Fyll min fitta till bristningsgränsen

fyll min fittaJag och Alexandra har varit rumskamrater ett tag nu, men vi är inte bara rumskamrater, vi är bästa vänner och vi har varit älskare mer eller mindre sen vi flyttade in tillsammans. Alex har dock en pojkvän, som inte vet att vi har sex. Det är ganska spännande att hålla det hemligt. Jag minns en gång när jag och hon gick på toaletten tillsammans på kvällen och hade en härlig stund där inne. Precis när vi kom ut igen så kom hennes pojkvän för att använda toaletten. Han hade bara skakat på huvudet och sagt, ”ni tjejer går verkligen alltid på toaletten tillsammans, till och med hemma”. Han misstänkte aldrig vad vi höll på med. Jag brydde mig inte ens om han skulle få reda på det. Om han gjorde det så kanske han skulle lära sig något om hur man tillfredsställer en kvinna. Alex var däremot rädd att han skulle veta, rädd för vad han skulle säga eftersom han var ganska konservativ.

Alex hade redan gått till jobbet, jag stod i min underkläder och drack kaffe när han kom in. Han kliade sig i skrevet, gäspade och sade, ”Hej, skulle du kunna berätta för Alex att jag kommer ikväll runt halv tio?”.

”Javisst, det kan jag göra”.’

Jag fick för att ställa min mugg i diskhon och tappade en servett på golvet. När jag böjde mig ned framför honom så hörde jag honom stöna till bakom mig.

”För fan, jag önskar att du inte gjorde det där!”

”Varför inte?”, sade jag och vickade min röv mot honom.

”Jag älskar Alex, men med en sådan röv du har så är det fanemig svårt att hålla sig! Ja, jag blir fan hård nu! Kolla vad du ställer till med!”

Jag vände mig om och såg att hans kuk var hård och stod ut ur kalsongerna som om den var en tältpinne. Han är en snygg kille, och jag gillar både tjejer och killar. Jag funderade hur det skulle vara att knulla honom. Hur det skulle kännas att knulla honom och Alex på samma gång, det hade varit det sexigaste jag upplevt på länge. Jag kände mig våt, och mitt snuskiga lilla sinne började planera.

Jag ställde ner muggen och hoppade upp på den lilla diskbänksön som var i mitten av köket. Jag särade på mina ben för honom. Han blev riktigt överraskad. Jag stirrade honom rakt i ögonen och flyttade undan mina våta trosor så han kunde se hela mitt kön. “Åh, fyll min fitta!”, tänkte jag för mig själv. Hans ögon spärrades upp och ett djupt morrande ljud kom ur hans hals.

”Varför gör du så här mot mig?”, kved han ut.

Mina ögon var helt oskyldiga och jag sade, ”Vad menar du? Jag har bara en liten klåda som jag vill klia på”

Jag började smeka och gnida min svullna klitta. Jag tittade bort från honom och fortsatte klittra några minuter. Den söta saften rann ur mig och jag såg att han började smeka sig själv i desperation.

”Ta ut den, jag vill se”, sade jag.

Han drog av sig sina kalsonger och satte sig på en stol framför mig. Hans hand började runka upp och ned för hans stora kuk. Utan att sluta titta på hans lem började jag smeka mig själv igen. Jag fortsatte tills jag märkte att han var nära att komma, slutade och hoppade av bänken och gick mot mitt sovrum.

”Hallå? Vad gör du?”, ropade han efter mig med frustrerad röst.

”Vad jag vill!”, ropade jag tillbaka.

Jag kunde höra honom stampa efter mig, hans kuk vajade fritt i luften när han tog min arm och vände mig om.

”Du har kört upp din röv i mitt ansikte alltför många gånger nu. Du kan inte kan inte jävlas med en kille bara sådär”

”Jag gör som jag vill, och jag knullar vem jag vill, när jag vill”, sade jag med trotsig blick.’

”Vad skulle hända om jag tar precis det jag vill ha från dig då?”

”Du kan ta vad du vill från mig ikväll”, svarade jag.

Han såg förvirrad ut.

”åh, just det ja, jag glömde berätta för dig. Alex jobbar över ikväll. Hon kommer inte hem förrän efter elva någon gång. Vad sägs om att du kommer förbi runt åtta så kan du få så mycket du vill innan hon kommer hem?”

Han såg ganska nöjd ut med mitt förslag.

”Och nu föreslår jag att du tar på dig ett par byxor innan du blir förkyld. Jag måste gå till jobbet”

Jag stängde sovrumsdörren efter mig, och fortsatte planera min härliga plan.

Jag kom hem runt femtiden. Alex hade redan kommit hem precis som jag visste att hon skulle. Det såg ut som om hon precis hade duschat och hon luktade rosor och lavendel. Hennes ansikte sken upp när hon såg mig. Hennes mörkbruna hår var fortfarande fuktigt. Hon är kort och smal, precis som jag är. Hon hade på sig en halvknäppt flanellskjorta och jag kunde se att hon inte hade några trosor på sig.

Soker-Par

”Jag ska ta en lång dusch”, sade jag, ”kommer din kille över ikväll?”

”Nej, han har andra planer”

”Bra, jag är på humör att ha något sött till middagen”, sade jag och gav henne en flirt.

Hon fnittrade. ”Bra! Det är jag med och jag känner mig väldigt hungrig.”

När jag kom ut ur duschen kände jag doften av doftljus. Jag gick till mitt rum för att se henne ligga på utbredd på min säng, låg rockmusik spelades från datorn. De levande ljusen var så lugnande, jag kunde se att hon var riktigt kåt ikväll. Det skulle bli en riktigt kinky kväll ikväll om allting gick som jag hade planerat.

Jag lade mig bredvid henne och lät mina fingrar stryka över hennes mage, och hon rös till av känslan.

”Jag vill ha det hårt ikväll, snälla?”, sade hon.

Jag nöp hårt i hennes bröstvårta. ”Säg hur mycket du vill ha mig”.

”Snälla, knulla mig hårt, snälla”, bad hon mig.

Jag flög upp på henne och började kyssa henne hårt. Jag stack min tunga djupt i hennes mun. Jag stirrade djupt i hennes ögon och såg hur hon ville bli tagen fort. Det var då jag märkte att hon hade plockat fram några av mina leksaker och ställt dem bredvid min stora säng. Jag sträckte ut min hand och tog tag i en piska.

”Ner på knä och slicka mig”, beordrade jag. Jag gjorde mig bekväm på några kuddar och särade mina ben. Alex kröp upp och började utforska min fitta med sin tunga. Hennes röv stack upp och jag njöt av utsikten. Jag hörde henne viska lågt och bönande till mig att smiska henne.

Min piska var lång nog och jag var redan beredd på vad hon ville, och smiskade henne hårt över rumpan. Hon hoppade till av förvåning över slaget och stönade in i min fitta. Jag smiskade henne igen, och hon stönade högre och begravde sitt ansikte djupare i min fitta. Jag smiskade till henne hårdare den här gången, och det måste ha varit rejält för hon kved till. Jag tog tag om hennes tjocka mörka hår och slet upp hennes huvud. Hela hennes mun var täckt av mina fittsafter.

”Du ska göra precis som jag säger, din slyna!”

Med ögonen vilda av spänning och upphetsning viskade hon, ”Ja härskarinna, jag kommer göra som du vill.”

Jag tryckte ned hennes ansikte mellan mina ben och smiskade till hennes röv igen. Jag kan vara en dominatris denna gång, men jag kan berätta att om hon kunde piska mig till underkastelse på nolltid.

Jag stötte bort henne efter en stund med mina ben. Jag tog fram min strap-on och satte på den. Alex hade rullat över på mage och vaggade sin rumpa inbjudande mot mig. Jag fick tag i min stora dildo och satte den på plats och tog fram handbojorna och började sätta fast henne så hon låg utsträckt på sängen. Jag tittade på klockan och såg att den nästan var åtta. Jag började darra av förväntan på vad som skulle hända härnäst. Jag fjättrade snabbt hennes ben till sängen och sedan fortsatte jag att piska henne lite mer. Alex började skrika ut sin njutning av piskandet. Jag lade min hand mellan hennes ben och kände värmen och vätan från hennes fitta. Jag stack in ett finger i hennes röv, först var hon tajt för att sedan slappna av och släppa in mitt finger.

Just då hörde jag ytterdörren öppnas och jag körde in hela mitt finger i hennes röv. Hon skrek till. Jag hörde has röst över musiken som spelades och han ropade. ”För fan, måste du sitta och titta på porr!”

”Jävlar”, skrek Alex av rädsla. Där låg hon fastbunden i min säng, mitt finger i hennes röv och jag stod där med henne med en stor strap-on på när han kom in i rummet.

”Va fan…”, ropade han ut.

”Jag… jag kan förklara”, stammade hon ynkligt ut.

Snabbt tog jag ett par trosor som låg på sängen och körde in i hennes mun så hon inte skulle kunna säga något.

”Jag ska förklara allt, snygging”, kuttrade jag. ”Jag är ledsen Alex, men jag har berättat om oss för din pojkvän bakom din rygg. Han tog det inte som du trodde han skulle göra, han var faktiskt glad och ville överraska dig ikväll. Eller hur?”, sade jag och log mot honom.

”Oh ja! Nu kör vi”, sade han och började riva av sig sina kläder.

Jag fortsatte att smiska hennes rumpa. Det tog henne en liten stund innan hon började slappna av igen, men jag lyckades få henne att komma igång igen.

Han låg på sängen med oss nu. Hans kuk var otroligt hård. Han började massera Alex röv, och hon började gunga mot honom. Han smiskade till henne och skrattade.

”Sug min kuk, Alex”, sade han och stack sin kuk i hennes ansikte. Han tog ut trosorna ur hennes mun och körde in sin kuk djupt i hennes mun, det var som om hon hade fått en ny munkavle. Jag tog min piska och gav hennes gudomliga röv tre snabba och hårda rapp och skrek till henne, ”Sug kuken, din smutsliga lilla hora!”.

Jag tog henne bakifrån, och dildon gled djupt in i hennes fitta. Jag kunde se hur hon spände sig först för att sedan slappna av i rytm med mina stötar. Han knullade hennes mun riktigt bra medan jag knullade hennes fitta. Han tog tag om hennes hår och förde in sin kuk djupare i henne, ”Fan, jag vill komma”.

Jag smällde till honom över armen med piskan och sade, ”Inte ännu, du måste komma här bak”.

Han tittade förvånat på mig och insåg snart vad jag menade.

”Knulla min röv”, sade Alex till mig när han tog sin kuk ur hennes mun.

Jag började smörja in hennes rövhål med hennes egna fittsafter. Han ställde sig bakom mig och körde in sin kuk i min fitta samtidigt som jag stack in min dildo i Alex röv.

”Jävlar”, skrek han ut. ”Fan vad skön du är! Gillar du att bli rövknullad, älskling?”

”Mmm, fyll min fitta. Åh! Jävlar ja, det gör hon verkligen”, svarade jag.

”Eller hur, Alex? Din skitiga lilla hora”, sade jag och stötte hårt i henne.

”JA, JA!”, skrek hon. Han knullade mig hårdare och jag knullade Alex hårdare. Snart kom vi alla tillsammans. “Fyll min fitta med din sperma!”, skrek jag ut. Jag drog i hennes hår när han fyllde min fitta till bristningsgränsen med sin sperma. Hennes röv var helröd från min piska och det verkade som handklovarna började skära in i hennes hud. Vi släppte ut ett gemensamt skrik av extas innan vi föll samman. Vi lämnade henne där och hon var nöjd med det. Vi fortsatte att knulla henne hela natten. Detta var början på en underbart skruvad vänskap mellan oss tre.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Lesbiskt sex för första gången och Bisexuella tjejer – hennes första upplevelse