Trekant med den kåta grannen

Trekant med grannenHängde mest runt hemma efter en ganska händelserik och het vecka. Fick ett meddelande från grannen, Julia; ”Jag är kåt!!!”. Jag ropade direkt på Anders, som var i vardagsrummet. ”Anders, Julia är kåt!”, och jag fnissade lite för mig själv. ”Jaså?”, svarade han, ”Vad tänkte hon göra åt saken?”. Jag skickade ett svar och fick direkt ett nytt meddelande som sa, ”Kan jag komma förbi, om ni har tid?”. Jahaja, jag hade inte förväntat mig att ha lite kul trekant
med Julia idag men det svårt att lämna en vän i sticket. Jag skrev tillbaka till henne, ”Vi är lediga. Kom bara förbi :D”.

Efter bara en kvart knackade det på dörren. Jag öppnade och där stod Julia, klädd i kortkort och ett ljust linne utan en bh på sig. Hennes bröstvårtor var styva och syntes under tyget. Hon hälsade på mig genom att pussa på mina bröst som stack fram i urringningen. Anders kom ut ur vardagsrummet och sa skämtsamt, ”Jag är INTE en kuk som man bara kan hyra!” och mitt snabba svar var att det var bra eftersom hon inte betalar oss för trekant sex. Vi skrattade och hon gick in i vardagsrummet och satte sig på soffan. Jag och Anders satte oss i fåtöljerna och studerade henne i tystnad. Efter en kort stund skruvade Julia på sig och kommenterade, ”Ska någon knulla mig, eller vad?”. Vi började skratta, men flyttade oss ner på golvet framför henne. Anders sträckte sig fram, in under hennes korta kjol och drog sakta av hennes trosor. ”Ställ dig på alla fyra och puta din rumpa”, sa Anders till henne. Hon ställde sig upp, vände sig om och böjde sig fram så hennes rumpa putade fram och vi fick se hennes fina lilla fitta framför våra ögon. Jag fuktade mina fingrar, och började leka med hennes fitta, smekte sakta hennes klitta med ett finger. Lutade mig fram och sög lite på den en kort stund. Anders sa med låg röst ”Slicka henne”, vilket jag gjorde. Min tunga lekte upp och ner för hennes springa, och sög igen på hennes klitta. Jag hade inte förväntat mig att jag skulle bli så låt direkt. Anders styrde mitt huvud närmre Julias fitta med sin hand, och viskade i mitt öra ”Slicka henne ordentligt”. Julia hade en helt underbar smak, och jag fortsatte slicka och suga henne. Hon kved, stönade och suckade till och från. Jag lutade mig tillbaka och Anders tog över. Hans händer smekte över Julias fitta, ”Oh ja, den här fittan är redo”, hans fingrar gled in och ur henne, alla safter spred sig runt och smorde in henne. Jag älskar se honom leka med en fitta. Hela hans hand täckte fittan, han gned och smekte Julia hårdare, och vi kunde se hur hon bara blev våtare.

Anders ställde sig upp, drog av sig sina träningsbyxor men hade tröjan på sig. Hans kuk studsade upp när den blev befriad från kalsongerna och jag var snabb att börja suga av honom. Hans kuk känns alltid härlig och fyller upp min mun helt och hållet. Han fortsätter smeka Julias fitta medan jag suger av honom. ”Vi kommer se till att du kommer riktigt hårt, Julia. Du vill väl det, va?”. Han ställde sig bakom henne, gled lätt in och började knulla henne. Julias särade mer på sina ben och Anders kom djupare in i henne och började ta henne hårt. ”Slicka henne medans jag knullar, älskling”, sade han, vilket även var det jag hade tänkte göra ändå. Jag kom närmre och lät min tunga leka över Julias klitta, hon var så otroligt våt, och med Anders kuk djupt i sig. Jag slickade hans kukskaft när han gled ut för att stöta in igen. Jag sög på Julias klitta igen. ”Jävlar vad skönt det här är, knulla mig hårdare!”, flämtade Julia fram

Jag vet hur det känns, tänkte jag för mig själv med ett leende. Anders pumpade på och jag sög och slickade dem båda, kände och smakade hur Julias safter började sava mer och mer. Hennes klitta kändes hårt mot min tunga, och jag visste att hon skulle komma snart. Jag ville få henne att komma. Jag tog tag om Anders röv med en hand och tryckte honom hårdare och snabbare mot Julias inbjudande våta fitta. Julias ben började skaka, och hon fortsatte stöna, ”jag vill komma, jag vill komma”, och ganska snart spände hon sig och kved i en stor orgasm. Anders fyllde hennes fitta med sin kuk och jag visste att hennes fitta kramade om honom rejält när hon kom, jag kunde se hans ansiktsuttryck. ”JAAAAA!!!” Skrek hon ut, när hon kom hårt med Anders kuk i sin fitta och jag slickande och sugande på hennes klitta, och jag älskade varenda jävla sekund av trekant sexet. Anders slutade stöta i henne, och jag slutade slicka och vi väntade tills Julia slutat skaka i kroppen. Anders vände henne om och la ner henne i soffan, särade hennes ben. ”Nu är det min tur att komma, i dig”, sa han.

Julias fitta sken av hennes safter, och Anders började knulla henne riktigt snabbt. Han höll hennes ben så hon var vidöppen och han kunde komma djupt in i henne, Julias fitta sträcktes ut kring hans svullna kuk. Jag kunde se hur vitt skum började sippra ut ur hennes fitta men Anders fortsatte ramma henne djupt, mer och mer fortsatte komma ur henne och runt hans kuk. Det är en av de sexigaste sakerna jag upplevt. ”Den här våta lilla fittan behöver fyllas upp med sperma”, grymtade han och kom. Han stönade högt och stötte hårt och spastiskt in i henne, och hon skrek till vid varje stöt. ”Herregud, Anders! Det är så mycket som kommer ur henne!” flämtade jag förvånat. Det gjorde bara att han knullade henne mer, han tog henne på ett djuriskt sätt innan han vrålande drog sig ur henne och körde in sin kuk i min mun och kom en gång till. Hans heta säd fyllde min mun och rann ner i min hals och jag svalde allt jag kunde. Jag slickade och sög hans kladdiga kuk tills den var helt ren från alla safter och sperma. Jag fortsatte suga honom tills han inte klarade mer och drog ut den, skrattade och sa att jag gjorde honom galen. Jag var så otroligt kåt, och han visste det. Anders knuffade mig ner mig på soffan, särade på mina ben och började suga på min klitta. Jag kom efter bara några sekunder, min fitta savade och han slickade upp varenda droppe som kom ut. Jag tror inte jag kommit så fort tidigare. Julia hade kvicknat till, och tog några foton med sin mobil på oss båda när Anders slickade mig, det var riktigt fina bilder.

Julia stannade inte på en fika, och jag och Anders spenderade resten av dagen i sängen efter vår trekant och pratade om allt vi hade gjort och vad vi hade gjort tidigare tillsammans med Julia. Det var en riktigt härlig och slapp eftermiddag. Och det var inte sista gången vi hade kul tillsammans med vår vän och granne.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Gruppsex i trädgården med två unga killar och En bisexuell tjej upplever gruppsex för första gången