Lesbiskt sex för första gången

lesbiskt sexDet är ingen fara, det är sånt som händer, sade jag till henne utanför förskolan. Det var första gången vi träffades, och det var våra barn som hade bråkat med varandra. Det var en småbarnssak, det händer.

Hon bjöd mig på fika och jag tackade ja. Vi pratade, skrattade hela morgonen. Jag märkte att jag kände en pirrande känsla inom mig varje gång vi stod nära varandra eller rörde vid varandra. Jag trodde mest att det var spänningen att hitta en ny vän.

Varje morgon lämnade vi barnen och gick till henne för en fika, det var en perfekt vänskap. Vi hjälpte varandra med alla möjliga saker. Jag gillade verkligen känslan jag fick när vi gjorde saker tillsammans. Känslan bara växte och växte, och jag kunde inte sätta fingret på exakt vad det var för känsla! Jag hade inte kunnat föreställa mig att jag skulle uppleva lesbiskt sex för första gången med henne.

En morgon när vi fikade och pratade så hände det. Solen sken och barnen lekte i trädgården. Tvättmaskinen jobbade hårt under familjens tvätt dag. Det var en äldre maskin som mer eller mindre började dansa över golvet varje vecka. Med skratt i ögonen ropade hon till mig att sitta på den för att hålla den stilla. Jag hoppade upp på maskinen med tårar av skratt. Jag lade hela min vikt åt jobbet att hålla tvättmaskinen på plats, det fungerade men vibrationerna gjorde även sitt. Hon märkte detta omedelbart och bad mig att flytta för att ge henne lite utrymme. Närheten av henne sände rysningar genom min kropp. Vi fnissade som ett par tonårsflickor och kommenterade om att våra män skulle kunna ge oss så mycket glädje och njutning. Det var vid detta barnsliga och fnittrig ögonblick som våra blickar möttes. För ett ögonblick var vi tysta. Stunden krossades av barnens spring genom köket i jakt på leksaker och lek.

Dagarna blev veckor och veckor till månader. Varje tillfälle vi pratade, spenderade tid tillsammans. Varje beröring av en hand, en kram eller närhet när vi gjorde saker orsakade en spänning. Det fortsatte tills en dag då vi spenderade timmar att gräva runt i trädgården, det regnade och blev täckta av jord och lera. Det var den perfekta ursäkten för att hoppa i duschen.

Vi stod skrattandes i köket, genomblöta och tog av oss våra kläder. Kylan från regndropparna som rann över ryggen och över bröstet hade sin egen effekt. Hennes bröstvårtor stack synligt ut genom tyget på henne behån. De var så hårda, så inbjudande. Hon tog min hand och ledde mig till badrummet, mitt hjärta bultade hårt och jag kände värmande känsla rusa genom min kropp.

Vi klev in i duschen, vattnet var varm och rummet var fyllt av ånga. Hon såg så vacker ut, vatten rann över håret och forsande över hennes kropp. Hennes bröst var så perfekt runda och fasta. Hon hade en trimmad midja och en platt mage, och min blick fortsatte bara nedåt för att se hennes mjuka blonda fitthår. Jag ville så gärna röra vid henne, fantasier om lesbiskt sex spelade i mitt huvud. Hon drog mig närmare, in i vattenstrålen från duschen och det varma vattnet slog emot mig. Hon kysste mig, en liten mjuk kyss, och vi fnissade igen

Jag tog tog tvålen och långsamt tvålade mina händer, jag kunde inte motstå längre. Mina händer smekte över hennes axlar och ner över hennes bröst, hennes bröstvårtor styvnade direkt och hon stönade tyst. Våra munnar möttes igen och den här gången var det en lång och djup kyss medan våra händer utforskade varandras bröst och kroppar.

Vi visste att vi inte hade lång tid på oss där vi var, hennes man och barn skulle snart komma hem och jag skulle hämta mina från förskolan.

Jag ställde mig på knä, vattnet rann längs hennes kropp och över mig. Min tunga lekte längs hennes mage och nedåt. Hon tog tag om mina axlar och rös av förväntan. Hon särade på sina ben, jag kunde se hennes svullna blygdläppar. De var fuktiga och redo, jag kunde känna värmen från hennes kön mot mitt ansikte.

Min tunga fortsatte nedåt, långsamt, tills jag var vid hennes fitta. Hon kände min andedräkt mot sig och särade benen mer så jag skulle kunna komma närmre. Min flinka tunga slickade hennes klitta, hon lutade sig mot väggen och höll tag i badrumshyllan som stöd. Hennes safter började drypa och hennes smak fyllde min mun. Jag slickade hela längden av hennes fitta, hennes fittläppar var så svullna nu och hennes klitoris så hård som en liten stenkula. Jag visste att det inte skulle dröja länge innan hon kom.

Mina fingrar gled lätt in i henne, hon stönade och tryckte sina höfter mot mig i hopp om att mina fingrar skulle glida hela vägen in. Jag ökade trycket mot hennes klitta, och hon blir tyst för ett ögonblick innan hon skriker till av njutning och en liten stril av fittsafter rinner längs mina fingrar. Jag tittade upp och log med en glimt av tillfredsställelse i mina ögon, och hon log tillbaka med ett litet skratt.

Efter att ha hånglat och smekt varandra ett par minuter till så tvättade vi av oss och klev ut ur duschen och tillbaka till våra vanliga liv.

Livet fortsatte som vanligt, så gjorde även sex med min man, men jag kunde känna skillnaden. Hennes beröring var är så mycket mjukare, inte på ett undergivet sätt men bara mjukare på något vis. Jag är säker på att han märkte att mina tankar var någon annanstans!
Jag och hon spenderade så mycket tid som möjligt tillsammans utan att det verkade alltför uppenbart. Vissa dagar hade vi tid att kyssas och röra vid varandra så intima som vi önskade men andra dagar fylldes vi med frustration på grund av att våra män eller barn vara där.

Frustrationen fungerade ibland för oss, det ledde till sexig förväntan och brådskande stunder i lugna hörn, kvida ut orgasmer tyst med handen över min mun eller med ansiktet pressat mot en kudde medan hon var böjd över sängen.

Våra män blev aldrig riktigt vänner och det gjorde det ganska svårt att tillbringa tid tillsammans under helgerna och jag tror att de började ana något. De sade aldrig någonting men hemlivet förändrades och det var mer kallt i hemmet.

Plötsligt en dag berättade hon att de skulle flytta till en annan stad eftersom hennes man fått ett nytt jobb och de flyttade efter bara någon vecka. Jag fick inte veta vart exakt dem flyttade eller något nytt telefonnummer, inte ens ett längre farväl när dem åkte.

Den varma upphetsande känslan i min mage fanns kvar i mig i flera år när jag tänkte på allt vi hade gjort tillsammans och jag är fortfarande glad för att hon gav mig lesbiskt sex, min första sådana upplevelse. Det har lett till så många roliga stunder i mitt liv sedan dess, jag saknar henne fortfarande så mycket.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En lesbisk upplevelse med en strap-on och Fyll min fitta till bristningsgränsen