Gruppsex i trädgården med två unga killar

sexig mogen kvinna 2Jag hade länge drömt om att krydda till mitt och min mans sexliv, och det visade sig att jag skulle ha min första trekant i trädgården. Min man hade gått på en fotbollsmatch med sina kompisar, så jag fick gå själv till mina svärföräldrars hus för att betala trädgårdsarbetarna åt dem när dem nu är bortresta. Jag satt i trädgården och läste, det var soligt och varmt när arbetarna kom, de visste vad dem skulle göra och satte direkt igång. En halvtimme senare var dem bakom garaget och jobbade. Garaget och området kring det hade ett högt staket så ingen kunde se det området. Det var varmt så jag hade gjort i ordning något att dricka åt killarna när de tog en rast. De var båda 22 år gamla, Andreas var smal men Fredrik var smalare och det verkade som han tränade. Vi satt och pratade lite, killarna tog av sig sina tröjor i värmen.

Jag hade en sommarklänning på mig, och jag satt på en av stolarna i trädgården och dem på gräset. Fredrik satt rakt framför mig, och jag kände mig lite upphetsad av honom, så jag särade lite på mina ben så han kunde se rakt upp under klänningen. Andreas stod vid min ena sida, och jag märkte att han stirrade ned på mina bröst. Jag kände mig riktigt upphetsad av uppmärksamheten. Tanken om att ha gruppsex med dessa två unga killar i mina svärföräldrars trädgård var extremt upphetsande.

När jag särade lite mer på mina ben så ställde sig Fredrik upp och tittade rakt på mig, han kom närmre och det gjorde även Andreas. Andreas ställde sig på knä bredvid stolen och rörde vid min arm, jag rös till av beröringen. Hans hand letade sig upp för min arm och till mitt bröst, jag lutade mitt huvud tillbaka och han började kyssa min hals. Ganska snart masserade han mina bröst och nafsade min hals. Jag var så otroligt kåt. Fredrik hade flyttat närmare och hans händer smekte insidan av mina lår, de kom högre upp och jag särade mer på benen när jag kände att han kommit till troskanten. Jag kunde känna hur fuktiga jag var.

Andreas öppnade min klänning, och drog ned den till min midja, tog ut mina bröst från behån och började suga på en av bröstvårtorna och sen den andra medan jag stönade. Fredriks fingrar hade börjat smeka min heta fitta på utsidan av trosorna. Herregud, jag var så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Efter en stund av sugande på mina bröst tog Andreas av sig sina jeans. Jag kunde se bulan, och när han tog av sig sina kalsonger fick jag se en otroligt fin och stor ungkuk. Jag lutade mig fram, tog tag om roten och förde in den i min, slickade den och runkade honom och han började stöna. Fredrik fortsatte smeka mig och jag visste att jag snart skulle komma om han fortsatte så.

Medan jag sög av Andreas kom min orgasm, jag slutade och var tvungen att ta tag i armstödet, kved och vred mig när Fredrik fortsatte smeka mig. När jag väl hade återhämtat mig tog jag igen tag om Andreas kuk och slickade längs med skaftet, tog tag om hans pung. Fredrik stod där, tog av sig kläderna och jag fick se en till ungkuk, som var lite mindre men fortfarande så inbjudande. Fredrik tog tag om min händer och drog mig upp. Min klänning föll av mig ned på marken, och han drog av mig trosorna och sade ”lägg dig på gräset. Jag gjorde det, Andreas lade sig ned mellan mina ben och började slicka min kåta fitta, han var inte så dålig på det om jag ska vara ärlig, och Fredriks kuk var ganska snart i min mun.

Det tog bara några minuter innan jag kunde känna att jag höll på att komma igen, trotts att Andreas inte var så bra på sin sak så var det mer än nog, och medan jag sök av Fredrik händer det igen. Min kropp skakade och jag kommer ännu en gång, mina safter flöda ur mig i en fontänorgasm över Andreas. När jag kvicknade till igen var Andreas mellan mina ben och hans kuk gled upp och ned för min fitta. Jag särade på mina ben lite mer, och det tog inte lång tid innan han gled in i mig. Jag stönade när han började knulla mig fort, och jag sög Fredrik och jag kunde höra från hans stön att det inte skulle ta lång tid innan han kom. Andreas drog sig ur, och dem bytte plats. Snart knullade Fredrik mig och Andreas runkade över mitt ansikte. Jag tog tag om hans kuk och runkade honom istället, snart stönade han högt och sköt sin sats och den landade på mina bröst.

Jag fortsatte runka honom och det kändes som en liter sperma hade runnit ur honom på mig. Efter ett par stötar stönade Fredrik högt, drog sig ur och sköt sin säd över min lilla fittbuske. Det rann sakta och kladdigt ned över min fitta. ”Smek min fitta”, kved jag och Fredrik gned min klitta. Hans sperma blandade sig med mina safter och jag kom en gång till.

När jag kom till sans och satte mig upp så pratade vi lite, och dem sade hur bra det hade varit. Det hade bara varit den andra gången de båda hade haft sex, sådana oskuldsfulla killar, och jag hade märkt hur oerfarna dem vara men hade inte sagt något om det. Vi klädde på oss och dem fortsatte arbeta. ”Det var ett bra gruppsex”, tänkte jag för mig själv, ”Synd att dem inte är så erfarna”. Ett litet djävulskt leende kom över mig när jag tänkte, ”men jag kan alltid se till att dem får lära sig mer”.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Spontant sex på bion och Trekant med kåta grannen