Jag trodde inte jag skulle hitta en lesbisk knullkompis

lesbisk knullkompisJag ville berätta när jag hittade en lesbisk knullkompis. Det hade gått några dagar sedan jag hade haft sex med barnvakten, och det kändes rätt att vänta några dagar innan jag bjöd ut henne på en kaffe. Hon såg så söt ut när jag såg henne, hon satt och väntade på mig i caféet. Hon hade på sig en lång vit tröja och ett par riktigt åtsittande jeans som passade så bra med stövlarna hon hade tagit på sig. Jag var lite förvånad eftersom det verkade som om hon hade klätt upp sig för mig på ett sätt som hon vet att jag gillar, och det skulle egentligen ha varit uppenbart för mig att hon varit lite förtjust i mig ett tag. Min tanke var att det skulle vara en engångssak, och jag lekte med tanken att ha en knullkompis. Jag satte mig vid bordet och vi började prata över fikat tills jag till slut tog upp vad som hade hänt och från ingenstans lutar hon sig över bordet och kysser mig långsamt. Hennes kyss var mjuk med ett litet inslag av desperation, jag är inte den som tackar nej till skönt och mysigt pussande så jag kysste henne tillbaka i en lika långsam men upphetsande kyss. Jag såg inga problem med det, det var inte som att någon skulle säga emot lite offentlig lesbisk ömhet mellan två tjejer.

Vi fortsatte kyssas, och det kändes som en evighet passerade innan hon slutade, tittade på mig och sade, ”Jag älskar dig, jag kan inte sluta tänka på vad som hände och jag måste få vara med dig”. Där kom anledningen varför jag inte brukar vara med tjejer i slutet av tonåren eller i början av tjugoårsåldern. De blir alldeles för klängiga på en gång, särskilt om man är deras första. Jag misstänkte som sagt att hon hade varit förtjust i mig ett tag, och när hon slängde ur sig det så hade jag backat in i ett hörn. Jag kunde vara vuxen och bara säga nej eller så kunde jag se vart allt ledde. Tanken att ha en lesbisk knullkompis lockade mig väldigt mycket. Så jag kysste henne ömt och tittade henne djupt i ögonen och svarade att jag älskade henne med. Det var en halvsanning, jag såg henne lite mer som en yngre syster men hon tog mig på orden. Jag skulle ändå förr eller senare prata med henne och reda ut hennes förvirrade tankar om vad som hade hänt mellan oss och vad det egentligen betydde. Hon såg så oskuldsfull ut där hon satt med tårar som började välla ur hennes ögon över den känslomässiga kortslutning som pågick i hennes huvud, jag hatar verkligen det så jag tog hennes hand och ledde ut henne till min bil.

Jag hade planerat att släppa av henne hemma hos sig eftersom hon inte hade körkort men när jag började köra så tog hon min hand, pussade mig på kinden och jag kände hur hennes hand sakta började smeka över mitt bröst. Inom kort började hennes hand röra sig ner i mina lössittande byxor. Jag tänkte inte hindra henne, det var hon som var redo och jag säger verkligen inte nej till lite extra verksamhet. Hennes fingertopp började sakta smeka över min klitta, och jag kände hur jag började bli mer och mer upphetsad av min unga lilla älskarinna. Plötsligt gled hennes ena finger snabbt in i min nu våta fitta. Herregud, det fanns ingen återvändo nu och hon skulle allt få en riktig omgång så fort jag bara kunde få henne på rygg. En liten lesbisk knullkompis med massa bus i sinnet. Hennes finger böjde sig i mig och hon började sakta smeka insidan av min fitta. I den vinkel jag satt så kom hon lätt åt min g-punkt och min fitta blev omedelbart plaskvåt att jag var tvungen att dra ihop mina ben. Jag visste att jag var på väg att komma så jag stannade längs med vägen och det var den hårdaste orgasm jag haft på länge som hon gav mig. När jag började lugna ner mig lite så drog jag ut hennes hand och började sakta slicka och suga rent dem. Jag öppnade byxorna och tog av dem, jag kör en stor bil så det fanns gott om utrymme. Jag tog tag i hennes hår och sade åt henne att börja slicka och att inte sluta förrän vi kommit fram till mitt ställe. Jag älskar att bli slickad medan jag kör, men även att slicka någon medan dem kör. Hon var hopplös på att slicka fitta, men hon var trots allt en nybörjare och jag var så otroligt kåt att jag inte brydde mig om det.

Hennes blonda huvud var i mitt knä och det såg alldeles underbart ut samtidigt som jag försökte vinkla mig så hon skulle komma åt. Det är lite besvärligare för tjejer eftersom vinkeln du måste vrida huvudet på är inte direkt bekväm. Med det så sagt så var hon riktigt duktig och gav mig en andra orgasm, efter att ha fått lite riktlinjer av mig. Vi kom snart fram till mitt ställe, hon satte sig upp och hennes hår var rufsigt och lite svettigt efter allt hon gjort och jag kunde inte låta bli att kyssa henne igen innan vi gick in. Jag slet av henne tröjan och anföll direkt hennes söta små bröst. Jag lyfte upp henne och lade hennes ben om mig, vi halvföll på soffan och jag gned mina höfter mot henne medan vi hånglade. Det finns inte ord att beskriva hur sexigt det var. Jag drog ner hennes jeans nedanför höfterna och fick henne att lägga sig över armstödet. Jag älskar att slicka fitta bakifrån, det känns bara så rätt av någon anledning. Min tunga lekte över hennes trånga fitta och jag slickade henne till två orgasmer. Hon flämtade och vred sig på soffkanten när jag gick och hämtade en av mina strap-ons. Jag valde en liten dildo, en som var nästan som en normalstor penis. Jag ville inte göra henne illa, hon var ju trots allt så gott som oskuld fortfarande.

Innan hon ens hann vrida sitt huvud för att se vad jag höll på med så hade toppen av dildon glidit in i henne och jag stötte till hårt så att resten snabbt gled in i hennes trånga fitta. Hon skrek och tårar började rinna ur hennes ögon. Jag höll den stilla så hon skulle vänja sig vid känslan av att ha den i sig. När hon började lugna ner sig så började jag sakta knulla henne bakifrån samtidigt som jag sakta rev med mina naglar längs med hennes rygg. Jag lutade mig fram och kysste hennes hals och nacke. Hon kved smått och snart började hon stöna och stötte bak mot mig. Jag tog tag om hennes höfter och började knulla henne hårdare tills hon kom hårt för mig. Jag hade fått henne att skrika ut sin orgasm, och hon fortsatte flämtande gny när jag sakta drog ur dildon ur henne. Jag var så fascinerad över att ha en ny lesbisk knullkompis. Jag höll henne nära mig medan vi låg där på soffan, alldeles svettiga. Jag höll hennes huvud mot mina bröst och sakta började vi slumra till varandras armar.

Gillade du novellen? Då kommer du även gilla – Min födelsedagspresent var en lesbisk trekant och Finns det något bättre än när han överraskar mig med att knulla min röv på morgonen?

slots-million_58_sv_600x315