Jag blir så kåt – Du rör mig med din själ

jag blir så kåtJag är på väg till jobbet. Solen lyser och fåglar kvittrar. Det är en god morgon. Jag tänker på Nina och hennes vackra röda hår. Plötsligt utanför ett café ser jag Nina stå där och prata med en kille. Dem verkar gräla. Hon viftar dramatiskt med armarna och han försöker lugna ner henne. Hon vänder sig om för att gå och får syn på mig. Hon stelnar till och tittar på killen som i sin tur ser mig titta på Nina. Jag fattar galoppen och antar att det är hennes kille, att dem är ett par och vänder mig om för att fortsätta gå till jobbet. Hon ropar efter mig men jag fortsätter gå.

Jag kan inte fatta att jag varit så dum. Hur kan en tjej som Nina inte ha pojkvän liksom?

Det har hon. I’m the fool. Mobilen ringer när jag väl kommit in på kontoret. Jag svarar:

– Hallå?

– Hej.. Det är.. Nina.

– Ja?

– Jag.. har pojkvän.. Förlåt för att jag inte har berättat det för dig. Men.. vi har haft det jobbigt i flera månader och jag har saknat närheten och sex. Vi har ju aldrig sex. Han sa att han ville ha trekant för några månader sedan med en till tjej och mig och sedan dess har jag fantiserat om det och blev så på när jag såg dig på klubben den kvällen. Jag ville ha dig. Jag vill fortfarande ha dig. Det du såg var när jag precis fick reda på att han varit otrogen. Jag berättade efter att du gått att jag också har varit det så nu är det slut mellan oss. Jag förstår att du ändå är arg. Han flyttar ut om en vecka. Han har redan hittat en ny lägenhet.

– Okej.. det är mycket att smälta måste du förstå.

– Jag förstår det. Vill du ses ikväll? Hos mig? Jag bor på Liljevägen 7. Det står Winterqvist på dörren, mitt efternamn. Kom ikväll.

– Om jag orkar, säger jag och lägger på.

Jag samlar mig en stund och sätter sedan igång att arbeta med mina papper. Jag är förvirrad. Mycket att smälta. Hon var otrogen mot sin pojkvän med mig. Jag är hennes första tjej hon någonsin legat med. Men det är ju slut mellan dem nu i alla fall. Åh, jag är så kåt på henne ändå, trots allt drama. Jag vill ju vara med henne. Jag vill ha henne.

Efter jobbet vandrar jag hemåt men byter håll vid min dörr och börjar gå mot Liljevägen istället. Jag knackar på nummer 7 och Nina öppnar dörren med ett leende. Vi kysser varandra djupt och länge. Hon stänger till dörren och börjar smeka mina bröst och bröstvårtor under tröjan. Hon drar av mig tröjan, tar ur mitt bröst ur bh:n och slickar ena bröstvårtan med sin lena tunga. Hon nafsar och biter lite i den medan jag smeker hennes bröst utanpå hennes svarta tunna linne. Nina, du gör mig så blöt. Dörren smäller till och någon går runt i lägenheten. Ninas ex-kille är hemma. Vi gömmer oss i sovrummet och Nina slänger ner mig på sängen, drar upp min kjol, drar min trosa åt sidan och börjar slicka mig lite retsamt runt klitoris. Jag stönar till. Det har tystnat i lägenheten. Det är lite upphetsande att ha sex i smyg med risk för att bli upptäckt. Jag tror dock att han har gått ut. Dörren står lite på glänt och där står plötsligt killen och tittar. Nina ser inte honom men jag ser honom. Han ser först förvånad ut men ler sedan mot mig och ser på när Nina slickar min våta fitta. Jag säger ingenting utan bara stönar och njuter, delvis av Ninas sköna behandling och delvis av den överraskande åskådaren. Killen knäpper upp sina byxor, tar ut kuken och börjar runka. Han är snygg, vältränade armar, långt mörkbrunt hår i hästsvans och ett vackert sexigt leende. Han går plötsligt in i rummet och Nina vänder sig om och ser chockad ut när hon ser att han har full erektion och kommer fram till henne. Hon börjar le lite och ställer sig på alla fyra. Han stöter in i hennes våta slida bakifrån och hon stönar högt av njutning. Åh, det är så upphetsande att se henne bli knullad av en så snygg kille! Hon börjar slicka mig samtidigt som hon blir påsatt bakifrån. Vi stönar högt allihop. Åh, jag är så kåt att det värker i hela mitt kön. Att något så förbjudet skulle göra mig så upphetsad trodde jag aldrig!

Efter några minuters knullande och slickande ställer sig killen upp och går mot mig. Han ställer upp mig med mitt ansikte mot väggen och håller fast min ena hand mot väggen. Han drar upp min kjol och smeker lite lätt min klitoris för att se om jag är blöt. Jag blir så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen och ber honom med låg röst:

– Knulla mig hårt, snälla du.. Gör det nu.

Han viskar i mitt öra:

– Du är så jävla sexig, din lilla slyna. Jag ska sätta på dig så hårt med min hårda kuk.

Han för in enbart ollonet i mig och jag blir så kåt och ber om mer:

– Knulla mig nu för i helvete!

Nina ler, tittar på oss och onanerar precis bredvid oss. Killen stöter in sin hårda kuk i mig och jag flämtar till högt. Han knullar mig hårdare och hårdare bakifrån och klämmer mina bröst. Nina vänder lite på mig och börjar slicka och bita i mina rosa bröstvårtor. Jag blir galen av åtrå. Jag blir knullad så hårt och skönt! Åh! Det här måste ju vara himlen! Jag kommer rätt snabbt i en stor orgasm och känner att kort därefter kommer killen i mig. Han drar ur sin kuk och Nina slickar upp hans sperma i mig och därefter börjar jag slicka och pulla Nina hårdare och snabbare tills hon kommer med ett stort skrik. Killen går in i badrummet och man hör duschen spola. Nina ler mot mig och säger:

– Det var Fredrik förresten.

Hon blinkar mot mig och skrattar. Jag skrattar också.

– Ja, jisses det var det verkligen! Skrattar jag.

Jag går in i duschen och ser Fredrik gå ur duschen. Han viskar till mig:

– Du är så sexig. Du har helt klart den snyggaste rumpa jag någonsin har sett.

– Åh tack! Du är sexig hela du tycker jag, säger jag och klappar till honom på rumpan.

Hans kuk står igen och jag ställer mig på knä och suger av honom hårt och bestämt medan jag runkar honom. Han drar mitt huvud mot sin kuk så att jag har hela kuken i munnen. Han drar i mitt hår. Jag älskar att bli dragen hårt i håret. Det är så upphetsande! Jag klämmer hans sköna rumpa med båda händer. Han slänger huvudet bakåt så som jag sett Nina göra också. Han sträcker på hela sin underbara kropp. Han knullar min mun snabbt men drar sedan ur den och smäller upp mig bakifrån mot väggen och för in kuken hårt i mig. Han slår till min rumpa hårt så att det låter högt. Jag funderar på om Nina hör. Han fortsätter att smiska mig hårt och knullar mig så hårt att jag är på väg att komma. Han har en så skön kuk! Den fyller upp hela mig! Jag flämtar fram:

– Jag kommer! Åh, jag kommer nu!

– Jag kommer också snart, sexiga stygga lilla slyna! Du gör mig så jävla kåt!

Jag kommer snabbt och stort och kort därefter, som innan, kommer han också i mig.

Vi duschar av oss tillsammans och därefter sticker Fredrik ut. Nina kommer in i badrummet och torkar av mig och säger:

– Haft skönt?

– Oh ja! Säger jag. Var det okej att vi hade sex igen här inne? Du kan inte ha undgått att ha hört oss?

– Det är okej. Det var rätt upphetsande att höra! Jag onanerade medan jag lyssnade på er därute!

Vi skrattar båda två igen. Att sådana förbjudna lekar var så upphetsande för mig har jag inte insett förrän nu!

Jag sover med Nina den natten hos henne. Vi är tätt omslingrade hela natten.

 

Vi har fått tillåtelse att publicera detta från “Du rör mig med din själ”, av originalförfattaren Chriscat82

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Skönt rövknull med min sambo och hennes älskare och Vår första glory hole upplevelse på klubben

slots-million_58_sv_600x315