Hon sög min stora kuk så skönt i parken

suga kuk i parkenDet var förra sommaren när vi var ute och reste. Jag var tillsammans med en kompis på besök hos några vänner. Vi hade gått ut för att dansa på en klubb. Min vän dansade med en riktigt sexig tjej med blåfärgat hår, och han verkade byta mellan låtarna. Han verkade ha kul. Jag var inte lika självsäker, och jag var fortfarande oskuld till min egen stora skam.
Jag dansade med flera olika tjejer med när jag väl fick upp modet, och jag fastnade för en härlig blond tjej som var lika gammal som mig. Hon hade dem mest förtrollande blågröna ögonen jag någonsin sett. Hon var bara så sexig och visste precis hur hon skulle föra sig för att få mig runt sitt finger.

Hon dansade nära mig, gned sig mot mig och stönade i mitt öra. Hon nafsade i min hals och jag gjorde samma sak med henne. Jag fick ett sånt otroligt stånd att det mer eller mindre gjorde ont. Det bästa och värsta var när hon vände sig om och gned sin röv mot mig. Det kändes som om jag skulle explodera.
Hon fortsatte bara med det och jag kunde känna hennes hand ta tag om min stora kuk och hon smekte mig genom tyget. Hon rörde sig bara snabbare och snabbare. Jag visste att jag inte skulle kunna hålla mot och komma inom kort. Min rationella sida var den som sade emot om tanken att spruta en kladdig sats i mina byxor medan den andra sidan ville inget annat än att komma.
Hon verkade känna av hur min stora kuk svällde upp när jag var på väg att komma precis när sången slutade. Dansgolvet stannade upp för en kort stund eftersom det var ett byte av DJ. Hon stirrade på mig med en busig blick och tog min hand och drog mig bort från dansgolvet. Vi skyndade ut från klubben, och bara ett kvarter därifrån fanns en park som hon drog in mig i.
Snabbt hittade hon ett buskage som skymde sikten från gångvägen, och i mörkret så hade ändå ingen kunnat se oss från andra sidan parken. Hon var redan på knä och höll på att öppna mina byxor. Min hjärna var inte inställd på så mycket annat än sex vid det laget så jag gjorde allt i min makt att hjälpa henne befria min stora kuk från dem nu trånga byxorna.
Innan jag visste ordet av flög den ur mina kalsonger och hennes läppar slöt sig runt ollonet. Det var den underbaraste känslan jag någonsin känt. Hennes varma fuktiga mun var ett under, och jag trodde nästan att jag skulle komma direkt. Hon tog ett stadigt tag om min pung med ena handen och började runka mig medan hon sög in mig djupare i sin mun.
Jag tog krampaktigt tag om hennes hår och började reflexivt stöta mot henne. Hon verkade vara van för inom kort gled min kuk ner i hennes hals och jag fick se den fantastiska synen av en tjej som verkligen kunde deepthroata! Jag blev som galen när hon själv började stöta mot mig med min stora kuk djupt i sig.
Efter bara några stötar till och från henne lite mer smek, så kände jag min pung spänna sig och hela min lem som värkte av spänning kändes som om den växte till en enorm storlek. Med ett kvävt och grovt stön började jag pumpa stråle efter kladdig stråle av sperma i hennes mun. Jag kunde höra hur hon sörplade och sög i sig och svalde hela min sats medan jag hade den skönaste utlösningen i mitt liv.
Hon fortsatte suga och slickade ren min snabbt slaknande kuk och tittade upp på mig. Med ett leende hjälpte hon mig att stoppa tillbaka den i mina byxor. Efter en kort stund då jag fått hämta andan så bestämde vi oss för att åka hem till henne. Resten av natten var lika underbar och vi har träffats till och från sedan dess. Hon har varit den mest underbara sexpartnern jag haft, och jag är så glad att hon även var min första.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Avsugning i taxin och En skön avsugning slutar med att man sprutar i munnen
hknbannerny