han skulle komma snart men jag hade andra planer. Jag drog mig undan och smekte honom medan jag slickade hans kulor. Han ville komma och sträckte sig efter sin kuk men jag slog bort hans händer så han inte kunde runka. Efter några minuter gav han upp och höll tag om mina axlar.

När han lugnat ned sig började jag suga honom hårdare igen och snart började den spännas och jag fick lugna ned honom igen. Jag visste att jag torterade honom men det är en del av leken.

”Gillar du att slicka fitta?”, frågade jag honom medan jag slickade hans ollon.

”Öh? Vad? Jo, javisst, jag slickar… Faaan”, stönade han fram.

”Ok, jag vill att du slickar mig och du kan knulla mig så snart du har fått mig att komma”, sade jag och lockade honom med tanken att han skulle få utlösning.

Jag ställde mig upp och han gick ned på knä. Jag lyfte mitt ben och han kom närmre min fitta. Jag kände hans andedräkt mot mitt heta kön. Hans tunga slickade fittläpparna och jag visste att han redan var täckt av mina safter. Hans hand tog tag om min röv och jag stönade när hans tunga doppade in i min öppning. Jag var förvånad när jag kände hans tumme mot mitt rövhål och sakta gled in. Han pullade min röv medan han sög på min klitta och det var för mycket för mig, och jag skrek när en enorm orgasm slog över mig.

Jag knuffade omkull honom och grenslade hans kuk. Hans ansiktsuttryck var helt otroligt när han kände hur han gled in i min heta och våta fitta. Jag började rida honom. Jag kunde höra ljudet av hur våra kroppar slog mot varandra. Jag älskar det ljudet när jag knullar.

En till orgasm kom över mig! Jag tappade all kontroll, när jag kom till sans igen låg jag på honom och hans smekte mina bröst medan han stötte mot mig. Det var inte en perfekt ställning för mig så jag gled av honom och putade ut min rumpa. Han behövde inte sägas till eftersom han direkt ställde sig bakom mig och körde in hela sin långa kuk i en stöt.

Han hade all kontroll och han slösade inte tid att visa det, han knullade mig så otroligt hårt. Jag stönade högljutt, och fick krypa framåt av hans hårda knull.

”Ta den kuken din slyna! Hur känns det att bli knullad på riktigt, din hora?”, skrek han ut medan han knullade mig hårt.

”Ge mig din stora kuk! Få mig att komma på din kuk! Din snuskiga lilla horbock! Du vet att du vill ha min fitta!”, skrek jag till svars.

”Jävlar! Jag kommer att komma och jag vill att du äter den! Hör du mig? Jag vill komma i din hormun!”

Jag drog mig framåt och han ställde sig framför mig. Jag öppnade min mun precis när den första strålen av varm sperma kom. En del av det sprutade över mina bröst, mage och haka. Jag tittade på honom när hans ansikte sken upp i extas när han tittade ned på mig, helt täckt i hans sperma.

”Jävlar, det var det bästa!”, stönade han.

”Tja, vi har en hel sommar att försöka göra det ännu bättre”, sade jag med mitt sexigaste leende.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Skön dag att knulla brevbäraren och Hemligheten att jag knulla grannfrun