Hon knullade en snubbe på tjänsteresan

hon knullade en snubbeDet händer att jag får flyga på olika tjänsteärenden när jag jobbar, ofast brukar det vara tillsammans med en kollega. Ibland är det den gifta kvinnan, som jag satt på så många gånger, eller killen som alltid gillar att festa när vi är på resande fot. Den här gången skulle jag resa med en tjej som jag aldrig tidigare rest med. Det oroade mig eftersom hon alltid verkade vara så tråkig och pryd, och tenderade att prata en massa om totalt ointressanta saker. Hon kunde helt enkelt inte hålla tyst.

Vi kom fram till hotellet ganska sent och vi bestämde oss för att äta där. Jag bad om att inte prata så mycket om jobbet resten av kvällen, för att få en paus från allt. Det var en del hotellbesökare som stirrade på henne från baren när vi satt vid bordet. Hon ser faktiskt rätt så bra ut för sin ålder, definitivt en milf. Smal, stora bröst, passande glasögon och en ganska fin röv trotts två barn och en skilsmässa. Jag tänkte för mig själv att om hon inte var en sån pryd kärring så hade jag redan kysst henne och sugit på hennes bröst som doldes under tröjan medan jag lyssnade igen på när hon gick igenom arbetsschemat för nästa dag.

Hur jag än försökte så kunde jag inte få henne att slappna av och prata om något annat, så jag gick upp till mitt rum efter ett tag. Jag ringde min sambo och berättade hur resan hade gått innan jag släckte ljuset för att sova. Min kollega hade rummet bredvid mitt, och jag hörde när hon stängde dörren till sitt rum ungefär när jag släckte ljuset. Medan jag låg där i sängen i det mörkret så hörde jag en mans röst inne i hennes rum tillsammans med hennes. De pratade högt och jag insåg hur tunna väggarna egentligen var på det här hotellet.

Medan de pratade och skrattade kunde jag faktiskt uppfatta en del av vad de sade. Efter en kvart eller så blev det tyst, men bara en kort stund. Först hörde jag sängen knaka där inne. Det tog mig en stund att förstå vad som pågick där inne, men när jag hörde ljuder från sängfjädrarna rytmiskt knaka fattade jag att dem hade sex. Det kändes främmande att hon knullade under tjänsteresan, eller att hon knullade alls med tanke på hur pryd hon verkade vara. Jag försökte ignorera det men ju mer jag hörde det desto kåtare blev jag. Jag tror att dem försökte vara tysta där inne, men efter kanske tio minuter gav dem upp. Hon började flämta, sängen gnisslade högre och jag kunde höra hur dem stötte mot varandra. Hastigheten ökade också och flämtandet övergick i högljudda stön. Jag klev ur sängen, min kuk var redan halvhård och jag gick till väggen för att höra dem båda bättre. Efter en stund hörde jag hur hon knullade snabbare och mannen med henne tog henne hårt. Hennes stön hade blivit så höga att det lät nästan som om hon låg på min säng. Jag var imponerad av hur dem båda orkade eftersom jag tror dem höll på så i över en halvtimme innan hon kom i en enorm orgasm. Det verkade som hon begravde sitt huvud i en kudde för att inte väcka hela hotellet med hennes skrik.

Det som hände sen var helt otroligt för min del. Jag började bli hård igen efter att ha sprutat i min hand. De bytte ställning där inne och det verkade som om han tåg henne hårdare än någonsin, hon kved högljutt vid varje stöt. Jag kunde till och med höra hur olika det lät när olika delar av dem stötte mot varandra. De stannade upp en kort stund innan de fortsatte och jag hörde henne utbrista, ”Aj, helvete! Ta fram glidmedlet för fan, det är i väskan”. Den tursamma jäveln verkade vilja knulla hennes trånga röv. Det började bli riktigt upphetsande när jag sprutade en andra gång. De fortsatte knulla en stund till innan det till slut blev tyst i rummet. En längre stund senare hörde jag dörren öppnas och stängas till hennes rum, han hade gått.

Jag träffade henne vid frukost dagen efter. Hon såg jättebra ut, och verkade mycket mer avslappnad än vad hon var dagen innan. Jag log åt henne när jag rätade till en lapp som stack ut vid nacken på hennes tröja och det verkade som hon förstod att jag hade hört hennes maratonknull kvällen innan. Det var fortfarande lite overkligt för mig att hon knullade någon snubbe hon träffade i baren kvällen innan. Hon var en aning förlägen när hon rodnade, vilket bara fick henne att verka sexigare. Hon bröt snabbt pinsamheten genom att ta fram alla jobbpapper vi behövde gå igenom när vi satte oss vid bordet. Medan hon pratade om strategier och arbetsplaner så vandrade mina tankar till planer hur jag skulle få knulla hennes röv till kvällen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla min fru och Tänder på cuckold lekar: knulla min fru medan jag tittar på

“Soker