Att tjuvtitta på ett lesbiskt par

lesbiskt parVinden böljade genom gräset och vattnet bröt mot stranden. Hon hade gått längs med sanden uppåt där det var mindre folk. Det var så jobbigt med så mycket folk. Hon hittade till slut en plats, satte sig ner och började läsa sin bok. De kom från det andra hållet, två unga tjejer som skrattande tog sig fram. Hon studerade dem medan dem kom gående. Var dem goda vänner eller ett lesbiskt par?

De hade tänkt att hitta en lite mer avskild plats bland sanddynerna, skyld från andra av det höga gräset. De satte sig så nära att hon kunde höra den första kyssen. Skratten försvann plötsligt, och hon kunde höra ett lågt mummel, som om de viskade till varandra. Hon stannade upp och började lyssna mer noggrant, hon hade inte tänkt att det kunde varit ett ungt lesbiskt par. Hon kunde se hur den äldre tjejen lade ner sin vän på filten och tryckte sig själv mot henne. Den yngre tjejen blundade och verkade njuta av vad som hände. De låg i varandras famnar, och ovetande om att hon satt så nära att hon kunde höra allt.

Hon tittade bort, och funderade på hur hon skulle ta sig därifrån. Det kändes löjligt att hon satt så nära att hon både såg och hörde, men att flytta på sig eller röra sig skulle bara få dem att se att hon var där och att hon hade tittat på ett lesbiskt par som hade en privat stund tillsammans. Till slut gav hon upp och suckade inombords, hon satt fast där att sitta still, titta och lyssna på deras hångel.

Den yngre tjejen hade tagit av sig sin bikinitopp och hennes älskarinna kysste och sög lekfullt på hennes små bröst. Hon såg hur kyssarna rörde sig ner över den platta magen och hon kände själv en begynnande upphetsning. Hennes kropp pirrade, hon började känna sig båt. Det kändes som ett tomrum fanns där och att hon var tvungen att fylla upp den på något sätt. Hon såg sig omkring, vad som helst skulle fungera. Hon stirrade en kort stund på solkrämstuben men det var inte vad hon sökte. Hon hade ju sett ett par mjuka händer. Vad hon hade kunnat göra mycket med den tjejen, om hon bara fått chansen. Hon fantiserade om ett lesbiskt par som hade samlag, något hon inte upplevt på länge, att vara ovanpå den tajta unga kroppen och att låta fingrarna glida djupt in. Hon rös till vid tanken, och blundade.

Vad skulle den andra tjejen få göra? Ja, hon skulle få slicka mitt bakersta hål, tänkte hon för sig själv. Låta fingrarna smeka och glida in där med. Att bli uppfylld i båda hålet. Hon kände värmen sprida sig från mellan sina ben och upp över sin kropp. Hon stod inte ut längre. Hon tog fram tuben hon stirrat på förut, drog undan bikinitrosan och körde snabbt in den i sig. Hon var så våt efter att ha fantiserat och när hon tryckte in tuben så gled den in direkt. Hennes fingrar var där med den, hon körde in den djupt tills hon nådde botten. Hon smekte sin svullna klitta och kände vågor av njutning slå över sig.

Hon tittade tillbaka på tjejerna, den äldre tjejen höll på att dra av den yngres trosor. Det lilla blonda hår som fanns kvar sken upp av solljuset och inom kort täcktes det av läppar som slickade över det blottade könet. Fingrarna gled längre ner. Hon satt som förtrollad och såg på. Det var så vackert att se dessa unga tjejer smeka och varandras läppar och kroppar.

Den yngre tjejen spände sig och hennes höfter lyftes mot den äldre. Ett lite mer högljutt stön kom över hennes läppar, och sen började hon skratta. Den äldre tjejen lutade sig tillbaka, hennes leende visade hennes vita tänder som var i klar kontrast mot hennes solbränna. Hennes haka och runt hennes mun var hon kladdig och det glänste i solen. Hon lutade sig fram igen, för att slicka upp det sista dropparna från sin unga älskarinna. Ett underbart lesbiskt par älskog som hon nyss bevittnat.

Efter en kort stund tog dem sig upp från filten och sprang till vattnet. Den äldre stannade bara kort till för att ta av sig sina badkläder. Det var en fin syn att se dem springa mot vattnet, med flödande hår och runda rumpor. De slängde sig i vattnet, nakna och utan en tanke på om någon sett dem.

Hon rätade till sina bikinitrosor och ställde sig upp. Hon skyndade sig bort medan dem två var upptagna i vattnet. Hon var glad över vad hon sett, tillfredsställd av sitt eget smek och ett leende lekte över hennes läppar.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon slickade min fitta på dansgolvet och Underbart att få slicka ungfitta varje dag
Lattfotade-banner-legs