Drömmen att knulla en kollega

naken tjejDet är underbart att kunna knulla en kollega från jobbet. Föreställ dig att du arbetar på ett kontor där närmare åttio procent av personalen är kåta kvinnor! Jag är en tursam kille som har det så på jobbet. Jag skulle beskriva mig själv som ganska medelmåttiga, jag ser inte dålig ut och jag tar hand om mig själv. Nu frågar du nog dig själv, vad är det här för otrolig arbetsplats? Jag är teamledare på ett callcenter. Det kanske inte låter jättespännande men med så många sexiga kvinnor kring mig så kan jag känna hur min kuk vaknar till ganska ofta.

Den här berättelsen är om mig och en het tjej som heter Kajsa. Föreställ dig en sexig nittonåring, runt 1,70, blond, blåögd, härliga kurvor, fasta stora bröst och en röv som kanske är lite för stor men som man bara vill klämma om och om igen! Vi brukade flirta varje dag, jag såg till att jag hade anledning att arbeta mer med henne än dem andra tjejerna i teamet. Hon visste att jag gillade henne, det enda problemet var att hon hade en pojkvän. Jag brukade säga ”häng med ut och drick med mig” men jag fick alltid svaret, ”tyvärr, men jag har kille”. Flirtandet pågick under flera månader.

Jag hade mer eller mindre gett upp att komma någon vart med henne tills en kväll när jag var ute på fest med några vänner. Det var en avskedsfest, en kompis skulle flytta till en ny stad för att börja jobba, och hon kom in på den baren. Hon såg så jäkla fin ut, hon var sexigare än någonsin. Hon hade på sig ett par tajta blå jeans som verkligen framhävde hennes röv, en låg skuren topp som visade dem stora brösten, utsläppt hår. Hon hade rött läppstift som gav henne ett riktigt sexigt leende.

Vi satt tillsammans under kvällen, drack och snackade. Jag flirtade som vanligt med henne, sade att hon såg riktigt sexig ut. Kvällen gick och vi blev fullare, någon gång vid ettiden var det bara vi två kvar och några få andra. Jag tänkte gå hem när hon sade, ”Jag har missat den sista bussen hem, kan jag stanna hos dig ikväll?”, jag är glad att min kuk inte hoppade fram ur byxorna när hon sade det. Jag försökte vara lugn, ”tja, jo, det kan du göra, jag har ett extra rum om du vill sova där”. Vi tog en sista shot och satte oss i en taxi hem till mig.

I taxin satt hon riktigt nära mig, vi snackade och skrattade hela vägen till mig. Vi fortsatte att dricka lite till och snackade i köket. Hon var så snygg med sitt utsläppta hår och söta leende, och jag funderade på att sätta nådastöten. Jag sade, ”Okej, det är dags för mig att gå och lägga mig, jag ska visa dig var du ska sova”. Hon följde med mig och jag visade henne extrarummet, ”här är rummet, om någon frågar dig vart du sov inatt, men ikväll så sover du tillsammans med mig istället.” Jag kände hur hjärtat slog i halsen på mig, och det var en ganska fräck sak att säga. Efter en kort stund, för mig kändes det mycket längre medan jag höll andan, svarade hon ”okej då”. Jag började andas igen, och hoppades att det inte hade märkts hur nervös jag egentligen hade varit.

Jag visade vägen till mitt rum, hon följde med mig in och jag stängde dörren. Spriten hade tagit sig ganska bra i mitt huvud, så jag kände mig ganska berusad. Slängde mig på sängen och sade ”kom hit”, om jag sade något sådant på jobbet så brukade hon säga emot mig direkt eller diskutera allt jag sade men den här gången gjorde hon precis som jag bad henne. Hon kom och lade sig bredvid mig på sängen. Jag bestämde mig för att kyssa henne direkt, hon svarade och ganska snart hånglade vi. Jag lät mina händer utforska hennes heta, unga kropp. Hennes bröst var så mjuka men ändå så fasta. Hennes händer rörde sig över mina lår och upp i mitt skrev, min kuk hade redan vaknat till liv. Hennes mun var så het, och vi kysstes djupt och hon började knäppa upp mina byxor. Hon öppnade dem, och hennes hand hittade sig in under mina kalsonger. Hennes mjuka små händers vidröring kändes helt otroligt, min kuk pulserade i hennes hand. Hon tog ett stadigt tag runt min stenhårda lem och började mjukt och sakta runka den. Jag kände mig så kåt, som om jag skulle explodera och komma där och då.

Jag ville se henne naken, och viskade, ”ta av dig kläderna”. Hon satte sig upp i sängen, drog av sig toppen, och behån. När hennes underbara bröst blev befriade kunde jag bara le, jag tog tag i ett av dem med min hand. Dem var bättre än jag hade kunnat föreställa mig.

Jag var så upphetsad, jag knuffade ned henne på sängen, hjälpte henne av med sina jeans. Där låg hon, så gott som naken förutom ett par svarta stringtrosor. Hon hade en sån vacker kropp. Jag lutade mig fram och började kyssa hennes mjuka hud, Jag kysste över hennes mage, ned till höften, insidan låren och vidare tills jag kom fram till hennes fitta. Jag flyttade trosorna åt sidan och min tunga hittade snabbt hennes klitta. Hon var redan blöt, och både doftade och smakade gott. Hon tog tag i mitt hår och viskade hest ”mer”. Ett av mina fingrar lekte i skåran och gled in i henne. Hennes fitta var så tajt, den tajtaste jag hade varit i på mycket länge och jag kände hur hon spände sig när jag både slickade och lät mina fingrar glida i henne. Jag fortsatte så i några minuter, och hon rörde sig i takt mot mig med min behandling. Hela tiden stönade hon och viskade, ”Åh, det är så skönt. Jag gillar det, mer, mer”. Vid det här laget var min kuk så hård att jag var rädd att den skulle brista, jag behövde knulla henne.

Jag drog av mig byxorna, och där stod jag helt naken med min kuk i hand, hon gav mig ett busigt flin och jag sade, ”är du redo?”. Jag kröp upp mellan hennes ben, och lekte med min kuk och ned för hennes skåra. Min kuk blev alldeles fuktig och hon flyttade sig närmare mig och sade, ”kom igen, knulla mig”.

Jag borde ha använt en kondom men jag var för upphetsad för att tänka på det, jag tryckte sakta in min hårda kuk i hennes heta och våta fitta. Den var så tajt, jag kunde känna hur den töjde ut sig för att jag skulle komma in. Efter några stötar hade jag kommt in i henne och hon stönade högt. Några stötar till och jag hade kommit djupt i henne, fyllde upp henne och jag var där en stund. Jag började knulla henne sakta, lyfte hennes ben och började öka takten. Hon stönade, ”det är skönt, knulla mig mer”. Jag stötte hårdare och snabbare, hon var så våt och trång. Jag lät min ena hand leka med hennes svullna klitta. Det kändes så bra, hon började skrika ”mer, mer! Det är så jävla skönt!”. Jag drog ut min kuk och sade åt henne att ställa sig på alla fyra. Hon gjorde som jag sade och tryckte sin röv mot mig. Jag trängde in i henne igen och tog ett stadigt tag om den härliga röven. Jag knullade henne hårt och snabbt, hon ömsom stönade och skrek. Plötsligt skrek hon rakt ut och jag kände hur hon skakade och fick en massiv orgasm. Hon tappade fattningen och föll fram på sängen, med min kuk fortfarande djupt i henne. ”Du är så jävla skön”, jag fortsatte stöta i henne och jag kunde känna att jag började närma mig slutet. Jag sade åt henne att vända sig om, hon gjorde det och tittade på mig med kåtfuktiga ögon. Jag runkade min kuk nära hennes ansikte, ”kom, kom”, viskade hon hest. Hon klämde min pung och slickade sig om munnen. Jag ville så gärna komma i henne egentligen, så jag körde in min kuk i hennes fitta igen, hon var inte beredd på det och gav ifrån sig ett litet skrik. Det tog bara några stötar innan jag kom i henne, min sperma fyllde upp hennes unga trånga fitta. Det kändes så skönt. Min kuk pulserade i henne några minuter innan jag drog mig ur, och ut ur henne forsade både min sperma och hennes fittsafter. Det var en helt otroligt sexig syn. Jag lutade mig fram och vi kysstes. Jag lade mig bredvid henne igen, ”det var fan det bästa knull jag haft”, sade hon. Vi fortsatte ligga där och prata innan vi båda somnade.

Vi knullade igen på morgonen, jag kom i henne igen. Sen åkte hon hem igen, med två stora satser i sin lilla fitta. Hon smsade mig senare den dagen, att ”det hade varit så skönt, jag vill knulla dig igen och igen!” Jag svarade bara, ”det kommer du få, så mycket du vill!” Vi hade kul tillsammans i flera månader. Hon brukade kontakta mig via sms och email, skickade mig sexiga bilder. Vi är vänner nu och vi ses fortfarande ibland när vi har möjlighet. Hennes fitta är minst lika tajt fortfarande!

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon visste inte att hon var en undergiven kvinna och Jag var otrogen med min tjejkompis