Morgonmys med en strap-on

morgon med strap-onDet är en skön söndagsmorgon, och vi har bestämt oss för att fortsätta ligga i sängen under förmiddagen istället för att gå upp. Det var skönt att slumra, vi ligger rygg mot rygg. Jag vaknar helt före honom. Jag vänder mig mot honom och pussar på hans nacke. Jag fnissar till när jag ser att hans kuk verkar reagera på varje puss.

Jag glider försiktigt ur sängen för att inte väcka honom. Jag öppnar byrålådan och hittar min nya strap-on. Den är helt rosa och härligt lång. Den är bara lite längre än hans kuk när han har stånd. Jag gillar den verkligen. Han vet inte om att jag har den här ännu. Han har vant sig vid den som är lite mindre. Jag har fått honom att be om den, och han kommer varje gång. Han får inte röra den själv, det är jag som tar hand om den.
Jag tar på mig den, smörjer in den med glidmedel och tar med mig flaskan till sängen. Jag lägger mig bakom honom och kryper nära. Jag smeker över hans bröst och nyper i hans bröstvårta. På samma gång nafsar jag honom i örat och han börjar vakna till. Han mumlar lite. Jag lägger armen runt honom och håller om honom hårt. Mina bröst klämmer mot hans rygg.

Han är vaken nu, och jag känner min nya strap-on kuk trycka mot hans röv. Han frågar mumlande vad jag håller på med men jag hyschar honom och ber honom att bara slappna av. Jag låter min hand glida ner till hans kuk. Jag håller om den men runkar honom inte och jag känner hur den växer i min hand medan jag nafsar på hans axel.
På mindre än en minut är han lika hård som igår kväll när han satte på mig hårt. Jag släpper taget och flyttar bort min hand. Jag öppnar flaskan med ett högljutt klick. Jag smörjer in mina fingrar och viskar åt honom att vara stilla. Ett av mina fingrar smeker hans röv och glider snabbt in i honom. Ett andra finger glider snart in och jag tänker tillbaka på första gången vi testade det här. Han kom så hårt den gången.

Jag fantiserar att jag vill raka honom helt och hållet, jag vill ha honom på knä, att få honom att kräla inför mig och avguda min fitta i timmar, kanske till och med i en bur. Bara för mig, och min egen tillfredsställelse men för stunden så har jag det här.
Jag drar ut fingrarna och börjar trycka strap-on dildon mot det uppmjukade hålet. Jag viskar till honom att jag har något nytt åt honom, att den är större, större än honom. Jag fnissar och han protesterar vekt men toppen har redan trängt in i honom och han flämtar till. ”Vad menar du? Vill du inte att jag knullar dig?”, frågar jag lite retsamt. Han mumlar något som jag inte kan riktigt höra, men att han vill det men att vi kanske kan göra det lite senare. Jag skrattar åt hans lilla ursäkt.

Den är nästan helt i honom nu, och jag lovar att han ska få ta mig om han inte kommer, men jag vet att inte kommer kunna hålla emot. Hans stön är mer gälla och han låter nästan som en tjej. Jag älskar när han gör det. Han har en väldigt manlig röst, men av någon anledning kan den bli väldigt ljus när jag tar honom.

Jag börjar stöta i honom nu när han börjat slappna av mer. Han är min undergivna lilla sexslav nu, och jag älskar det. Han är min, jag älskar honom. Jag älskar att han är så villig och så sårbar för mig. Bara mig. Jag är hans, men han är min och den här morgonen är han helt och hållet mig.

Jag sträcker mig fram och hittar hans underbara kuk, den är fortfarande stenhård. Jag smeker den i takt med mina stötar. Han försöker säga något, men han får inte fram några ord. Jag kan inte förstå vad han säger, allt är osammanhängande.

”Vill du att jag slutar? Vill du att jag fortsätter? Vill du komma med min stora kuk i dig?” Det är den sista frågan som är slutet, han stönar högt och kommer i min hand. Hans sats är kraftig och sprutar ut över lakanet med, stråle efter stråle.

Sakta drar jag ut min strap-on ur honom. Han suckar till. Jag är inte säker på om det är en lättnadens suck eller om han är besviken, men jag bryr mig egentligen inte. Jag sträcker mig fram igen och tar tag om hans slaka kuk. Jag vänder hans huvud mot mig så jag kan kyssa honom, och jag kysser honom hårt och djupt. Min tunga glider in i hans mun, innan vi lägger oss till rätta och somnar om.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Han sög mjölk ur mina stora tuttar och En kväll med min mistress

hknbannerny