En kväll med min mistress

hett möte med min mistressDagarna innan vi skulle träffas var en lång rad med meddelanden som skickades fram och tillbaka om våra fetishfantasier och vad vi skulle göra. Jag skulle ta med mig flera olika underkläder, min kukring i läder, buttplugg och en vibrator. Allt detta var förberedelse inför kvällen. Dagen innan skrev hon att jag skulle ha svarta stringkalsonger som har ett hål i sig och ha kukringen som klämmer runt min pung och kuk. Dessutom skulle jag ha min buttplugg i mig tills jag mötte henne på stationen.

Dagen jag reste till min mistress så gick jag in på toaletten på stationen när jag kommit fram och stoppade i pluggen. Jag tog en taxi till hennes adress och under resan skickade vi meddelanden till varandra. När jag väl kom fram till adressen, betalat taxichauffören så tog jag fram min telefon och skrev till min mistress, ”nu är din slav utanför”. Bara någon sekund senare fick jag svaret att gå in och följa hennes instruktioner.

Jag gick in i hennes lägenhet, och det första jag såg var en lapp med instruktioner att jag skulle kräla in till vardagsrummet. Jag tog av mig mina kläder så jag bara hade kalsongerna kvar. På knä kröp jag mot vardagsrummet. Jag stod på alla fyra och tittade mot hennes sovrumsdörr, och förväntade mig att min mistress skulle komma ut därifrån.

Istället hörde jag ljudet av hennes högklackade stövlar bakom mig. Jag kände hennes hand mot min axel som sakta smekte sig ner till mitt bröst. Sen kom min mistress in i mitt synfält. Hon hade en svart lackbehå, matchande höfthållare som höll uppe hennes svarta strumpbyxor, ett par tajta stringtrosor och dem mest underbara stövlarna jag sett.

Hennes fingrar glider in mellan hennes ben, hon drar undan sina trosor och smeker snabbt sig själv. Fingrarna blir fuktiga och kladdiga av hennes safter och hon låter mig få smaka. Hungrigt suger jag upp min mistress underbara nektar innan hon kysser mig och beordrar mig att ta av henne trosorna. Direkt efter jag gjort det så drar hon dem över mitt huvud så dem är som ett halsband. Hon tar tag i den och leder mig på knä till sovrummet.

Hon sätter sig på sängkanten med särade ben och beordrar mig att börja slicka henne. Jag gör självfallet som min mistress befaller, och jag känner mig överlycklig att få smaka mer av hennes underbara fitta. Jag pullar henne lite medan jag slickar längs med hennes våta fitta. Jag kysser blygdläpparna innan jag hittar hennes svullna lilla klitta. På några minuter stönar hon och börjar skaka i en kraftig orgasm. Nöjd över mitt arbete drar hon upp mig i sängen och binder fast mig innan hon sätter på mig en ögonbindel. Nu är jag helt och hållet hennes att göra som hon vill med.

Jag känner min mistress händer runt mina lår och hur hennes varma mun sluter sig om min redan hårda kuk. Hennes händer smeker upp längs med min mage och hon börjar nypa i mina bröstvårtor. Efter en liten stund grenslar hon mig så hennes fitta är i mitt ansikte och börjar suga av mig igen. Hon sliter av mig mina stringkalsonger, tar ut min plugg och börjar stimulera min röv med en vibrator, allt medan hon suger på min kuk.

Jag är så upptagen av njutningen att jag inte ens märkt att hon knutit upp repen runt mina händer. Snart tar hon av mig ögonbindeln och leder mig till badrummet. Vi har pratat om att jag vill testa att bli kissad på och det verkar som att hon vill göra det med mig. Hon instruerar sin slav att lägga sig på golvet. Jag gör som hon säger medan hon ställer sig ovanför mig och tittar på mig. Hon verkar lite osäker, precis som jag är. Det här är något som vi inte gjort alls tidigare.

Till slut slappnar hon av nog mycket och jag ser och känner hur hennes varma urin rinner längs med mitt bröst, mage och ner till min kuk. Det känns skönt och när jag funderar hur det hade känts och om det hade varit mer upphetsande om vi gjort det under en längre tid så säger hon åt mig att slicka henne. Jag sätter mig upp och slickar längs med min mistress våta skåra som pryds av små urindroppar.

Fortfarande i ett upphetsat rus tar hon hand om mig och tvättar av mig innan vi går tillbaka till sovrummet. Hon spänner fast en strapon, tvingar ner mig på knä för att suga på den innan hon smörjer in den med glidmedel. Min mistress beordrar mig att lägga mig på rygg, och snart känner jag den svala långa latexdildon glida in i min röv. Förra gången vi gjorde det så hade det inte varit någon höjdare men nu i min njutning känns det riktigt skönt.

Hon knullar mig hårt, och ändrar takten då och då. Hon tar upp mina ben mot sina axlar, jag studerar hur hennes bröst gungar vid varje stöt och njuter av hur hon smeker min kuk medan hon knullar min röv. Efter vad som känns som en evighet drar hon sig ur mig och jag får nya order att knulla henne med vibratorn och slicka hennes fitta igen. Det tar inte lång tid innan hon får en till stor orgasm.

Det är äntligen dags för mig att få knulla min mistress, min kuk värker efter hennes fitta. Hon ger mig klartecken att få sätta på henne och på hennes kommande får jag komma. Hon är själv otålig och troligtvis kände hon att jag var på väg att komma. Snart säger hon att det är fritt för mig att spruta min sperma, och knappt har hon hunnit säga det innan jag sprutar en enorm sats av varm kladdig sperma djupt i hennes fitta.

Vi ligger tillsammans ett tag innan hon säger till mig att lägga mig på rygg. Hon grenslar igen mitt ansikte och beordrar mig att slicka rent henne. Det var helt otroligt, även om det hela bara tog några timmar. Jag blev hård direkt när hon satte sig på mitt ansikte, och jag blir det var gång jag tänker på det. Det var svårt att slita mig från henne för att sticka till stationen och åka hem till min vardag, varje minut av resan längtade jag tillbaka. Samtidigt log jag för mig själv för jag visste att jag snart skulle träffa min mistress igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Morgonmys med en strap-on och Minnen från en underbar sexnatt

BDSM dater