Den unga killen knullade min fru

knullade min fruNågra år efter vi hade gift oss så började vi känna att vårt sexliv började bli lite tråkigt. Vi pratade om det, och vi kom båda överens om att vi skulle försöka krydda till det. Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra det men något skulle vi göra åt saken. Jag berättade så småningom mitt förslag, en fantasi som alltid gjorde mig kåt och det var tanken att se henne suga någon annans kuk. Tanken att någon knullade min fru gjorde mig hård direkt.

Vi pratade mer om saken, hon å sin sida kände sig inte jättesäker på saken. Jag försökte försäkra henne om att det här var något som jag själv verkligen ville. Jag kände till och med till ett bra ställe där hon kunde ragga upp någon. Efter många fram och tillbaka så registrerade vi på en dejtingsida. Jag fick henne att lägga upp några sexiga foton och skriva ingående om sig själv. Sen lutade jag mig bara tillbaka och väntade och såg på hur kille efter kille skrev till min fru.

Vissa av dem var väldigt raka med vad dem ville medans andra var trevlig och ville bara prata. Det var en ung kille i början av tjugoårsåldern som väckte vårt intresse. Han bodde i närheten, och kunde komma förbi på kvällen. Min fru pratade med honom i närmare en timme. Jag ville inte veta vad dem pratade om och jag var kåt som fan, och hon var väldigt upphetsad och våt efter samtalet. Till slut hörde jag hur hon gick till sovrummet och hur hon började göra sig i ordning för att träffa honom.

Ungefär en timme senare kom hon tillbaka och jag tappade hakan. Hon hade klätt upp sig så hon såg ut som en sekreterare. I en pennkjol, höga klackar, matchande stay-ups och en vit blus, som kronan på verket hade hon tagit på sig ett par glasögon. Hon såg så sexig ut att jag ville bara slita av henne kläderna och knulla henne. ”Varför klär du dig inte så för mig?”, sade jag till henne. ”Helt ärligt så vet jag inte”, svarade hon försynt, ”ser jag okej ut?”. ”Okej? Du är supersexig!”.

Hon tittade på mig och rodnade lite. ”Han kommer om 10 minuter”, sade hon. Jag var så otroligt upphetsad och kände hur mitt hjärta bultade hårt i mitt bröst. Jag kunde inte tro vad vi höll på att göra. ”Så, vad hade du tänkt göra med honom då?”, frågade jag. Med ett skratt svarade hon, ”Du får se”.

Tiden gick långsamt och jag vaknade fram och tillbaka när det äntligen ringde på dörren. Min fru vände sig om och gick till hallen, stängde dörren efter sig. Sen hörde jag dem gå till köket, dörren stod på glänt och jag kunde se deras reflektion genom köksfönstret. Hon kysste killen, vad jag kunde se, det var lite svårt att få en bra bild av det från där jag stod. Jag ville ju se på medan han knullade min fru.

Jag sänkte ljudet på tv:n och rörde mig närmre köket, jag kunde höra hur dem viskade. Jag försökte se vad dem höll på med men kunde inte se något. Jag tog mig närmre och kunde se lite bättre reflektionen i fönstret igen. Jag kunde se hur hon stod på knä framför honom och höll på att suga hans kuk. Mitt hjärta satt i halsgropen, och jag darrade av upphetsning. Min hand gled ner till mitt skrev för att känna hur hård jag var. I en snabb rörelse hade jag dragit ner gylfen och tagit fram min kuk. Jag runkade snabbt och hårt till vad jag kunde se.

Jag lyssnade en kort stund när hon stängde sovrumsdörren och satte sig på sängen, madrassen knarrade. Några fler ljud och sen hörde jag stön medan sängen knarrade och dunsade medan min killen knullade min fru. Jag runkade hårdare och snabbare, och kände att jag ville se det hela. Jag tog av mig min kalsonger och smög mig till sovrumsdörren, när jag kom fram kunde jag höra hur hon utbrast, ”Åh gud, din kuk är så stor! Mycket större än min mans”.

Killen stönade och sängen knarrade högljutt. Jag försökte få upp dörren på glänt, den var låst. Hon hade låst den för mig. Jag försökte igen, ifall jag bara hade fumlat med den. Nej, sovrumsdörren var verkligen låst. Inte en chans att jag skulle kunna öppna den lite för att kunna tjuvkika på dem. Jag svor för mig själv och satte örat mot dörren.

De verkade knulla riktigt hårt och jag hörde honom säga, ”kom igen, luta dig fram, jag vill se din sexiga röv”. Några stön senare och sängen började knarra ännu en gång när killen knullade min fru bakifrån. Jag må ha varit stenhård men jag ville även se vad som hände, så jag sade till henne genom dörren. ”Älskling, kan du öppna dörren?”. Hon svarade snabbt, ”Inte än, hör du inte att jag är upptagen!”. Okej, det var verkligen retsamt sagt och det höll på att driva mig till vansinne. Jag runkade på, jag ville komma men jag ville ändå vänta.

Jag försökte öppna dörren igen utan något resultat. Plötsligt hörde jag henne stöna högre och hon började skrika ut sin njutning. Hon flämtade ut hur stor killens kuk var, hur hårt hon ville bli knullad. Till slut hörde jag henne komma. Hon viskade något till honom, och jag kunde höra hur dem bytte ställning i sängen. Till slut hörde jag ett väldigt högt sörplande ljud, hon höll på att suga av honom. Jag var sur men så kåt av att veta vad som hände i sovrummet.

Han stönade högt att han höll på att komma. ”Öppna munnen så du kan svälja min sperma”, sade han stönande. Hon ropade högt för honom att komma, och med ett sista högt stön så visste jag att han sprutade sin sats i min frus mun. Jag var nära på att komma själv. Dem pratade lågt med varandra, och till slut hörde jag dörren låsas upp. Snabbt sprang jag till nästa rum, och såg genom springan hur killen gick ut, ytterdörren öppnades och stängdes.

Det var tyst och till slut ropade min fru på mig att komma in. Jag gick till sovrummet och såg henne stå på knä i enbart sina strumpbyxor med sperma över sitt ansikte och läppar. Utan ett ord skyndade jag mig fram till henne och körde in min kuk i hennes väntande mun. Jag var så kåt och blev bara mer upphetsad av att se henne täckt av en annan man sperma. Hon tog tag om min kuk och började runka mig medan hon sög av mig. Det tog inte lång tid innan jag sprutade min sats ner i hennes hals. Hon sörplade och svalde allt, det var nästan så att hon inte kunde hålla hela satsen i sin mun.

”Så, vad tyckte du?”, frågade jag en stund efteråt, fortfarande med tankarna snurrande kring att något knullade min fru. Hon tittade på mig med glittrande ögon, ”Jag älskade det. Kan vi göra det igen? Han var riktigt het!”.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Underbart att slicka sperma ur hennes nyknullade fitta och Minnen från en underbar sexnatt

Soker Par banner 650x115 blog