Vi onanerar tillsammans

tjej onanerar framför killeDet här är en återberättelse av vad jag upplevde för ett tag sedan och jag blir fortfarande upphetsad av det när jag tänker på vad som hände. Min sambos kompis är en riktigt snygg och sexig tjej. Jag får erkänna att jag har fantiserat om henne till och från, att vi onanerar tillsammans när jag runkar ända sedan jag träffade henne första gången. Hon är en av dem där tjejerna du kollar in en extra gång när du ser henne och tycker att det hade varit underbart att få sätta på henne. Vi har båda alltid haft en lite flirtig relation till varandra. Jag har aldrig dolt det faktum att jag tycker hon är snygg. Utan att säga något så verkar hon ha listat ut precis vad jag tycker.

I vilket fall, min sambo sade en dag att vi skulle gå ut på fredagen och träffa hennes vän och några andra tjejer från hennes jobb på en afterwork. Som vanligt så blev jag lite småkåt av tanken att se henne.

När vi på fredagen kom till baren och jag såg henne komma in genom dörren så tappade jag hakan. Hon hade på sig en kort kjol och en topp som mer eller mindre var genomskinlig. Hennes bröstvårtor stack ut genom tyget. Jag kunde inte sluta stirra på hennes bröst och när hon till slut kom fram till os gav hon mig ett leende och jag förstod att hon kommit på mig. Hon var så het att jag inte kunde göra annat än att få stånd. Jag var säker tills min sambo bad mig att gå och beställa. Jag kunde inte ställa mig upp, så hård var jag. Vännen satt bredvid mig och knuffade retsamt av mig från stolen. När jag ställde mig upp så var den där, mitt stånd som syntes väl genom byxorna. Vännen höll för sin mun och mumlade, ”herre gud”. Alla andra stirrade på mig och jag skämdes ordentligt. Jag skyndade mig bort från dem för att samla mig. Jag ville inte gå tillbaka men vad skulle jag göra? När jag kom tillbaka så var dem så klart tvungna att retas med mig med kommentarer så som, ”din sambo måste vara en riktigt glad tjej”. Min sambo spelade sur men tog det bra ändå

Det blev senare och vi hade alla druckit lite, det var dags att dansa. Vännen bjöd upp mig några gånger och jag kunde inte låta bli att stirra på hennes bröst. Vid ett tillfälle råkade hon, trodde jag, smeka över mitt skrev och jag tänkte för mig själv att nu var det dags igen. Hon spelade försynt och sade bara, ”åh, så är det jag som har orsakat problemet ikväll” och log. Jag var berusad nog att mumla fram att med den toppen så kan hon ju inte förvänta sig något annat.

I gensvar smekte hon sina bröstvårtor och sade retsamt, ”varför då? Är det något med min topp?” och log igen. Det var då sista rundan ropades ut och det var dags att ta sig hemåt. Vännen var lite för berusad så min sambo erbjöd henne att sova hemma hos oss eftersom vi bodde ganska nära och kunde gå hem. Hela vägen hem tänkte jag på hur hon hade rört min kuk och smekt sina bröst. Jag tänkte seriöst om att ta risken och faktiskt se om jag kunde sätta på henne. Jag visste att om jag hade tolkat hennes signaler helt fel så skulle hon berätta för min sambo och det skulle bli riktiga problem.

När vi kom hem satte vi oss alla i soffan en stund och tittade på tv. Min sambo sade att hon var trött och tänkte lägga sig, och gick ganska snart efter det. Vännen sade att hon ville ta en dusch för att bli av med stanken från kvällens barbesök och så var jag själv i soffan. När jag hörde att duschen började strila så bestämde jag mig att det säkraste vore att runka och bli av med frustrationen.

Så jag satte helt enkelt igång, lutade mig tillbaka och runkade medan jag fantiserade om min sambos vän. Jag till och med mumlade ut hennes namn under tiden. Plötsligt hörde jag något, vände mig om och såg henne skynda bort genom hallen. Jag var helt förstenad. Vad hade hon sett och vad hade hon hört? Jag visste inte vad jag skulle göra och medan jag försökte tänka över vad som hänt kom hon tillbaka.

Hon hade på sig en lång T-shirt som hon lånat och hon var sjöblöt efter duschen. Hon hade inte ens torkat av sig och tröjan smetade runt hennes blöta bröst. Jag var fortfarande inte säker om hon hade sett eller hört något.

Hon satte sig på stolen mittemot mig och vi började prata lite. Då drog hon upp benen på stolen och hon hade för tusan inga trosor på sig. Jag kunde se hennes nakna fitta rakt framför ögonen på mig. Hon såg hur jag stirrade och utan att säga något förde hon ner sin hand och lät ett finger glida in i sin fitta. Jag kunde knappt förstå att hon onanerar framför mig.

Jag började säga något men hon höll upp ett finger och hyschade mig. Jag tänkte att va fasen, jag vill ha lite av det här men hon gjorde en gest att jag skulle sitta still. Hon ökade takten så jag tog fram min kuk och tänkte att vi onanerar tillsammans tills vi båda kommer. Hon smekte sina bröst, nöp i bröstvårtorna medan jag tittade på. När hon drog ut sitt finger ur fittan och slickade av det så nådde jag min gräns av denna underbara uppenbarelse som onanerar tillsammans med mig och kom, och min sperma flög överallt. Hon kom samtidigt och säckade ihop på stolen.

Just då hörde vi båda någon applådera. Det var min sambo som uppenbarligen hade sett allting. Först kände jag en kall il genom mig, jag var verkligen i trubbel nu men sen upptäckte jag att hon hade tagit av sig sina trosor och smekt sig själv samtidigt som vi hade gjort det.

Det var dödstyst innan min sambo slutligen sa, ”kom, vi ska se vad två tjejer kan göra för att få liv i dig igen”. Vad som hände sen berättar jag en annan gång.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla –Blev påkommen när jag onanerade och Jag smeker mig själv till min första fontänorgasm