En lesbisk upplevelse med en strap-on

btjej och lesbisk tjejEfter många år köpte vi ett litet företag, ett hotell i en turistort, något som vi båda drömt om länge. Min sambo brukade träna ganska mycket när han var yngre och hade fortfarande en helt underbar kropp som vilken kvinna som helst skulle vilja ha. Jag hade själv tränat mycket, och jag är ganska lång och har mycket muskler. Jag älskar min mans stora kuk och ända sen jag pluggade så har det varit en hel del tjejer som varit attraherade av min välbyggda kropp. Jag hade även haft en eller annan lesbisk upplevelse tillsammans med några både före och under mitt äktenskap.

Hotellet och baren hade inte gått så bra och när några vänner frågade om dem kunde hyra en av stugorna som vi hade medan deras hus renoverades så fixade vi det direkt. Jag var lite orolig för henne eftersom vi hade ganska många ungdomar och festprissar i baren och hon var otroligt snygg. Hon fick alltid så mycket uppmärksamhet av killar när hon var ute. Mest var jag orolig eftersom hennes man ofta var på tjänsteresor, och för att inte göra det lättare så hade jag själv längtat efter henne i hennes lilla bikini.

Som sagt, vi hade haft ett dåligt år och började få det tufft ekonomiskt. Vi ville försöka öka mängden besökare till baren. En dag hade jag en bra idé! Varför inte krydda till det med lite utmanande och lättklädda servitriser och bartenders, sex säljer ju som alla vet. Jag visste att min kompis hade ett tråkigt liv och var för tillfället arbetslös så det var inget problem för henne att hjälpa till. Jag frågade henne och några vänner om du skulle vilja krydda till baren genom att servera i shorts och bikinis.

Den första helgen var helt otrolig! Ryktet hade gått att vi hade nya heta servitriser i baren. Mina tjejer hade fixat till sig med smink och hade på sig det mest utmanande dem kunde hitta. Baren var fullpackad av både unga och äldre killar som stirrade längtande på mina väninnor. Jag märkte att min bästa vän verkligen gillade att gå runt och servera drinkar i sina tajta små shorts. Hon log, böjde sig för att visa så mycket hon kunde av sina bröst för kunderna när hon serverade. Alla lyckades få in en mindre förmögenhet i dricks under den helgen.

Jag stack iväg några dagar och när jag kom tillbaka var jag så nyfiken att se hur det hade gått medan jag var borta. Jag tappade nästan hakan när min bästa vän gick runt i baren i en stringbikini. Man kunde se hennes fittas former genom materialet och på sin rumpa hade hon skrivit ”enbart små sedlar” och i bikinitrosan satt redan flera sedlar. Jag tittade på en kille som tog ut en sedel, hur hon visade sin rumpa för honom och resten av baren när han stoppade ned den. Jag var riktigt förvånad när hon gick topless om dem ropade på och gav nog med dricks. Jag verkar ha släppt lös en liten exhibitionist i min bar.

Hon visste att jag var bi och varje gång hon kom för att fixa notan så böjde hon sig för att verkligen visa sina bröst för mig. Lördag kom och det var fullpackat, mina väninnor drog in pengar och vi fick nästan slut på whisky. I slutet av kvällen började min bästa vän flirta med mig. Hon gned sig mot mig, var topless och visade upp det för mig när hon gick till kassan. Den kvällen tig den lilla slynan hem närmare 2000 i dricks.

I slutet av kvällen frågade jag henne vad jag skulle få för 200 i dricks. Jag gav henne pengarna från kassan. Hon log, tog av toppen, tog av sig bikinitrosan och gav mig en kyss som inte kunde misstolkas. Hon visste vad hon ville, och hon skulle få det ikväll.

Jag trodde aldrig att jag skulle älska med en så vacker kvinna förut. Jag tog med henne till soffan på kontoret och slängde ned henne på den. Jag ställde mig på knä och började sakta slicka längs hennes lår upp mot hennes blottade fitta. Medan jag gjorde det hittade mina händer hennes små fasta bröst. Jag nådde hennes fitta och började pussa den innan min tunga skulle ta över.

Hennes fitta var liten och min mun och tunga började arbeta. Hon började stöna lågt medan min tunga utforskade hennes blygdläppar och klitta. Hon var drypande våt och snart var min mun och ansiktet nedkladdat av hennes safter. Det var då gjorde jag min special och slöt min mun kring hela hennes fitta och sög på henne. Jag svalde allt och lät min tunga leka över hennes svullna klitta. Ingen kvinna jag varit med kan hålla sig länge under den behandlingen och hon kom riktigt fort i en våldsam orgasm. Hela hennes kropp skakade och hon gned sina höfter mot mig medan jag höll hela henne i min mun. Jag fortsatte suga tills hon kom en andra gång och skrek högt ut sin njutning.

Det var då jag tog ett extra steg, jag visste tidigare att det fanns en chans att jag skulle få knulla henne så jag hade tagit med mig en dildo. Jag ställde mig upp och drog av mina byxor, under hade jag på mig en strap-on med löskuken fastsatt. Jag hade med mig glidmedel och gned in det på min fejkkuk. Jag visste att hon hade gjort sådant här förut och hon ställde sig direkt på alla fyra på soffan och putade med sin rumpa mot mig. Jag log, tog tag om dildon och körde in den i hennes lilla fitta.

Jag började sakta knulla min underbara lilla älskare, hon hade en vacker rygg och den finaste röv jag någonsin sett. Hennes kropp var perfekt, hennes hud så ljus och hennes rakade fitta var svullen från min tidigare behandling. Jag knullade henne några minuter, jag märkte hur hon njöt, hennes ansikte vred sig i njutning när hon fick flera små orgasmer. Hon flämtade,

”Jävlar, knulla mig sakta, knulla mig”, medan jag stötte in och ut ur henne.

”Lägg dig på soffan”, sade jag, och började knulla henne som en man gör. Hon låg med särade ben medan jag sakta älskade med denna underbart vackra kvinna. Hennes höfter gneds mot mig och hon skrek när min dildo gned mot hennes g-punkt. Hela hennes kropp skakade och jag visste att jag kommit rätt. Sakta byggde jag upp och förde henne till total extas och orgasm. Till slut orkade hon inte mer, och darrande låg på soffan och kved. Det var en underbar lesbisk upplevelse för henne.

Vi vilade oss innan jag sade.

”Det här kommer fungera bra, du kan gå runt i baren mer eller mindre naken och tjäna en mindre förmögenhet medan din man är bortrest”.

”Du är mycket bättre än honom, vad sägs om att vi struntar i honom?”, sade hon med ett leende.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Härligt bisex tillsammans med ett gift par och Lesbiskt sex för första gången