En bisexuell tjej upplever gruppsex för första gången

foursome2Jag hade det ganska bra under tonåren, mina föräldrar var snälla och jag hade goda vänner och trevliga pojkvänner. Under den tiden var jag även lite nyfiken på den ”andra sidan” och träffade faktiskt en bisexuell tjej som också var nyfiken och ville utforska sin lesbiska sida. Jag har numera insett att jag också är en bisexuell tjej. Eftersom vi båda kom från en ganska liten ort så höll vi det hela ganska tyst, och det fanns en hel del som inte gillade tanken på något som ens liknade homosexualitet.

Tjejen jag träffade var lite rund, kanske det vore mer rätt att säga att hon hade kvinnliga former, en helt underbar röv och fina, stora bröst. Hon gillade att klä sig utmanande, särskilt under sommaren när det var varmt. Vi brukade ses ute för att ha sex, mest för att ingen skulle få fel uppfattning av vad vi pysslade med och det kändes även skönt att vara naken i naturen. Jag hade inte förväntat mig det som hände just den dagen.

Vi hade hittat en mysig glänta, tagit med oss en filt. Vi hånglade, hon var så härlig att kyssas med, och ganska snart hade vi fått av oss nästan alla kläder. Smekande, kyssande, slickande av varandra. Jag lyfte mitt huvud från hennes härliga, och vältrimmade fitta och såg två killer som stod och tittade på oss. Mitt blod frös till is och jag tror mitt hjärta stannade för ett ögonblick. Fan, någon hade upptäckt oss. Jag vet inte hur länge dem hade stått där, men det hade nog varit en stund för båda hade sin kuk i handen och runkade till det dem hade sett.

Det var då tjejen upptäckte killarna, jag trodde hon skulle skrika, bli generad eller arg över de två som stod där och tittade på oss. Till min förvåning log hon bara, jag visste inte att hon var så snuskig men hon berättade senare att hon tände på tanken av att någon tittade på henne när hon klittrade eller hade sex. Hon sade att vi skulle ge dem en ordentlig show, och knuffade ner mig på rygg. Hon gränslade mitt ansikte, och jag var inte sen att börja slicka hennes underbara fitta. Jag tog ett stadigt tag och hennes höfter och rumpa, och hon stönade när jag sög på hennes klitta. Jag var nervös över sällskapet som tittade på, men Lina, som hon hette, hade lugnat mig med sin kropp och jag kände mig trygg med henne.

Hon tittade inbjudande på killarna med de där sexiga ögonen hon hade, och vinkade åt dem att komma närmre. Killarna själva verkade lite generade att dem blivit sedda men kom närmre. Jag såg inte exakt vad som hände men dem stod runt mig och jag tror Lisa sög av dem först. Efter en stund kände jag hur någon började slicka min fitta, det är en av killarna för jag kan känna skäggstubb mot min fitta. Känslan av att inte se men känna allt gör mig nästan galen, och jag får en liten orgasm ganska fort. Jag kvider ut min orgasm och det sporrar killen, han sticker in ett finger i min, nu, savande fitta och jag har svårt att koncentrera mig på att slicka Lisa. Hon verkar fortfarande suga en av kukarna och gillar min behandling. En av hennes händer tar tag om min nacke och trycker mig mot hennes fitta så hårt att jag knappt kan andas. Hon stönar med kuken i sin mun och jag känner hur hennes muskler krampar när hon får flera orgasmer i rad av behandlingen.

Jag stelnar till, killen har slutat slicka mig och jag känner något tjockt och varmt stryka mot min fitta. Jag var inte oskuld, och jag hade knullat med många killar, men jag var inte beredd på kuken som gled upp och ned för min våta springa. Min fitta ville ha kuk nu, och i samma ögonblick trängde hans kuk i mig. Jag kom, igen och skriker till och skakar i hela kroppen. Lisa skrattar till när hon hör mig och nyper i mina bröstvårtor, hon visste precis hur jag gillade det.

Killen tar ett stadigt tag om mina höfter och börjar pumpa i mig, i rasande takt. Det är så härligt. Lisa lutar sig fram och leker med min fitta samtidigt som jag blir knullad. Det är en sån underbar upplevelse, det går knappt att beskriva hur skönt det är och hur en ny orgasm snabbt byggs upp av det. Killen stönar och grymtar medan han knullar mig och jag kvider vid varje stöt. Jag känner hur hans kuk blir större och större i mig, hur den pulserar och det känns som jag kommer brista. Jag börjar skaka igen, min fitta drar ihop sig och jag skriker till i en helt underbar orgasm och den blir ännu mer intensiv när jag känner hur hans kuk börjar pulsera och den heta sperman flödar ut i min fitta. Killen stötar djupt in i mig och stannar där när han kommer och jag gnider mig mot honom tills min orgasm ebbar ut. Lisa fnittrar och säger något som jag inte hör, och leker försiktigt och ömt med mina bröst. Killen drar sig ur och jag känner hur hans säd börjar rinna ur mig, jäklar vad mycket han kom för det känns som en hel flod rinner ur mig.

Jag känner mig smått matt efter det hela och försöker hämta andan, då känner jag en ny kuk mot min fitta. Jag är glad att den andra killen knullade mig först, för den här killen känns som han är enormt välutrustad. Min fitta har inga problem att ta hans kuk, men jag känner mig uppfylld på ett sätt som jag aldrig känt förut. Hans kuk får mig att känna mig trång, men mina fittsafter och det andra killens sperma gör att han glider lätt in i mig. Den här killen är mer försiktig och omtänksam när han knullar mig långsamt. Långsamt trängde han djupare in i mig och med Lisas härliga tunga slappnar jag av tills han stöter in så långt den kan nå.

Lisa satte sig upp igen och jag känner hur killen sakta knullar mig och låter sina händer glida över min mage, upp till mina bröst. Hans händer knådar dem och nyper i bröstvårtorna. Han gör mig galen med den här behandlingen, safterna rinner ur mig när han stöter djupt och gnider mot mig och när Lisa då och då lutar sig fram och smeker min klitta.

Jag kan fokusera på Lisa igen, och slickar hennes härliga fitta. Även hon verkar vara otroligt upphetsad, hon dryper av kåtsafter. Killen börjar knulla mig snabbare och jag känner hur hans ballar slår emot min röv med varje stöt. Han håller tag i mina höfter och jag känner hur han håller mig hårdare och hårdare. Stönande säger han att han kommer snart. Det kan jag med känna. Jag börjar stöta mot honom, och snart känner jag hur hans stora kuk bli ännu större, jag trodde inte det var möjligt. Det känns som om jag ska gå i två bitar på det här spettet, och han kommer. Det är den mest intensiva känslan jag känt på länge, och jag får en liten orgasm igen som varar lite länge som hans kuk pumpar sin säd in i mig. Jag håller tag i honom, jag vill inte låta hans underbara kuk glida ur mig ännu. Efter en stund drar han sig ut, och igen känner jag hur sperman flödar ur mig. Den här gången slickar Lisa girigt upp allt som rinner ur mig.

Jag känner mig helt utmattad av den härliga behandlingen jag fått. Vi ligger och sitter på filten ett tag och återhämtar oss. Sen pratar vi alla fyra ganska länge. Vi kommer överens om att ses igen, för det var alldeles för skönt för att bara göra en gång, och jag flikar in att nästa gång ska Lisa få sig en riktig omgång så hon får känna hur skönt det är med två kukar och en fitta på samma gång.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Trekant med den kåta grannen och Hennes första gruppknull

“Soker