Han knulla tonåring gudinnan från sitt gymnasium

ung sexig mammaNär jag gick andra året på gymnasiet träffade jag en tjej, vi pratade lite och blev ganska fort vänner. Vi satt tillsammans mer eller mindre varje lunch, jag gillade henne verkligen men jag fick veta senare att hon hade en pojkvän. Av ren olycka så blev hon även gravid, och vi träffades inte särskilt mycket efter det. Vi sågs ibland i korridorerna, hälsade på varandra och tappade mer eller mindre helt. Jag stötte på henne igen när vi tog studenten, jag minns att hon hade en riktigt fin och sexig klänning. Lyckades fånga henne ett ögonblick och frågade hur det var, allt var bra enligt henne. Jag trodde det var sista gången vi skulle se varandra.

Månaderna gick och jag hade inte tänkt på henne, men det var då det hände. Jag hade gått till en kompis på en grillkväll, och döm om min förvåning när hon även var där. Jag gav henne en stor kram och sa, ”Det är riktigt kul att se dig igen”. Hon var också glad att stöta på mig. Det var inte riktigt nog med stolar på den lilla festen och jag hade tagit den sista stolen. I ett ögonblick av gentlemannakänsla så erbjöd jag henne min stol, men hon sa, ”Kan jag inte sätta mig i ditt knä istället?”. Jag var en aning förvånad när hon sa det, och tänkte inte säga emot. Så vi satt där, hon i mitt knä och vi snackade om allt som hade hänt sen vi tog studenten. Och varje gång vi tystnade så såg jag henne i ögonen och hon såg på mig, och jag kände att det enda jag ville göra var att kyssa henne. Jag flörtade ganska rejält med henne under kvällen, sade hur sexig, snygg och allt annat hon var och hon log åt mig. Jag frågade hur det var med hennes barn, och killen med och jag fick svaret, ”Han har dragit!”. Min första tanke var, ”vilken skit”. Men jag visste att jag inte ville slänga mig in i något förhållande med henne nu, jag var inte säker på hur jag skulle kunna hantera den hela barnsituationen. Jag ville bara knulla tonåring gudinnan från min gymnasietid.

Jag flörtade mest bara med henne under kvällen, vi kom in på en del sexsnack med såklart. Hon lyckades kåta upp mig med allt hon snackade om och jag tyckte det verkade som hon själv hade blivit det med. Jag sade till och med i ett litet smått alkoholrus att hon gjorde mig så hård, och hon gned sig mot mitt skrev när jag sade det. När hon skulle lämna festen så följde jag henne till taxin, gav henne en kram. Innan hon åkte sa hon, ”Har du några planer för nästa söndag?” och jag svarade, ”Mina föräldrar vill att jag följer med till stranden för en picknick under dagen, men jag kanske stannar hemma istället”. ”Så, du kommer ha hela huset för dig själv då?”, frågade hon. ”Ja, det ser så ut, hurså?”. Då kom den stora frågan som jag inte förväntat mig, ”är du fortfarande oskuld?”. Lite chockat svarade jag, ”ja”. Hon fortsatte utan att tveka, ”vill du knulla mig?”. Igen så kom svaret automatiskt, “ja”. Även om det kändes pinsamt så byte vi nummer och vi smsade hela veckan. Jag kunde knappt bärga mig att knulla tonåring gudinnan som hemsökt mina fantasier under tiden jag gick på gymnasiet.

En vecka gick, och vi messade om vad vi planerade att göra. Jag skrev att jag var tvungen att vänta tills mina föräldrar åkte och sen skulle jag skicka meddelande att hon kunde komma. Jag sa till mina föräldrar att jag hade tänkt hänga med några kompisar, gå på bio och dem tog det ganska bra och förstod att deras son kanske inte var jätteintresserad att hänga med till stranden med sina föräldrar. När dem stack skickade jag iväg meddelandet och att jag skulle snabbt fixa lite kondomer. Jag fixade det och väntade bara några minuter innan hon kom. Jag öppnade dörren och där stod hon, en sexig uppenbarelse i kortkort. Jag gav henne en komplimang hur sexig det fick henne att se ut, jag fick till och med modet att berätta vad jag inte vågat under gymnasietiden. ”Jag har något att erkänna”, ”Vadå?”, frågade hon. ”Jag var egentligen rätt så kär i dig på gymnasiet”, hon blev lite förvånad. ”Varför? För att jag var en blyg nördig tjej, eller?”, ”Ja. Jag var ju själv en ganska blyg och nördig kille och jag tror det var därför jag föll för dig”. Vi log båda två och stirrade varandra i ögonen. ”Jag har velat göra det här sen vi sågs på grillkvällen”, sa jag och lutade mig fram och kysste henne.

Vi gick till mitt sovrum, och när vi satte oss på sängen tog hon av sig sin tröja. Under dolde sig ett korsettlinne. Vi hånglade ett tag, jag smekte över hennes stora runda bröst och ner mellan hennes ben. Jag drog försiktigt av henne trosorna och började slicka henne. Hon stönade lätt, ”Det här är din första gång, eller hur?”, ”Ja”, mumlade jag. ”Du är riktigt bra på det. Tittar du ofta på porr?”. Jag var en aning nervös att erkänna för någon att jag tittade på porr och försökte förklara att jag bara instinktivt visste vad jag skulle göra. Hon avbröt mig i min förklaring, ”det är okej om du kollar på porr”. Jag vågade erkänna efter det. Efter någon minut, tog jag mig upp och drog av henne korsettoppen och hennes stora bröst var där framför mina ögon. Jag började suga och klämma på dem, hon drog av mig min tröja och stönade, ”jag vill suga din kuk”. Jag drog av mig mina byxor, och kalsonger. Hon sög mig långsamt, och jag älskade det. Hennes tänder var lite sneda i en del av munnen och det kändes som om hon höll på att bita mig, men jag gillade känslan.

”Jag vill ha din kuk i mig, nu!”, sa hon med kåtblanka ögon. Jag tog fram en kondom, och efter lite trixande fick på den. Jag tryckte mot hennes inbjudande fitta och gled sakta in. Jag började knulla henne långsamt och hon suckade och stönade lågt. Efter en liten stund ökade jag hastigheten och ju snabbare jag knullade henne, desto högre stönade hon. ”Herregud, du är så skön!”, kved hon. ”Jag visste du skulle gilla det. Gillar du det? Eller älskar du det?”, flämtade jag. “Jag älskar det!”, skrek hon. Jag knullade henne så hart att hon rev min rygg och det gjorde mig bara mer upphetsad. Vi hånglade, vi nafsade varandras öron och hals. Jag kom till slut, jag hade klarat mer än jag trodde jag skulle min första gång. Jag la mig bredvid henne, och hon ville mysa efteråt. Vi låg där, jag strök hennes hår. Hon höll på att somna men jag ville ha lite mer kul. Jag slutade stryka hennes hår, och började smeka hennes fitta, hon öppnade ögonen och tittade leende på mig. Jag slickade henne igen en stund, sen trädde hon på en kondom på mig kuk och förde in mig en andra gång i hennes härliga fitta. Vi fortsatte knulla länge. Hon kom, hon drog i mitt hår när hon gjorde det och jag kom ännu en gång alldeles efter. Jag kände att det troligen inte skulle bli mer knullat den dagen, så jag frågade henne om hon ville göra mig sällskap i duschen och fräscha till oss efter allt. Hon sa inte emot och följde mig.

Vi tvättade av varandra, och hånglade i duschen och det slutade med att jag började ta henne bakifrån. Den här gången var det lite svårare eftersom allt vatten gjorde det lite för halt. Jag kom på hennes röv, och vi tvättade av oss igen. Vi kom ut ur duschen och hade knullat igen om inte mina föräldrar hade ringt och sa att dem var på väg hem. Så vi fick klä på oss och hon gick hem. Vi tittade på klockan, och insåg att vi hade knullat tre gånger på bara två timmar. Jag var imponerad på mig själv. När hon var på väg att gå sa hon, ”Jag vill inte komplicera saker med känslor mellan oss”. Jag svarade, ”Oroa dig inte, du är en mamma och jag är inte redo för ett sånt förhållande just nu.” Hon log, pussade mig och gick. Det kändes bra, det enda problemet var alla märken jag hade runt halsen efter vårt nafsande i sängen. Mina föräldrar märkte det direkt, såklart. Jag hittade på en undanflykt att jag hade träffat en tjej när jag var ute med kompisarna som gillade att bitas.

Jag kommer aldrig glömma henne efter det vi gjorde. Vi hörs av lite då och då det hände att vi snackar om den dagen. Vi har inte knullat sen dess, men jag hoppas att vi kommer att ha lika kul någon gång i framtiden.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla oskuld under lektionen och Förlora min oskuld en underbar kväll på balkongen