Vi knullade på kontoret efter alla hade gått hem

knullade på kontoretDet regnar en massa ute medan jag sitter vid mitt skrivbord på kontoret, det är sent och jag har jobbat över. Jag har tråkigt och fantiserade att vi knullade på kontoret. Det är knäpptyst i lokalen, förutom det låga surret av datorerna. Plötsligt känner jag att någon står bakom mig. Jag börjar vända mig om och någon täcker över mina ögon med sina händer.

”Gissa vem”, hör jag någon viska i mitt öra med en sexig röst. Jag tar bort händerna från mina ögon, vänder mig om och ser förvånat på dig där står hon i en rock och högklackade skor.

”Vad gör du här?”, frågar jag förvånat.

”Jag vet att du jobbade över så jag ville överraska dig. Är du överraskad?”, svarar hon och öppnar rocken. Det enda hon har på sig under den är ett par fisknätsstockings. Mitt hjärta hoppar till när jag tänker på hur det skulle vara om vi knullade på på kontoret.

”Verkligen överraskad”, säger jag med ett leende och ställer mig upp. Jag kommer närmre henne, mina händer glider in under rocken och smeker hennes nakna hud när våra läppar möts i en öm kyss. Hon tar sig lös och lutar sig mot mitt skrivbord. Hon börjar öppna mitt bälte och sedan mina byxor, hon drar av mig byxor och kalsonger i en snabb rörelse och låter kläderna falla till golvet. Min redan hårda kuk står stolt ut och är bara några centimeter från hennes ansikte. Hennes små händer sluter sig snart runt kukroten.

”Jag älskar den här jävla stora kuken”, utbrister hon med ett litet skratt innan hon slickar över ollonet. Jag tycker om att se hur hon sakta tar in min kuk i sin mun. Hon tittar upp på mig med sina vackra ögon när hon börjar röra sig upp och nerför min kuk. Hon tar ut min kuk ur sin mun och börjar runka den medan hon suger på min pung. Efter jag har blivit stenhård så ställer jag henne upp och sätter henne på skrivbordskanten. Jag drar min stol närmre, särar hennes ben och sätter dem så hon sitter bekvämt på skrivbordet.

Sakta låter jag min tunga slicka över hennes fuktiga fittläppar. Jag känner hur hon darrar till när min tunga glider mellan dem, hela vägen upp till hennes klitta. Tungan dansar runt den, och jag hör hur hon börjar stöna och hennes safter flödar ur henne. Jag särar mer på hennes läppar och låter min tunga doppa in i hennes fitta medan min tumme smeker över hennes klitta. Hon släpper ut ett högre stön, spänner sig och börjar komma för mig på skrivbordet.

Jag ställer mig upp och tar tag i hennes fotleder. Jag gnider mitt svullna ollon mot hennes klitta. Hon vrider sig under min behandling. Jag vet hur mycket hon gillar det när jag smiskar och gnider min kuk mot hennes svullna fitta. Jag låter skaftet glida mot hennes våta fitta och över klittan. Hon börjar andas häftigare. Jag för min kuk mot hennes våta fitta och snabbt glider den in i henne. Hon slänger sig fram och tillbaka när jag glider in och hennes stön fyller upp det tomma tysta rummet. Jag är i himmelriket när vi började knulla på kontoret.

”Knulla mig hårdare”, ropar hon och jag börjar öka takten och knullar henne hårdare. Min pung slår hårt mot hennes röv. Jag känner att hon börjar komma runt min kuk igen och lutar mig fram för att suga på hennes bröstvårtor medan jag knullar henne hårt. Jag hör ett högt stön från henne när hennes fitta spänner sig och börjar krampa runt min kuk i en orgasm. Det får mig att nå min gräns och jag börjar spruta min varma sperma djupt i hennes fitta.

Våra safter blandas och rinner ner på mitt skrivbord. Jag drar ut min kuk och lutar mig fram för att slicka hennes fitta, medan jag smeker klittan lite till. Hon kommer igen på nolltid och jag ler medan hon flämtar och darrar på mitt skrivbord. Jag lutar mig fram och kysser dig så du får smaka våra blandade safter.

Jag lutar mig tillbaka i min stol medan hon glider ner på golvet, hennes ben kan inte hålla henne stående. Hon lutar sig mot mig, mellan mina ben och börjar sakta smeka och slicka över min kuk. Hon ser mig djupt i ögonen när hon börjar suga på min halvhårda kuk och slickar av all sperma och fittsafter från den.

Efter en stund vänder hon sig om och lutar sig över skrivbordet med särade ben. Hon sträcker ner sin hand och börjar smeka sin fitta med sina fingrar rakt framför mina ögon. Jag lutar mig fram och börjar slicka henne igen tills hon blir riktigt våt igen. Jag höra hur hon börjar bli redo för mig igen genom att lyssna på hennes låga flämtningar och stön, och min kuk blir stenhård igen. Jag ställer mig upp och gnider min kuk över hennes fitta innan jag sakta börjar föra in den i henne. Sakta börjar hon själv trycka sig mot mig medan jag stöter mot, och vi får in en fin knullrytm. Jag ökar takten och hör hur hennes stön blir högre. Jag kan se hur hennes bröst gungar fram och tillbaka när jag knullar henne och jag hör hur min pung högljutt slår mot hennes klitta. Samtidigt så trycker jag in min tumme i hennes trånga lilla röv medan jag ökar takten och styrkan i mina stötar.

”Åh Gud, knulla mig hårt! Knulla din lulla slyna”, flämtar hon ut. Jag ökar takten mer och känner hur hennes fitta börjar krampa runt min kuk igen. Jag fortsätter och får henne att komma ännu kraftigare. Hon knuffar bort mig och klappar på skrivbordet. ”Lägg dig här, älskling”.

Jag rensar skrivbordet snabbt och lägger mig på rygg, min hårda kuk står upp som en flaggstång. Hon grenslar mig och jag känner hur min kuk glider in i hennes fitta igen. Hon stönar till när hon tar in mig ända till roten. Sakta börjar hon gunga fram och tillbaka på min kuk.

”Mmmm, jag älskar att se på när du rider av mig”, viskar jag och börjar smeka hennes bröst. ”Åh, så du gillar när din lilla slyna rider på din stora hårda kuk?”, kuttrar hon och börjar rida av mig snabbare.

”Ja, det gör jag”, svarar jag och börjar suga på hennes bröstvårtor. Hon börjar stöna högt igen och skriker ut sin nästa orgasm. Jag stöter mot henne så snabbt jag bara kan medan jag suger och nafsar på hennes bröstvårtor medan hon kommer. Till slut ebbar hennes orgasm ut och hon glider av mig och lägger sig bredvid mig på skrivbordet. Jag flyttar mig mellan hennes ben och för in min kuk i hennes fitta. Jag börjar knulla henne snabbt och hårt igen och ser på hur hennes bröst gungar fram och tillbaka med mina stötar. Du kommer igen och klämmer så skönt om min kuk medan jag knullar henne djupt.

Jag kan känna att jag är på väg att komma medan hon skriker ut sin njutning i det tomma kontoret. Jag drar ut min kuk och beordrar henne att ställa sig på alla fyra. Hon vänder sig snabbt och svankar så hennes röv putar ut ordentligt. Jag börjar arbeta in min kuk som är alldeles våt och insmord av hennes fittsafter. Den glider snart in och jag börjar knulla henne hårt igen och känner hur min pung börjar spänna sig.

”Jag kommer”, flämtar jag. ”Ja, kom för mig. Kom i min trånga röv”, ropar hon när jag börjar spruta min sats i hennes röv. Just då hör vi ljud utifrån korridoren och vi kastar oss båda på golvet. Jag med min slaknande kuk, och hon med min sperma rinnandes ur sin röv. Det är städerskan som kommit in för att städa för kvällen, och vi börjar snabbt försöka klä på oss igen. Vi som trodde vi skulle vara helt ensamma hela kvällen när vi knullade på kontoret.

sexplorerbannerny