Knullade henne i röven på parkeringen

knullade henne i rövenInnan vi blev sambo oss så genomgick vi en period då vi hade paus i vår relation. Vi bodde några timmars bilfärd från varandra, och hon hade bestämt sig för att komma till stan jag bodde i för att besöka sin syster. Hon ville såklart träffas lite kort för en fika när hon ändå var i närheten. Det hade varit länge sedan jag knullade henne i röven, och även om vi bara skulle ses så ville jag träffa henne ändå. Hon lånade sin systers bil och hämtade upp mig. Hon klädde sig sällan utmanande, men just den dagen hade hon klätt sig på precis det sätt som brukade få mig kåt.

Vi bestämde oss att besöka en krog istället för ett café så vi kunde äta något ordentligt. Vi småpratade om lite säkrare ämnen, vi var troligen båda oroliga för att säga något fel eller ta diskussionen åt fel håll så som att prata om varför vi gjort slut. Att hänga med henne igen kändes riktigt skönt, och allt verkade gå bra. Hennes bröst har alltid varit perfekta i mina ögon, inte för stora men inte för små heller. Dem var fasta med fina små rosa bröstvårtor. Var gång hon tittade bort eller på en av storbildsstv:n i lokalen så smygkikade jag på hennes bröst som framhävdes så fint av hennes tunna blus. Var gång hon gick till toaletten så kunde jag inte låta bli att stirra på hennes fasta röv.

Vi hade ätit och pratat och det hade börjat bli sent. Jag kunde inte sluta tänka på hennes sexiga kropp, och hur länge sedan det var jag knullade henne i röven, men det var dags att gå. Vi gick ut till parkeringen, och våra händer sökta omedvetet varandras. Vi kom till bilen och satte oss i den. Kort efter det lutade vi samtidigt mot varandra för att kyssas. Det övergick snabbt till hångel, och min hand kröp upp till hennes bröst medan hennes smekte längs med mitt innanlår. Vi satt där troligtvis i flera minuter, hånglade och flämtade. Det var riktigt skönt. Vi insåg att vi satt där på en mörk parkering, vem som helst hade kunnat se oss genom rutorna, även om det var kväll. Hennes systers bil var en minivan, och det passade våra planer perfekt när vi kröp bak i bilen, bort från dem som skulle kunna se oss.

Min hand gled in under hennes blus och jag nöp i hennes bröstvårta. Hon brukade ha på sig en behå som man knäppte fram, och hon hade en sån på sig just ikväll. Det var en barnlek att öppna den för mig och hennes bröst var helt fria. Jag såg hur hon öppnade en mun och stönade lågt, medan hon lutade sitt huvud tillbaka. Jag fortsatte att nypa och låta fingret cirkla runt hennes bröstvårta tills den var stenhård. Jag pussade längs hennes hals, på hennes öra för att sen kyssa hennes mun. Hon fortsatte smeka längs med mitt lår, och hon började närma sig min nu stenhårda kuk.

Hon drog ner min gylf, hennes hand gled in och slöt sig om min svullna lem. Hon började sakta runka av den. Jag lyfte upp hennes blus så hennes bröst var fria, och började kyssa och nafsa i bröstvårtorna. Samtidigt så lät jag min ena hand smeka längs med hennes lår. Hon stönade till igen. Min hand kom upp till hennes midja, och gled runt till hennes underbara röv. Hon hade vanliga trosor på sig, även om jag hade fantiserat om henne i string så spelade det ingen roll. Jag klämde på hennes röv, masserade den medan jag fokuserade på hennes bröst. Till min förvåning så började hon vrida sig under mig, stönade och flämtade. Hon höll på att komma, det var ofattbart för mig att hon höll på att göra det när jag bara nafsade i hennes bröstvårta och smekte hennes röv.

”Jag kommer”, viskade hon och jag fortsatte. På bara några sekunder kom hon för mig och jag var så glad. Hon började lugna ner sig, andades djupt och stirrade på mig med en kåtblank blick. Utan att tveka sade jag, ”Jag vill smaka din fitta”. Hon tittade bara på mig, men jag lutade henne mer bakåt och hon följde med i rörelsen så jag skulle komma åt hennes fitta. Jag började att slicka hennes lilla rövhål, hon låg först stilla men började snart röra sig mot mig. Hon gillade det när jag gjorde så med hennes röv.

Till slut rörde jag mig mot hennes fitta, och den smakade sött och salt på samma gång. Hon tittade på mig och särade mer på sina ben så jag skulle komma åt henne. Jag lyfte på hennes kjol och skådade hennes blottlagda och rakade fitta. Hon visste hur mycket jag gillade det. ”Du har rakat dig”, sade jag med ett leende. ”Tja, jag hoppades och ville att du skulle gilla det”, svarade hon.

Jag älskade när hon rakade sin fitta, och då skulle det vara allt hår som hon rakade bort. Den fitta jag stirrade på var precis så. Den var len, ren, våt och smakade underbart, och jag slickade henne rejält. Hon var inte van med det förrän hon träffade mig. Ganska snart kom hon igen. Jag var stenhård och redo att knulla henne, det spelade ingen roll var hon ville bli knullad så länge jag fick köra in min kuk i henne.

Vi rumlade runt tills vi kom till bilens bakersta del. Mina byxor åkte ner medan hennes kjol fortsatte vara uppe. Vi lade oss sked med varandra, min hårda kuk hittade hennes insmorda lilla rövhål. Hon tryckte sig mot mig, sakta och försiktigt gled min kuk in i hennes röv. När ollonet var inne i henne så suckade hon nöjt till. Hennes röv var så tajt, och jag var den enda hon haft analsex med. Sakta men säkert rörde vi oss mot varandra. Min kuk kom djupare och djupare medan jag knullade henne i röven. Hon kände att jag började närma mig så hon ökade takten. Vi låg fortfarande sked stötte jag in min kuk djupt i henne och jag kom medan jag knullade henne i röven, hårt. Det kändes som om det bara flödade ur mig istället för den vanliga pumpande känslan, så kraftig var min utlösning. När hon kände att jag började sluta komma så spände hon sina rövmuskler och kramade om min kuk. Jag fortsatte att pulsera i henne.

Vi samlade oss och lyckades famlande ta oss tillbaka till framsätet. Fönsterrutorna i bilen hade immat igen helt. Vi skrattade lite och undrade högt om någon hade sett oss, vare sig om bilen rört sig medan vi haft sex eller om hennes röv eller min hade synts genom rutorna. På vägen hem skämtade vi om att vi hade knullat i hennes systers bil. Vi visste att hon aldrig skulle göra något sådant. Vi kom till hennes syster, hon parkerade bilen. Vi började gå hem till mig, vände oss om för att ta en sista titt på bilen medan vi fnissade. Det fanns inte en chans att någon skulle lista ut vad vi hade gjort i den bilen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag fick knulla hennes röv i flickrummet under festen och Ett härligt analsex som blir så mycket mer

Kata kvinnor