En förnedrande BDSM sex upplevelse på jobbet

”Tja, jag är glad för min trosor”, skrev Mark i mistress2chattfönstret. Han pratade med en Mistress han hade lärt känna för ett par veckor sedan och såg fram mot att experimentera med BDSM sex. De hade kommit överens om att han skulle börja med kvinnliga underkläder på jobbet, och fick strikta order om att han skulle bli bestraffad om han inte gjorde som han blev tillsagd. “Älskar att höra om en man i spetstrosor och strumpeband”, var svaret som poppade upp i rutan. De båda hade chattat ett tag medan Mark var på jobbet. Han hade ett delat kontor och satt ganska skyddat från dem tre kvinnor han arbetade med, det gjorde att han kunde spendera tid med lite skoj på nätet utan att bli upptäckt av sina medarbetare. De tre tjejerna hade ingen aning om vad han höll på med under arbetstid.

Hon log medan hon skrev svaret till sin lilla pojke. Allt hon ville var att Mark fick en utlösning, så hon kunde fortsätta med planen dem kommit överens om. ”Den här pojken gillar sina underkläder och att bli förnedrad, så snart han slutar kommer han få mer än vad han kan hantera”, tänkte hon för sig själv. ”Så, vad tror du tjejerna på kontoret skulle säga om dem visste att du hade sådana underkläder på dig varje dag?”, fortsatte hon skriva. ”Jag kan inte föreställa mig vad dem skulle säga, och jag vet inte vad jag hade tagit mig till om dem hade vetat om det, Mistress”, svarade Mark och lutade sig tillbaka i sin stol. Han kunde känna hur trosornas tyg smekte över hans kön, och det kändes som att han skulle kunna komma när som helst. Hon kunde avläsa hans upphetsning genom meddelandena. ”Kom igen, du kan göra det”, tänkte hon och skrev en rad erotiska meddelanden till honom. Hon tittade på sin telefon, hans nummer var inlagt och hon hoppades verkligen att idag skulle vara dagen han kom för henne.

Mark spände sig, hela hans kropp spände sig och hans kuk exploderade i trosorna ju mer han fantiserade om BDSM sex. De överflödades av hans säd. ”Jag är, eeeeh, lite generad. Det verkar som jag har, uuuuh, blött ned mina trosor”, skrev han flämtande. Hon log för sig själv när hon läste svaret, tog upp sin telefon och ringde honom. Hon sade, ”det är klart nu, gå”, och lade på. Hon satte sig till rätta i sin stol och startade webbkamerorna hon hade satt upp i Marks kontor för flera veckor sedan när hon och Marks tre kvinnliga kollegor kom på planen. Mark satt vid sitt skrivbord när han hörde någon knacka på dörren, två till likes lika kvinnor kom in klädda i överrockar, mörka glasögon och hade stora väskor med sig. ”Är Mark här?”, frågade en av dem. Marks tre kollegor log och pekade mot honom. De två mystiska kvinnorna gick fram mot honom och tog av sig sina rockar, under rockarna hade dem tajta svarta latexklänningar och knähöga latexstövlar vars klackar klickade högljutt mot golvet. De hade matchande långa handskar som knarrade när de rörde sina händer. Den enda skillnaden mellan dem var att den ena bar en svart klänning och den andre en vit. De stod framför den chockade Mark och dem började prata, ”Jag är Extasia”, sade den vitklädde, ”Jag är Agonia”, sade den svartklädde direkt efter. Tillsammans sade dem, ”Mark! Du har skymfat vår Mistress, och vi är här för att bestraffa dig”. Mark satt chockad och kunde inte få ett ord ur sig när de båda kvinnorna drog honom ur sin kontorsstol. Agonia vred hans armar bakom ryggen i ett armlås medan Extasia började dra av honom byxorna. Extasia log djävulskt när hon fick av honom byxorna och höll upp dem för tjejerna på kontoret. ”Då ska vi se här”, sade hon och slängde hans byxor på golvet och stirrade på hans rosa spetstrosor, matchande strumpebandshållare och vita stay-ups. Marks ansikte blev högrött av skam när tjejerna på kontoret började gapskratta över synen av honom på golvet.

Extasia vände sig mot honom och grep tag om hans kuk genom trosorna, ”Den här pojken har blött ned sina trosor! Åh, det är en stygg pojke, eller hur? Vad ska vi göra med honom?”, frågade Agonia. De båda nickade till varandra. Mark lyftes upp och trycktes ner mot skrivbordet, och Agonia höll honom fortfarande fast. Han kände hur en hand smekte över hans rumpa och sen en skarp sveda när han blev smiskad. Smärtan fick hans ben att vekna när Extasia fortsatte smiska honom. Skratt var allt han hörde mellan slagen. Utan förvarning kände han hur hans trosor drogs uppåt, hur dem skar in i hans röv och hur tajt det blev för hans kuk.

”Mmmm, det är en härligt rosenröd röv”, sade Extasia och smekte sin handskförsedda hand över Marks rodnande rumpa. ”Inte röd nog”, svarade Agonia och pekade mot en av väskorna. Extasia fnittrade till och plockade fram en stor läderpaddel.

Mistressen kunde inte låta bli att skratta, och det var en hel del skratt som kom fram när hon översåg scenen som utspelade sig på kontoret genom alla webbkameror. Hon kände sig våt av upphetsning av vad som skedde och varje sekund av skådespelet spelades in direkt på hennes hårddisk. Extasia kom tillbaka, lutade sig fram och viskade i Marks öra, ”Kan du räkna till 100, lilla pojken?” och började smiska hans redan värkande röv. Snyftande räknade han varje torterande slag, med varje siffra gjorde hans röv ondare.

Efter vad som känts som en evighet släpptes greppet om hans armar, och Mark ställde sig ostadigt upp. ”Näää, gråter du?”, sade Extasia medan hon grävde genom sin väska. Agonia rev av Mark sin skjorta, slips, strumpebandshållare och strumbor tills han bara hade dem våta trosorna kvar på sig. Där stod han, försynt och verkade inte veta vad han skulle ta sig till. Extasia tittade upp på honom, ”Vi kan inte låta vår pojke ha våta trosor på sig, och eftersom vi inte kan lita på att han inte blöter ner sig igen så have det här åt honom”, med det drog hon fram ett paket med vuxenblöjor. Agonia tog tag om Marks armar igen och fick ned honom på skrivbordet igen, han snyftade och bad att dem skulle sluta. Hans tre kvinnliga kollegor höll sig för magen av skratt och kom närmre för att kunna se det hela bättre. Agonia drog av honom trosorna och fällde en fräck kommentar om hans renrakad kön, ”Det ser ut om vi har en bebismjuk pojke här”, och alla fem kvinnor log när Agonia började tvätta av Mark med en babywipe.

Han vred sig när han hörde förpackningen öppnades och blöjan prasslande togs fram. Hans obekväma känsla fortsatte när hans ben lyftes upp och Agonia smorde in hans ömma röv med babyolja. Hon pudrade honom med babypuder och blöjan fördes in under honom. Tårar strömmade ner för hans kind när blöjan sattes på plats och han drogs upp så han satt på skrivbordet. ”Vet du vad? Jag tror den här pojken behöver mer passande kläder efter vi hittade honom klädd i trosor och allt”, sade Extasia och tog fram en rosa babyklänning, matchande mössa och skor i vuxenstorlekar. Klänningen drogs över hans huvud, skorna knöts om hans fötter och mössan sattes på och knöts under hans haka. Som kronan på verket körde hon in en enorm napp i hans mun. ”Om du spottar ut nappen så får du räkna till 1000, förstår du din lilla fjant!?”, hotade Extasia.

Mark ställde sig upp i sina nya babykläder och blöja och blev bländad av blixten från en kamera. En av hans kollegor tog med sig kameran och gick till en av datorerna med en av de andra tjejerna och började arbeta. ”Det här är bilden, tror jag”, sade hon och klickade med musen på dataskärmen, log och fortsatte, ”Ja, det tycker jag att det är”. Hon skrev ut en sida från datorn som hon visade för dem andra. ”

”Vår nya modell”, sade hon och visade bilden som tryckts ut på ett glattigt magasinpapper med titeln Fetishinspirationer. På bilden var Mark i sina babykläder och under bilden, i röd text stod det, ”Beter sig din man som en bebis? Behandla honom som som det”. Agonia och Extasia log skrattande och Extasia sa, ”Om ni alla öppnar er mail så kommer ni se att vår Mistress har skickat videon över det som hände idag”.

Mark stirrade ner mot golvet och snyftade. ”Alla hans andra saker finns i bilen för nästa fotosession, och vad jag har hört så kommer tidningen bli en succé. Jag har redan beställt min prenumeration och jag vet att det redan är många andra som har gjort detsamma, och eftersom det är en tidning som utkommer varannan månad så kommer lilla Mark ha massa saker att göra”. Tjejerna kom tillbaka med en stor väska med alla saker som Mark skulle ha på sig. De tittade spänt när dem öppnade väskan och hittade vibratorer, buttplugs, strapons, handklovar, flera sorters underkläder och andra fetishinspirerade leksaker.

Agonia och Extasia packade ned sina saker, tog sina rockar, tittade på Mark och log, ”Vi ses snart igen, Mark”. Han stirrade chockat på dem, när dem lämnade kontoret. Med tiden blev lekarna mer avancerade och Mark fick uppleva mer och mer BDSM sex, precis som han hade önskat.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Intervjun som blev en orgie – Del 2 och Hon behövde en dominant man

BDSM dater