Du vill att hon ska svälja sperma när hon sugit kuk

suga kuk och svälja spermaJag öppnar dörren sakta och du hör hur den knarrar, och ser mig, den som smugit sig in. Jag står där, i bara en t-shirt som döljer mina bröst och kön. Min vän ställer sig bredvid sig, och hon har på sig enbart din tröja. Känner mig så upphetsad ikväll och jag hoppas att du känner likadant.
Jag märker att vi har fått den reaktion vi ville när vi börjar sakta gå mot dig. Min tunna tröja framhäver min figur, och jag vet att du stirrar på hur jag rör mig. Jag gillar det verkligen. Mina höfter gungar fram och tillbaka, jag överdriver rörelserna lite för dig. Min väninna ser att du stirrar, hon lutar sig fram så du kan se hennes urringning väl och ger dig en slängkyss.

Jag kommer fram till dig, vänder min söta rumpa mot dig och vickar på den innan jag sätter mig i ditt knä. Åh, jag tror jag känner något stort i dina byxor. Min väninna grenslar ditt andra ben, hon fnissar och putar ut sina bröst rakt framför dina ögon. Du vet att du inte vill annat än att smaka på dem. ”Är de mindre än du trodde?”, viskar hon med ett leende. Hon lutar sig fram så brösten smeker över ditt ansikte. Nafsar du kanske i dem?
Hon fnissar högljutt när du gör det och jag tittar på och känner hur min våthet växer. Det är nog något du kan känna mot ditt ben. Jag är ledsen, jag kanske skulle ha haft trosor på mig men jag tror inte du har något emot det? Ja, jag kan se din lem genom byxorna nu. Det är så sexigt. Kanske ska vi låta den få vara med.
Jag flyttar mig mellan dina ben, för rumpan mot dig och gnider den mot ditt skrev. Jag känner hur din hårda lem lägger sig perfekt i min skåra, jag känner hur grov den är och flyttar mig sen så min väninna äntligen kan öppna dina byxor. Den flyger fram, stolt och hård framför hennes ögon. Hon flämtar till i förvåning när hon ser hur stor den är. Hon ger dig en blick, hon gillar vad hon ser. Hon tar tag om din kuk, hennes händer är så små, den ser så enorm ut. Det är nog bäst att jag hjälper henne. Jag tar tag om din stadigt växande kuk, och nu är båda våra händer runt den.
”Jag ska visa dig hur man runkar av en man”, säger hon till oss båda. ”Jag vill att du hjälper mig, för jag misstänker att han har en riktig sats som kommer att komma. Jag kanske till och med ska svälja sperma ikväll”. Sakta men bestämt börjar hon runka av dig.
Känn hennes smala fingrar röra sig upp och ner för skaftet. Se hur hon runkar din kuk och jag tittar, helt förtrollat på din svullna kuk. Jag kan bara titta en stund innan jag drar av mig din tröja och smeker och nyper i mina bröstvårtor medan du tittar på hur hon smeker dig. Jag kan se hur du blir hetare, och jag blir så kåt av att titta på. Hon kan se vilken effekt hon har på dig, och du kan inte låta bli att stirra på mina bröst.
Hon ökar takten. Runkar dig snabbare nu, du stirrar upphetsat, förlorad i hur jag smeker mina bröst. Du märker knappt att hon har tagit av sig sin tröja. Men du märker när hon gnider sina bröst mot dig. De kanske inte är jättestora men de känns underbara när dem omfamnar din kuk och glider upp och ner för den. Hon blir kladdig och insmord av din försats.
Du måste väl vara nära att komma? Jag hoppas det, för jag kommer snart. Mina händer rör sig neråt, bort från mina fasta bröst som förtrollat dig, och jag börjar smeka min fitta. Din kuk glider mellan hennes bröst, och jag smeker mig i samma rytm som ni. Hon bestämmer sig för att det är dags för dig, så hon gör något nytt. Hon öppnar sakta sin mun och hon sträcker ut sin tunga, ivrigt villig att svälja sperma. Ja! Du vet vad som kommer att hända nu.
Jag tittar noga på när hennes mun sluter sig över ditt ollon. Det är så sexigt. Jag för sakta in ett finger i min fitta, samtidigt som hon gör det. Hon fortsätter att runka dig hårt, suger om dig, hennes tunga glider över ditt ollon. Åh jag hoppas att det känns skönt för dig och henne för det gör mig så våt. Hon tar dig djupare. Kan hon det? Jag är lite besviken, du är för stor verkar det som. Hennes sörplande ljud hon gör när hon suger dig är så uppkåtande.
Jag lutar mig fram och tar tag om din pung. Jag vet hur killar gillar att bli smekta på just rätt sätt. Jag smeker och masserar dem sakta medan hennes mun glider över din kuk. Det är väl varmt och skönt nu? Jag kan känna hur dina muskler börjar spänna sig. Du håller på att komma. Gör det! Kom i hennes mun.
Upp och ner, hennes smala fingrar leker över din kuk som blivit helt kladdig av dina safter och hennes mun. Åh gud! Jag kan känna det! Jag kan verkligen känna hur satsen börjar röra sig genom din kuk. Hon öppnar plötsligt sina ögon när du sprutar den första strålen rakt i hennes hals. Girigt vill hon svälja sperma från dig. Hon är så söt just i det ögonblicket, eller hur? Ska hon? Ja, det gör hon! Hon sväljer det. Ett sista sug och så sväljer hon hårt din sats. Hon tittar upp på dig och ler. Jag hade hoppats att du skulle ha sprutat på hennes bröst men hon får alltid som hon vill.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Vilt sex med gamla vänner och Vår första glory hole upplevelse på klubben
Soker-Par