Min födelsedagspresent var en lesbisk trekant

lesbisk trekantDet var min födelsedag för några dagar sedan och jag var ute med mina två vänner Sabina och Hanna, två riktigt heta blondiner. Jag hade ingen aning att en lesbisk trekant skulle bli min present från dem. Större delen av kvällen spenderades egentligen att stirra på dem här två kyssas och fnissas, tills jag själv hade fått en för mycket i baren. Det som hände sen var att vi alla tre var på dansgolvet och verkade ha en egen orgie. Efter en riktigt utmanande dans där Sabina hade lyckats lyfta upp min klänning så att min nakna rumpa syntes för alla på dansgolvet, så skyndade vi oss till toaletterna. Vad som hände där kommer jag troligen berätta en annan gång.

Det var när vi kom hem till mig som det blev intressant. Så snart som vi kommit in genom dörren så vände Sandra mig om och gav mig en riktigt djup passionerad kyss. Samtidigt kände jag hur Hannas händer smekte sig runt mina bröst och hur hennes tunga började snudda mot min hals innan hennes händer gled ner mot mina höfter.

Jag var så upphetsad av att känna dem smeka och kyssa mig att jag tog deras händer och skyndade oss till sovrummet för en skön lesbisk trekant resten av kvällen. Jag satte mig på sängen och innan jag visste ordet av så hade Sabina knuffat ner mig på rygg och grenslade mig. Hanna hade gått till andra sidan sängen och när Sabina började föra sitt ansikte längs med min kropp och sakta lyfta min klänning för att blottlägga min renrakade fitta. Hanna började kyssa mig och ömsom nafsa på min hals. Sabina kom tillbaka upp för att dra ner axelbanden på klänningen för att sedan dra ner den så att mina bröst hoppade fram och hon började direkt suga på mina bröstvårtor.

Min klänning låg ihopkorvad runt min höft och mage. Hanna drog upp mig så jag låg helt på sängen och tittade på medan Sabina tog av sig, och vi fick båda se hennes fasta bröst med redan styva bröstvårtor som såg så inbjudande ut. Hon behöll sina små vita trosor och lade sig mellan mina ben. Hennes flinka fingrar började smeka min fitta innan jag kände hennes tunga mot min klitta. Jag öppnade mina ögon för ett ögonblick och såg hur Hanna började grensla mitt ansikte.

”Jag vill att du slickar min fitta, jag har sparat mig själv för dig i flera dagar nu”, kuttrade hon. Jag förstod då att dem båda hade planerat att ge mig en lesbisk trekant på födelsedagen från början. De båda brukar vara lite småsnuskiga av sig på det viset. Den underbara söta smakande fittan började gnida sig mot min mun och vi båda började stöna av njutningen.

”Gillar du smaken av min flickväns fitta?”, frågade Sabina innan hennes tunga åter igen begravde sig i min fitta.

”Mmmm”, var allt jag kunde få ur mig.

”Berätta för oss hur mycket du gillar det, din lilla slyna”

De kom ihåg hur mycket jag gillade dirty talk. Upphetsningen som flödade genom mig fick mig att börja vrida mig, det var underbart och det var så länge sedan jag hade haft sex inte minst med en tjej. Att det var två tjejer var bara himmelriket för mig. Jag kände Hannas fitta luftas från mitt ansikte och jag såg hur hon reste sig från mig, hennes bröstvårtor stod också rakt ut och verkade stenhårda. De här två tjejerna hade så himla vackra kroppar.

”Vänd dig om nu”, sade Sabina, så jag satte mig upp på sängen och Hanna drog mig mot sina bröst som jag direkt började suga på. Sabina sträckte sig under mig och började smeka och pulla min fitta. Då såg jag hur Sabina hade lagt sig under mig med särade ben och utan att ens tänka så djupdök jag ned i hennes fitta. Hon var så våt och smakade både sött och varmt. Jag tittade upp för ett ögonblick och såg hur Hanna kysste Sara och smekte hennes bröst. Jag sög hårdare på hennes klitta och försökte lapa i mig så mycket av henne som jag bara kunde. Hon stönade högt under mig.

”Har du några leksaker?”, frågade Hanna.

Utan att ens lyfta ansiktet från Sabinas underbara fitta, så pekade jag mot en byrå. Några sekunder senare kunde jag höra surret från min egen vibrator, jag tittade upp och såg att Sabina hade den i sin hand med ett stort leende. Hanna sög på min glasdildo, vilken jag hade fått som födelsedagspresent av en nu före detta flickvän för några år sedan.

Jag lade mig på rygg och Sara som var bredvid mig lade ett ben över mig och höll hela vibratorn mot min fitta. Den kittlande känslan var överväldigande skön. Hanna stod på alla fyra och höll på att trycka in glasdildon i Sabina samtidigt som vi alla stönade högt. Jag tittade på medan Hanna knullade Sabina med dildon och slickade på hennes klitta och jag själv darrade av njutning från vibratorn. Det var då jag ville njuta av Hanna mer, så jag drog mig undan samtidigt som Hanna fortsatte knulla Sabina och började använda vibratorn mot Hannas lilla upphetsade fitta. Sabina smekte sig själv så snabbt och hårt att hon skrek ut sin njutning och det var uppenbart att hon var nära att komma. Samtidigt verkade hon väldigt upphetsad av att titta på mig och Hanna. Hon darrade, log och sen kom hon.

Det fanns ingen chans för henne att slappna av, hon ville ha mer och kom fram till mig och Hanna. Vid det här laget låg Hanna på rygg så tillsammans med Sabina så började jag knulla Hanna med dildon samtidigt som Sabina slickade henne. Vi fortsatte så i några minuter tills vi kände henne darra och Hanna skrek, ”Jag koooommer”. Det gjorde mig bara våtare, så snart som hon hade fått sin orgasm så rörde vi oss tillsammans, Sabina bakom mig tog tag om mina bröst och viskade i mitt öra, ”Grattis på födelsedagen, lilla slyna”. Samtidigt började Hanna smeka min fitta med vibratorn. På en halv sekund slöt jag mina ögon och orgasmen började komma så snart som Sabinas fingrar nådde min fitta. Hanna hade började knulla mig med staven och jag fick en helt otrolig fontänorgasm som sprutade ur mig innan jag kollapsade darrande på sängen.

Jag trodde jag var färdig när jag kände Sabinas fitta över min mun och hur hon tog tag om mina bröst samtidigt som hennes fittsafter droppade på min tunga, jag började slicka henne igen. Då kände jag hur mina ben särades och den varma och våta känslan av Hannas fitta som gned sig mot mig. Vi låg saxade mot varandra och gned oss som galningar. Jag kunde höra surret från vibratorn och Sabina förde ner den mellan våra fittor medan vi gned oss mot varandra och jag slickade hennes fitta.

”Jag kommer, jag kommer på ditt ansikte”. Vi stönade tillsammans och värmen från Hannas och Sabinas fittor fick mig att gå över gränsen, vi kom alla tre tillsammans i en lång härlig orgasm. Denna råa passion och lust som hade strömmat genom våra kroppar i en lesbisk trekant hade tröttat ut oss. Vi fortsatte att kyssas och lätt smeka varandra tills vi somnade, omslingrade varandra. Det var den bästa födelsedagen någonsin.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En underbar tjejsex upplevelse på nattklubben och Pulla väninnan innan killen kommer hem

slots-million_58_sv_600x315