Avsugning i taxin

avsugning i taxinDet här är en historia om en udda kväll med avsugning som hände mig och min pojkvän för ungefär ett år sedan. Vi har pratat om den här natten, flera gånger och vi har båda onanerat medan vi har tänkt på den. Minnet gör oss så kåta.

Vi är ett ganska roligt par som gillar att pröva på nya saker och är väldigt öppna med varandra. Han är lång, har en fin kropp och en stor sexlust. Jag har fått många komplimanger om min kropp, att den är fin och sexig. Jag har fått en del frågor om mina stora bröst, men dem är riktiga även om dem ser alldeles för bra ut för att vara naturliga.

Den här kvällen började som vanligt, jag höll på att göra mig redo för att gå ut och jag var redan riktigt kåt och såg fram mot kvällen. Jag duschade, rakade alla ställen som behövde rakas och tog

på mig min svarta korta kjol med strumpbyxor och strumpeband. Jag tog på mig en vit silkesblus som verkligen framhäver mina bröst. Jag vet att min pojkvän gillar den eftersom den öppnar sig när jag lutar mig framåt och den ger en bra vy av mina bröst. Mina kulle gillar att visa upp mig och jag har inget emot det. Jag gillar att flirta, retas och jag gillar verkligen när folk tittar på mig.

Vi gick på en ganska fin restaurang, pratade om många saker tillsammans, bland annat avsugning på udda platser, trekanter och andra galna sexsaker vi gjort. Jag blev bara mer och mer kåt av samtalet och vinet, och det blev han med. Jag ursäktade mig för att gå till toaletten. Jag gick dit och mötte en man som arbetade där. Hans jobb var att ta hand om gäster som besökte badrummet. Jag kunde inte låta bli och undra hur många kvinnor han satt på på en kväll. Jag gick in och upptäckte hur våt jag var efter samtalet vi just haft. Jag tog av mig mina våta trosor och lade dem i handväskan. Jag gick ut, tvättade mina händer och kände hur mannen kollade i mig. Jag gick till honom och han torkade mina händer på ett sensuellt sätt. Jag tänkte att jag skulle kunna knulla honom men det kändes inte rätt att lämna min kille ensam på det sättet. Han torkade mina händer och jag var kåtare än någonsin.

Jag gick tillbaka och satte mig vid bordet, jag hade inga trosor på mig och jag ville att han skulle veta det. Jag tog upp trosorna ur handväskan och lade ner dem i hans jackficka vilka han drog ut på en gång precis när servitören kom med våra drinkar. Han lade sin hand på mitt innanlår och smekte min fitta med lillfingret medan servitören frågade om vi ville ha något mer. Om han bara hade vetat.

Vi tog en taxi och började åka hem. Föraren var en ganska söt man, men verkade lite för direkt. Inte för illa, bara lite sexskämt. Han sade till min kille att jag var en väldigt fin tjej, vilket pojkvänner gillar att höra, och både han och chauffören verkade vara upphetsade.

Jag tänkte att jag kunde ta det här lite längre och vi såg några lättklädda tjejer som gick på gatan och frågade min kille om han skulle knulla dem för två hundra spänn. Min kille skrattade och skämtade att det skulle snarare bara vara värt ett hundra. Då såg jag en riktigt söt tjej som pratade i sin mobil och jag började imitera tjejen som om hon hade ett sexsnack. Vi skrattade och då upptäckte min kulle att taxichauffören hade dragit fram sin kuk och runkade.

Jag var så upphetsad och berusad av det hela, så jag tänkte att jag skulle ge honom något att minnas. Jag kunde se hur han tittade på mig i backspegeln så jag började. Sakta satte jag upp mina ben så han kunde få en bra insyn mellan mina ben och min våta fitta. Han verkade gilla vad han såg, han runkade sakta medan han tittade på mig. Han kunde knappt köra för sin hårda kuk. Min kille tittade glatt på. Mina händer smekte längs med låren, och jag började sakta smeka min klitta. Jag tittade på min kille medan mina fingrar gled in i min våta fitta. Han log mot mig och jag lade en hand mot hans kuk. Jag kikade på chauffören som runkade för fullt. Min kille lutade sig fram och viskade att det hade varit härligt att se mig ge honom en avsugning. Jag spelade chockad, men jag var full och upphetsad och lutade mig fram så jag kunde komma till chaufförens skrev. Jag kröp till framsätet och tog hans kuk i min mun och började ge honom en rejäl avsugning. Jag tog honom helt i munnen och insåg att min bara röv stack upp mot fönstret och kunde ses av alla som vi körde förbi. Det gjorde mig faktiskt bara mer upphetsad. Jag kunde känna min killes fingrar glida in i min fitta och massera mitt lilla rövhål. Jag var så kåt att jag inte kunde kontrollera mig själv, jag brydde mig inte om någon såg mig. Föraren lade sin arm på min rygg medan jag sög hans kuk. Min kille lyckades vrida på mig, och jag kände hur hans kuk gled in i min fitta. Jag kunde inte flytta på mig för hur han höll mig och kunde inte säga något för kuken i min mun. Han knullade mig hårt, och det var så skönt. Jag gav förarens kuk en så djup avsugning när jag kände min pojkvän spruta djupt i mig. Jag tog ut kuken ur min mun och satte mig i baksätet igen.

Vi stannade vid min killes lägenhet och jag kysste honom hejdå och bad honom att ringa mig senare. Jag visste att han ville veta om jag knullade chauffören. Jag var inte säker om jag ville men jag visste att han inte skulle ha något emot om jag gjorde det. Jag åkte själv i taxin, medan chauffören fortsatte runka. Jag tänkte, varför inte? Särade mina ben och började smeka mig själv, så han kunde titta på. Jag ville att han skulle komma medans jag smekte min fitta. Vi kom fram till mitt hus och han sade att han skulle se till att jag kom till dörren. Han öppnade dörren och såg min våta fitta när jag gick ur taxin. Vi gick runt bilen och då tog han tag i mig och knuffade mig mot bakluckan. Han drog upp min kjol och körde in sin kuk i mig. Det var så skönt att bli knullad igen samma natt. Han drog ut sin kuk ur min fitta och körde in den i min röv. Det gjorde lite ont men jag gillade det. Han knullade mig hårt och sen kom han, så kraftigt att knäna vek sig. Han tackade och jag gav honom pengar för resan. Det gjorde honom lite förvånad och han verkade skämmas, men jag tyckte det var ganska kul.

Jag kunde känna hur sperman rann längs med mina ben medan jag gick in i trappuppgången. Jag kom in och min rumskompis mötte mig. Vi hade båda delat pojkvänner och haft kul tillsammans och visste att vi bara gillade varandra som vänner men vi hade aldrig sagt något till någon annan om vad vi gjorde. Hon märkte hur sperman rann längs mina ben och jag berättade allt för henne. Vi ser ganska lika ut och många tror vi är syskon. Hon hade druckit lite medans hon väntade på att jag skulle komma hem och sade att det verkade som om jag behövde tvättas ren. Hon strök min fitta och det sände sköna signaler genom mig. Hon förde sina spermatäckta fingrar till sin mun och slickade dem och gav mig sedan fingrarna. Killarna smakar gott, sade hon och jag höll med. Hon sade att jag hade varit en riktig slyna ikväll, jag skrattade och lade mig ner i soffan för att vila. Hon kröp upp mellan mina ben och började slicka min fitta. Hon slickade rent den helt och fick mig att komma i en skälvande orgasm. Jag gick och lade mig efter det, ringde min kille och berättade om kvällens äventyr. Vi kom båda två medan vi pratade och planerade nästa galna kväll tillsammans.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En spännande Glory hole upplevelse och Hon sög min stora kuk så skönt i parken