Han sög mjölk ur mina stora tuttar

stora tuttarDet finns mången olika fetish, att bli upphetsad av att amma eller dia är till exempel något jag själv pinsamt nog upplevt nyligen.

Jag har extremt känsliga stora tuttar och jag blir helt galen när bröstmjölk flödar genom mina bröstvårtor. Inte långt efter jag hade min första förlossning så ammade jag själv på sjukhuset. Jag upplevde det som ganska trevligt, men när en av min mans vänner plötsligt kom oväntat och blev förvånad att se mig göra det så fick jag direkt en känsla av upphetsning.

Jag var självfallet naken på överkroppen, han kunde se mina stora tuttar och båda mina bröstvårtor var stora och svullna, redo för att ge mjölk.

Han blev nervös och jag kåt. ”Kan du vara snäll och ge mig en handduk”, sade jag och när han kom närmre gjorde jag en gest åt honom att torka mitt ena bröst medan min dotter girigt sög på mitt andra bröst.

”Kan du torka är du snäll”, sade jag lite hest, tittade på honom och vår blick sade mer än vad ord någonsin kunde göra. De flesta brukar amma tyst och tillsammans med familjemedlemmar, eftersom kvinnans känsliga tillstånd och hormoner gör henne både sexuellt svag och lättupphetsad.

”Ska jag kalla på en sköterska?”, frågade han men kunde inte låta bli att stirra på mina bröst vilket bara gjorde mig mer upphetsad.

”Är du rädd för att röra mig?”, frågade jag utmanande.

”Nej”, svarade han fort och en bula hade börjat synas på hans byxor, jag log djävulskt.

”Kom igen då”, sade jag, ”Jag har händerna fulla här”. Med en hand tog jag tog om hans hand och förde hans hand till mitt värkande stora tuttar. ”Lek lite med min bröstvårta”, beordrade jag när han äntligen började röra vid mig.

Jag vred mig bokstavligen i sängen, medan min dotter sög på mitt andra bröst. Jag tog tag om mitt lediga bröst och bad honom att suga det.

Han gick runt sängen, böjde sig ned och tog min lediga bröstvårta mellan sina tänder. Hans mun och läppar sög in den helt och jag tittade på mellan halvslutna ögon hur vårtgården försvann in i hans mun. Direkt kunde jag känna hur jag började bygga upp en orgasm inom mig.

”Lägg undan henne och pulla mig”, beordrade jag och han tog min dotter och lade henne i den lilla sängen som hon hade rullats in på. Han kom tillbaka och körde in två fingrar i mig medan mina höfter började röra sig och sängen skakade. Mina stön fyllde det tomma rummet och jag gned mig mot hans hand. Jag tappade nästan medvetandet, och det var en orgasm som någon aldrig tidigare hade gett mig. Jag tog tag om hans handled och slickade rent hans fingrar.

Jag kände mig så slynig när min tunga gled över hans fingrar och när han tog bort sin hand föreslog jag att han tog ut sin kuk så jag kunde suga av honom fort. Han var mer än redo att få utlösning, och min varma våta mun fick honom att bara komma snabbare.

Jag kände hur hans kuk svällde i min mun när han fick utlösning och jag runkade honom hårt medan hans kom i och sköt sin sats i min mun.

Hans sperma var så tjock och kladdig. ”Det verkar som du behövde det”, sade jag, ”Alldeles för mycket sperma”, och sög rent honom från överbliven säd.

”Tack för att du kom!”, sade jag med en underton att jag ville vara själv nu. Han gjorde som jag bad honom och gick ut. ”Inget av det här har hänt, heller”, ropade jag efter honom. Han vände sig om i dörren, tittade på mig och mina stora tuttar. Han nickade jakande och gick ut.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag älskar se när hon dricker piss och Morgonmys med en strap-on