En tjej till trekanten – Det blev en succé

tjej till trekantenVi hade diskuterat hur den första trekanten skulle vara men vi hade tidigare inte tagit steget förrän vi hittade en tjej till trekanten på en dejtingsida och hon skulle komma till oss på lördag kväll. Jag hade tänkt på det hela veckan och blivit mer upphetsad för var dag. När jag vaknade på lördagen så var jag både kåt och nervös över vad vi skulle hitta på. Vi var egentligen båda nervösa och försökte hålla oss upptagna så vi inte tänkte på att det skulle komma en tjej till trekanten för mycket.

Det började bli sen eftermiddag, vi hade ätit middag och jag bestämde mig för att ta ett bad för att göra mig i ordning. Min fantasi var helt galen, och jag såg framför mig hur allt skulle vara när hon kom, hur det skulle börja och hur vi skulle börja. Jag var så nervös att jag verkligen försökte fokusera på att göra mig i ordning, som att raka mina ben, raka och trimma mitt könshår och jag funderade på att kanske klittra lite innan tjej till trekanten kom men bestämde mig för att det skulle vara nog att hålla mig tills hon kom.

Jag hade funderat länge på vad jag skulle ha på mig, och det slutade med att jag tog på mig ett par högklackade skor och inga strumpbyxor för att verkligen framhäva mina ben. En kort klänning utan axelband och en svart liten string var vad jag valde. När jag kom ner så trodde jag inte att hans ögon kunde bli större när han såg mig. Han synade mig rejält och lyckades hålla sig från att kladda för mycket på mig för att inte förstöra hela ensamblen som jag jobbat så hårt på under eftermiddagen.

Det var tidig kväll när Sara ringde på dörren och mitt hjärta slog så hårt att jag var rädd att jag skulle få en hjärtinfarkt. Jag stirrade på min man och han tittade tillbaka lite förvirrat, vi var som förlamade innan han själv tog initiativet för att öppna dörren. Hon kom in i rummet och hälsade på mig, och jag kunde bara stirra på hennes långa vackra ben som verkade sträcka sig i oändlighet innan jag kom till den gula klänningens kant som var så högt upp som den bara kunde utan att hennes rumpa skulle synas. Den hade en djup urringning som verkligen framhävde hennes stora bröst. Vi satte oss alla tre på soffan med ett varsitt glas vin och pratade lite.

Vi hade diskuterat på dejtingsidan vad vi ville få ut av en tjej till trekanten men också att vi skulle göra det som kändes naturligt för oss alla, så jag lät min man ta första steget medan jag tittade på. Jag såg på hur han lutade sig fram och kysste henne, min hjärna exploderade av åsynen. Först kände jag en stark upphetsning av det när jag såg deras läppar mötas och hur hans händer rörde sig över hennes kropp, klämde på hennes bröst innan han fortsatte ner mellan hennes ben. Jag kände hur mitt hjärta började slå snabbare när jag började smeka längs med mitt eget lår, jag var säker på att jag kunde känna hur min fitta började bli våt. De ställde sig upp framför mig och hon började öppna hans skjorta. Den kastades på golvet när han började dra ner blixtlåset på hennes klänning. Hon öppnade hans byxor en aning och började smeka över hans kuk genom kalsongerna. ”Någon börjar bli upphetsad”, fnissade hon samtidigt som han drog av henne klänningen.

Hon stod framför mig i enbart ett par stayups, en svart spetsbehå och ett par minimala trosor. Hon var så sexig, och jag blev bara mer nyfiken på hur det vore att vara med en tjej medan hon knuffade ner min man på soffan. Hon vände sig mot mig och sade, ”Du ska inte känna dig utanför i den här trekanten, det är ju som sagt en TRE-kant”. Hon tog min hand och drog mig till sig. Hon kysste mig och även om jag var lite förvånad så kändes det skönt. Jag hade kysst andra tjejer men det hade varit när jag varit berusad, mest för att hetsa upp killarna och få drinkar i baren. Det här var mycket mer intensivt och jag gillade det. Mina händer rörde sig över hennes kropp, jag kände hennes mjuka hud medan jag smekte över varje del av henne tills jag tog tag om hennes tajta röv och hon gjorde samma på mig.

Jag tittade ner på min man där han satt på soffan och stirrade på oss, hans redan hårda kuk försökte tränga sig ur hans underkläder och längtade efter att få bli lössläppt. Då kände jag hur hon drog ner blixtlåset i min klänning och den föll till golvet med hjälp av hennes smekande händer. Hennes händer gled över hela min kropp samtidigt som mina försökte upptäcka hennes. Hon knuffade ner mig på soffan så jag satt bredvid min man innan hon grenslade mig.

Hon började kyssa mig igen innan hennes mun rörde sig längs med min hals och hon började slicka och nafsa i mina bröstvårtor. De blev direkt hårda och jag kände hur hennes hand började smeka min fitta genom trosorna. Jag lutade mig över och började kyssa min man medan min hand sökte sig in och tog fram hans hårda kuk. Jag började runka honom medan Saras mun rörde sig vidare ner över min kropp samtidigt som hon fortsatte smeka min fitta. Jag var så våt av upplevelsen.

Hon nådde äntligen min fitta och jag kände hur hon drog min trosa åt sidan. Ett finger gled över mina våta fittläppar, hon smekte upp och ner mellan dem innan hon särade på dem och jag kände hur hennes finger började arbeta sig in i mig. Jag kände hur hennes tunga började röra sig över min klitta och jag flämtade till när min mat tog mitt bröst i sin hand. Det kändes som om jag dött och kommit till himlen.

Hennes finger gled in och ut ur min trånga fitta, samtidigt som hon slickade min klitta och jag kände att jag blev så våt som jag aldrig blivit tidigare. Min klitta svällde upp medan hennes tunga cirklade runt den. Jag var så kåt att jag försökte luta mig mot min man för att kunna suga hans kuk med nådde inte riktigt fram. Han fattade vad jag försökte göra och ställde sig upp så han placerade sin kuk alldeles framför min mun.

Tacksamt tog jag tag om hans kuk, runkade snabbt av den innan jag slickade mig om läpparna och tog in hans ollon i min mun. Jag kände hur Sara började suga på min klitta, och det är något som jag alltid älskat när någon slickar min fitta. Jag tog in mer av hans kuk i min mun och smekte över hans pung. Innan jag visste ordet av så kändes det som om jag skulle explodera, Sara visste verkligen hur man slickade fitta. Hela min kropp började spänna sig medan jag sög av honom hårt och grep tag om hans pung. Jag gav ifrån mig ett kvävt skrik när orgasmen kom, jag tror nästan att jag höll på att bita av hans kuk när Sara klämde in sina fingrar i min krampande fitta. Samtidigt kände jag hur hans kuk svällde upp och han började spruta sin sperma i min mun och rakt ner i min hals.

Det var ett riktigt skönt förspel för kvällen och vi bestämde oss för att ta det lugnt innan vi fortsatte trekanten.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Den sexiga chatten blir verklighet och Trekant med den kåta grannen

Soker-Par-banner-650x115-static