Fantasin att knulla sekreteraren

sex på kontoretJag fantiserade att knulla sekreteraren, att knulla dig hårt. Du drog in mig i mötesrummet och stängde dörren. Du såg så affärsorienterad ut i din vita blus, pennkjol och höga klackar som gjorde dig lång nog att se mig rakt i ögonen. När du stängt dörren lutade du dig fram och kysste mig, i svar lade jag armarna om dig och händerna smekte din rygg upp till nacken och håret. Våra tungor möttes i en dans medans jag smekte ditt hår och en il gick ner längs din ryggrad. Jag flyttar min hand och smeker dina välformade bröst genom den silkiga blusen och känner hur bröstvårtorna hårdnar. Du viskar att det gått för lång tid och att du vill ha mig nu, du viskar “du måste knulla sekreteraren”.

Öppnar din blus och drar upp den ur din kjol, jag tar din behå i min hand och smeker dig genom materialet innan min hand glider in under och känner ditt brösts mjuka hud. Jag lyfter upp den tills jag ser din bröstvårta, och börjar suga och nafsa den. Jag knäpper upp behån och du tar av dig din blus och behån som faller till golvet. Tar dina bröst i mina händer, jag smeker och knådar dem, leker med dina bröstvårtor tills dem blir stenhårda. Du tar ett steg bakåt mot mötesbordet och lutar dig mot kanten, särar på dina ben och jag kan se dina ljusa trosor bli mörkare av din fukt, konturen av dina blygdläppar mot materialet. Jag lutar dig bakåt och lyfter upp din kjol. Jag smeker insida av dina lår och ställer mig på knä. Kysser insidan av dina lår och mot dit våta skrev. Sakta drar jag av dig dina stringtrosor och blottar din fuktiga inbjudande kön, jag börjar direkt leka med mina tunga över dina blygdläppar och för min första smak av ditt kön. Lapar mjukt med min tunga, cirklar upp runt din klitta och suger på den. Jag kan höra hur du stönar tungt, lägger din hand bakom mitt huvud och trycker mig djupare mellan dina ben. Ett av mina fingrar glider in i dig och jag rör den fram och tillbaka i takt med min tunga tills du andas häftigt och stönar tungt. Du är så nära, du gnider dig mot mig. Du är så våt nu att mina fingrar glider fritt.

Lyfter dig upp på bordet, du knäpper upp mina byxor, drar ner dem och min svullna lem kommer fram. Du tar den i din hand, du smeker den och för den till dig. Ollonet öppnar din fitta och jag stöter in den djupt, du stönar lite när jag gör det. Jag lutar mig fram och suger på en av din bröstvårtor och börjar stöta ut och in ur din fitta.

Du viskar, knulla mig, när jag börjar öka takten. Du känner hur mina kulor slår mot dig ju snabbare vi knullar, stönar och ber mig att knulla din våta fitta och få dig att komma. Snabbare och snabbare stöter jag in i dig tills din rygg spänner sig i en båge och du flämtar och stönar ut ditt klimax. Känner dina muskler spännas rytmiskt, jag vet att du är slut för stunden. Du knuffar bort mig och hoppar ner på knä, tar min kuk i din mun, smeker mina ballar, suger och slickar tills jag kommer i din mun. Du tittar upp på mig med din spermatäckta tunga innan du stänger din mun och sväljer.

Du rör dig till stolarna runt konferensbordet och sätter dig i ordförandestolen med det höra ryggstödet. Du gör en gest åt mig att sita ned mitt emot dig. Du säger att du inte är klar ännu och att jag behöver göra mer för att tillfredsställa dig. Du tar fram en vibrator ur din väska och startar den, och jag lyssnar noga på varje surr. Du säger åt mig att sitta still, sluter dina ögon och särar på dina ben så jag kan se din glittrande våta fitta. Du får berätta vad du vill göra med mig, kåta upp dig själv men du får inte röra mig, instruerar du.

Jag börjar berätta att jag skulle slicka den underbara sagt mellan dina ben och hur min tunga skulle lapa upp varenda droppe innan jag tog mig an din klitta. När jag beskriver slickande rörelsen ser jag dina fingrar röra sig mellan dina läppar och klitta på samma sätt jag beskriver. Jag fortsätter att jag ville smeka din fitta med mina fingrar och jag ser dig göra det, din onani gör mig så het. Jag skulle smeka insidan av dina lår med min kuk och du gör detsamma med vibratorn. Du smeker den mot ditt lår, närmre och närmre din inbjudande fitta. Jag berättar att jag skulle dra dig framåt så jag kunde stå på knä och stöta in i dig. Hur varmt och vått din fitta suger in min kuk och hur det känns när den glider in. När jag beskriver känslan startar du vibratorn igen och trycker sakta in den, jag kan höra surret dämpat när den försvinner in i dig och du stönar. Jag beskriver hur min kuk skulle glida in och ut, och även hastigheten som du härmar med din vibrator. Jag ser din grimas och hur ditt bröst häver upp och ned i njutning av beskrivningen du imiterar, hur vibratorn glider in och ut, snabbare och snabbare. Jag säger att jag vill höra och känna dig flämta när ditt klimax byggs upp, och hur jag vill att du pratar snusk med mig, berättar hur du vill att jag knullar dig och hur du låter, dovt, sexigt, villigt, driven av upphetsning och desperat vilja komma. Att komma hårt. Du börjar stöna, din njutning bygger på ditt klimax, och jag säger hur jag skulle sakta ner lite, ta min tid, låta dig andas tills frustrationen gör att du ber mig, kräver mig att knulla dig, hur du blir mer ljudlig och skriker ut hur du vill komma. Jag svarar genom att knulla dig snabbare, och när jag säger du låter dug vibratorn glida djupare in i dig, du stöter den hårdare och snabbare. Jag säger hur jag skulle gå dig att komma genom att stöta djupt i dig, då smäller det till, ditt klimax kommer och du kan inte hindra det hur mycket du än försöker, dina höfter rör sig, du stönar högt, surrar vibratorn är djupt i dig när du kommer så hårt att jag undrar om du kommer svimma.

Du andas tungt, och tittar på mig där jag sitter med ett praktstånd, en stor och svullen kuk som väntar på att få knulla.

Du går till mig, jag rör mig inte som du sade innan och du lutar dig över mig. Mina händer når ut och koppar dina bröst när dem kommer nära. Jag känner hur din varma, våta fitta stryker mot mitt ollon och du tar tag om mig när du sjunker ned och min kuk glider in i dig till botten. Du tar tag om ryggstödet och jag känner hur hela min kuk har smorts in av dina safter när du börjar rida mig. Du ökar farten, snabbare och snabbare, du lutar huvudet tillbaka, stönar, flämtar och säger ”knulla mig, knulla mig, knulla mig med din hårda kuk! Min fitta behöver det!”. Du hindrar dig själv för en kort sekund innan du börjar gnida dig mot mig för att stimulera din klitta. Jag kan känna det inuti dig och du börjar röra dig upp och ner igen, snabbare och hårdare. Mina händer klämmer och knådar dina bröst. Jag tar tag om din röv och följer med i dina rörelser, jag särar på dina skinkor och mina fingrar glider in i ditt trånga rövhål så båda hål är uppfyllda. Det gör dig galen, en hand knådar ditt bröst, nyper i bröstvårtan, fingrar i din röv och min kuk djupt i din fitta. Inom sekunder kommer du hårt igen, du stönar och slänger med ditt huvud, skakar när orgasmen tar dig.

Jag har fortfarande lite ork kvar i mig, så jag flyttar dig från stolen och lägger dig på rygg. Min kuk mellan dina bröst och du klämmer ihop dem. Min våta, hala kuk gnider mot dina bröst och jag kan se ollonet komma fram vid varje stöt. Mina muskler spänner sig och jag kommer, min sperma kommer ut i stora, långa stötar och landar på ditt ansikte och du gör upphetsade ljud när det landar. Det är härligt att knulla sekreteraren.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hans sexslav tar hand om honom efter en lång dag och Knulla på tåget